Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Huff, har begynt å miste treningsmotivasjonen nå. Er sånn at jeg må tvinge meg med alt jeg har på trening, men når jeg ført kommer der går det greit.

Det er i sånne situasjoner det er viktig å ha hatt god fremgang tidligere, for da kan man tenke at "slutter jeg nå, mister jeg mye av det jeg har jobbet så hard for". Har man dog hatt dårlig fremgang og liten innsats tidligere, kan nok disse periodene fort bli slutten for mange.

Lenke til kommentar

Huff, har begynt å miste treningsmotivasjonen nå. Er sånn at jeg må tvinge meg med alt jeg har på trening, men når jeg ført kommer der går det greit.

Varier treningen litt! Ta en prøvetime eller to på et annet senter, gjerne et hvor du kjenner noen du kan ta en økt med. Prøv ut nye øvelser, ta noen gruppetimer, høyrep i stedet for lavrep, en tur i svømmehallen etc. Gjør noe alternativt!
Lenke til kommentar

Brun: Hvor høy er du igjen?

 

Jeg kan slenge meg på med Akse. Enkelte dager vet jeg at jeg ikke har spist nok. Men der er jeg som regel rett og slett fornøyd og har ikke lyst på noe mer. Det blir som å ta seg en ekstra ronk direkte etter sex. Man er rett og slett tilfredsstilt og å nappe løken deretter er i all fall noe vanskelig for meg. : /

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Trente for første gang fastende i dag. Grunnlaget for dette var at jeg var på kino i går (Approved by Doffensmithz) med brodarn og smågodt-posen veide 1,6kg ved start og etter filmen så tror jeg det var ish 200 gram som jeg heiv i søpla.

 

Så sto opp til metthetsbesvær og når det ble tid for trening med bror så tenkte jeg "why not?" og det gikk helt fint. Faktisk hadde jeg en strålende økt. Vet ikke om dette blir en vane men var moro å endelig å få prøvd det ut. Det sier litt hvor adaptiv kroppen er i forhold til potensielle "over/under-feeding" situasjoner.

Endret av Dukien
Lenke til kommentar

Kroppen er dessuten som nevnt utrolig adaptivt og vi har som regel i snitt opptil 70gram "aminosyre-pool" tilgjengelig i blodet og jo bedre trent du er; jo mer effektivt vil du potensielt ha evnen til å resirkulere forgrenende AS i blodbanen. Om noe hadde jeg nok stappfulle glykogenlagre på treningen i dag. :)

 

Ser ut som du og jeg har samme filosofi; og som deg kan det gå både før og lenge etter trening før jeg føler behovet for å trykke i meg noe. Trives utmerket med det og har om noe hatt noen av mine beste økter med en sånn filosofi.

Endret av Dukien
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det leder oss til teorien om overtrening.

Som CT Fletcher sier om de han kjenner fra militæret: med lite mat og søvn har de vært i sitt livs beste form. Jeg merka det selv, har ikke vært i så god form som rett etter rekrutten.

 

Skal vi diskutere overtrening dere andre? Jeg er langt på vei enig med CT, mulig fordi jeg har "rodd fiske" og vet at mat er ikke nødvendig for å fungere over lengre tid ved tung fysisk aktivitet... ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...