Jump to content

MagE

Medlemmer
 • Content Count

  1889
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Prøvde og koble ut alle unødvendige kabler med samme resultat. Sjekket at alle kabler er koblet rett. Tror feilen ligger i hovedkort eller CPU.
 2. Har en eldre PC med AMD athlon xp 2800, 512mb ram og ett ASUS a7n8x-e deluxe og ett ATI skjermkort. Denne tror jeg ikke har fungert på ganske lenge, men har ikke tatt tak i det før nå. Ved oppstart starter vifter, CPU og GPU blir lunkene. Men skjermen er svart, det kommer ingen lyder. Har prøvd å skifte minnebrikke til en jeg vet virker og prøvd å resette bios (Med batteri) uten hell. Noen som vet hva som er galt? EDIT: Prøvde og bytte skjermkort med samme resultat.
 3. Hei Leter etter en gammel,morsom tråd om en døv gutt og kjæresten hans.. Noen som har en link? Hadde vært flott
 4. Hei, Skal faktisk bestille ett eller to par infinity perfect 6.1 selv og en Alpine typeR 12" fra indoaudio.com. Har funnet frem en Rockford T20001BD til suben. Og lurer på en eller to forsterkere av Boston Acoustics GT-28 Noen som vil komentere dette? Har sett litt på nettet og det ser ut som om Boston pleier å ha høy kvalitet, men hadde vert fint om noen hadde hørt om det er noe å satse på? GT-28 gir ut 2x250W ved 4Ohm RMS, høytalerene har maks 100w RMS og 400 maks ved 4Ohm. På papiret er det i alle fall nok watt.
 5. Ser det er litt aktivitet her og interesse for dette Dette må selvfølgeli bli på en innenbordsmotor Båten dette må gjøres på er ikke kjøpt inn enda, men kan regne med at det blir en brukt daycruiser eller lignende. Motoren bygges om til bensin og gass ja, hadde ikke vert aktuelt om det kun var gass. Dette med lekasjer har jeg tenkt litt på. Har tenkt og bruke stålarmerte gummislanger (muligens sammen med kobberrør,) som jeg vet kan brukes til gasskokeplater, disse trenger ikke byttes ut hvert 3.år slik vanlige gummislanger til gass og vil ikke brekke slik kobberrør gjør. Ellers bruker en jo kobberrør til bensin og annet i båter uten at det er ett problem med at disse brekker. Det pleier å være en ventil på tankene som stenger ved tanken når den ikke er i bruk. Og selve tanken tror jeg ikke er ett problem at lekker, så lekasje er jeg ikke redd for. Dette med fylling av tanken kan være ett problem, standar 11KG tankene er for tunge, men kan jo fungere som en backup i tillegg til en større tank. Den store tanken kan jo fylles med en stor ala AGA gassflaske el. vet ikke akkuratt hvor stort trykket på disse er, men regner med det er mye høyere enn hva som kan være på tanken i båten. Noen som vet om ett lignende projekt?
 6. Gass koster omtrent halvparten av hva bensin gjør, dessuten sliter det mindre på motoren og det er jo miljøvennling Tror det meste står i artikkelen jeg linket til.
 7. Hei, vil kjøpe en båt med kraftig bensinmotor og bygge denne om til gassdrift (LPG/Propan) lurer bare på om det er noen som har erfaring med dette? Ser de lager slike sett til biler, planen var og kjøpe ett slikt sett og sette i båt. Er litt usikker på dette med om motoren må ha bensin innsprøytning, går ann og montere ett slikt sett på en forgassermotor? Slik jeg har forstått det monteres det nye dyser for gass i tillegg til de orginale bensindysene. Det største problemet tror jeg må være gasstanken, har en fyllestasjon i nærheten, men kan ikke komme dit med båt. Er det mulig og bruke de standar 11KG tankene som en bruker til gassgriller? Eller må man ha spesielle tanker? Om noen lurer litt på gassdrift er det en artikkel på amotor.no om det: http://www.amotor.no/nyhet/miljo/gass_paa_...nakker_om/26658
 8. Eletrikker, svakstrømsmontører og IKT-folk pleier og ha utstyr for å lage slike kabler
 9. Unlocked betyr at den ikke er låst til f.eks telenor eller netcom. Finner ofte gammle ladere på clas ohlson ol. Tror ikke det er ett stort problem.
 10. Hei, min SE W810i ble stjålet og jeg trenger en ny telefon. Det må vere en SE, låner en Nokia 6300 nå jeg ikke takler. Den må være holdbar, vare en stund og tåle en støyt. Batteriet må holde en stund. Den bør ha ett greit kamera. Fordel om den ikke er så stor Pris kan vere det samme sålenge den ikke går alt for høyt, men såklart en fordel om den er billigere. Har sett endel på SE T250, En billig, liten solid telefon som har det jeg bruker, med unntak av kamera, men kan fint leve med den. Kameraet på W810i'en jeg hadde fungerte ikke den tiden etter den badet litt. Har også sett litt på SE K850i, men den er igjenn større, dyrere, har mange feil har jeg hørt og virker ikke spesielt holdbar. Har ikke oversikten over SE sine telefoner og tror det ligger noen godbiter i haugen. Ringer, sjekker klokka, bruker litt kalender, kalkulator, stoppeklokke og sender litt sms, greit å kunne ta bilder av og til. Bruker ingen andre funsjoner. 3G virker greit.
 11. Jeg har ikke helt bestemt meg for noen spesielle skjermer enda, men vurderer og ha en "vipp opp" skjerm som passer i CD-spiller sloten. Har sett blandt annet på Indoaudio.com, men det var litt dyrt for de jeg hadde lyst på. PC-en blir nok bare en bærbar eller en grei stasjoner som jeg bygger ett kabinett til. Bruker enten en vekselretter eller en strømforsyning fra carputer.no el. Trenger nok ikke ett såpass bra frontsett nei, men når det koster ca 1300kr med mva er det ikke noe serlig og lure på når prisen i norge er ca 3700. Tusen takk for anbefalinger av merker, men er det noen her som har erfaring med bestilling fra utlandet? Kansje tips om andre nettsider. Hadde også satt stor pris på om noen kunne anbefalt noen spesifikke modeller, da jeg ikke har peiling på anlegg. Tror ikke jeg vil bestille her i Norge når jeg kan få såpass mye mer for pengene i andre land.
 12. Hei, Jeg har planer om kjøpe meg ett nytt anlegg i en Nissan Primera 98. Nå har den 4 orginale høytalere og en Sony spiller, dette er ikke akkuratt noe spesielt bra. Planen er og montere PC i bilen og koble til tapåskjerm i tillegg til at jeg trenger et noelunde bra anlegg. Har sett litt rundt om og fått tips om å bestille fra USA, der det koster omtrent 1/3 av norske priser av det jeg har sett. F.eks www.Indoaudio.com har svært gode priser og noen kjente merker. Har sett litt og tenkt litt og vurderer å kjøpe: Sub: Alpine sin SWR-1222D eller 2x Alpine sine SWR-1042D Forsterker sub: må vite om jeg skal ha en eller 2 suber, trenger også tips om gode/anbefalte merker Frontsett: Infinity Kappa Perfect 6.1 6.5" sies og være bra, men er usikker. Forsterker: Trenger tips her også. Høytalere bak: Er usikker på dette da mange sier dette blir dårlig, men lyden bak blir av og til helt jævli med frontsett og sub vet jeg. Kondensator: En eller annen på 1Farad +, Spiller "tekno/dunkemusikk", metall og en skjedlen gang litt pop. Men vil ikke ha en svær 18" som kunne vunnet de fleste dB-drag, vil ha noe som spiller fint. Kommer til å bruke PC til musikkavspillig. Trenger tips! PS: Pris er ikke så viktig sålenge det blir bra, men hadde likt å bestille fra utlandet om mulig, vil holde meg under 10 000 tror jeg.
 13. Hvordan spiller de to Alpine 12"? Lurer på å kjøpe de selv og ha de i en lukket kasse, men lurer på om de er tunge å drive og om de spiller bra osv.
×
×
 • Create New...