Gå til innhold

Screenshots fra spill! (Ingen poster uten bilde)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spiller fortsatt Hogwarts Legacy!

Noe av det jeg liker best med det, er at jeg kan være en smart trollmann, og ikke en dum trollmann, som alle i Harry Potter-filmene er. Som oftest kan problemene til karakterene løses med letthet ved å bruke magi de har brukt tidligere, eller magiske gjenstander de har brukt tidligere, men siden de er dumme så kommer de ikke på det, og problemene blir mye vanskeligere å løse. Hadde de bare tatt med seg sopelimen over alt og alltid hatt tryllestaven klar til bruk, slik som jeg gjør i spillet, hadde 90% av problemene vært løst. Er så klart litt irriterende at man ikke kan bruke sopelimen i huler når det mangler en bro eller når man må få tak i noe som er høyere oppe.

image.thumb.jpeg.d90aaf5037cefb257696094f4d952eff.jpeg

Endret av Orwandel
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 2 uker senere...
  • 4 uker senere...

Er ikke ofte jeg befinner megselv i A10'en i DCS. Selv om det er den modulen jeg har hatt lengst i DCS.

Kjøpte den i 2013 når den var ny. Skjønte ikke en drit, og min gamle sidewinder joystick jeg kjøpte i Tyskland i 99 funket bare sånn 25%, så jeg ga opp. 

Selv etter begynte med DCS igjen i 2020 eller 2021 brukte jeg den lite. Har kanskje 2 timer totalt i den(3 etter i dag) sammenlign det med sikkert 30 timer i F16, 50+ i Spitfire osv. Det er hele 3 varianter av A10 i DCS.

 

Low fidelity A10A som ble brukt fra 70 tallet til gulf krigen. Den kan bruke Mavrick luft til bakke missiler, sidewinder luft til luft missiler. Div "dumb bombs", raketter, clase bomber og så klart GAU-8 avenger.  Den spruter ut 65 30mm kuler i sekundet. Hver kule har en energi på over 200 000 joule (en .308 har ca. 2800 joule, en 12.7mm ca. 20 000) det betyr at på et sekund slenger den ut enegi tilsvarende 13 personbiler som krasjer inn i en fjellvegg i 100kmt. Eventuelt 13 dynamittkubber i sekundet. 

 

Den andre modelen som kom i 2013 er A10C, denne kan nå bruke targeting pod(tgp), som kan brukes til å lase mål og slippe laser guidede bomber. Tgp kan også brukes til å finne mål og overføre data til Mavricks. Den har også oppdatert senorer og data for å lettere kunne ha oversikt over slagmarken. 

 

Så til slutt har man A10CII, denne har alt det nyeste A10 flye med om dagen. Laser guidede raketter, mye bedre oversikt hvor du vil kunne med hjelmen se hvor dine allierte er. Hvor fiender er. Alt bare vises foran øynene dine.

 

A10 modulen brukes faktisk av amerikanske luftforsvaret. Mens DCS ikke kan replikkere hvordan det er å fly en A10, er cockpiten og alle systemer der. Så A10 piloter bruker DCS til å få muskelminne på knapper de må bruke. Hvordan bruke de forskjellige våpene osv.

 

Min lange video nektet å ta opp micen. Så dette er alt som jeg har å vise fra dagens flying. 

 

 

Endret av Gunfreak
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...