Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Har gått til anskaffelse av disse vektene. Jeg har ikke løftet noe særlig vekter før(med unntak av noen 3lb-saker) så lurte på hva som er ok vekt å bruke. Jeg startet med 2 av de "små" "loddene" på hver stang og lurte på om det var for mye/lite. Tror de små er 1 1/4 kg+vetk av stang=ca 3kg. Er dette ok eller for mye/lite?

5575059[/snapback]

 

 

Anyone?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Om man sliter med å legge på seg kan såkalte gainere være en god løsning. En kamerat av meg har gått opp nesten 20kg i høst. :)

5588001[/snapback]

Damn! 20 kilo?! Kan du gi meg litt info om hva han har gjort for å få til detta? Jeg har hittil gått opp 5 kg på litt over 2 måneder. Går ikke veldig fort, men går ihvertfall riktig vei! :D

Lenke til kommentar

Jeg tenkte å minske min fett%. Tenker å gå turer før frokost når det passer / jeg har tid. Jeg lurte da på om en rolig tur på ergometersykkel kan erstatte denne gåturen, har en sånn hjemme. Det er mye lettere for meg å bare sykle på den.

 

Jeg tenkte også å kjøpe meg noe ala denne Noen som noen erfaring med den`? Finnes det eventuelt noen bedre produkter? Og er det mulig å kjøpe det over disk i Oslo?

Lenke til kommentar
Begynn med en vekt hvor du tar ca. tre ganger 6-8 repetisjoner på hver arm, så fortsetter du på den vekta til du tar 3-4 ganger 12-15 repetisjoner sånn ca., så går du opp. Ta det litt på feelingen, også :)

5589032[/snapback]

 

 

Tusen takk! :)

 

Tar nå med 5kg+stang(2x 2.5kg "lodd"), 7 på hver arm tre ganger.

Lenke til kommentar
Ja da va det snart på tide med kondisjonstrening igjen, i tilleg til 3splitten. Blir vel 5 eller 10km i morra vest det ikke er alvorlig glatt.

5590549[/snapback]

Godt å se noen innlegg utenom "Hvordan bli størst og sterkest".

 

Kondis :thumbup:

5592780[/snapback]

Jepp, greit med store lunger. :p Bare det at de vises ikke så godt, som store muskler gjør. Vart nå bare 5km på tredemølle, er selvmords føre ut glatt og mørkt.

Holder på med mengde trening, hatt 10 dager fritt på grunn av overtrening og lett betente beinhinner. Men ser ut til at jogge pausen har fungert, så nu blir det 3 turer i uka pluss 3 splitt treninga.

Lenke til kommentar

Jeg sendte på lørdag en mail til både ej-shop og TN om smaksprøve på protein, 90+ Protein og Pro-90 Isolate sakene. Jeg tenkte å kjøpe den som smakte best :-)

I dag fikk jeg svar fra TN:

Heisann,

 

Vi har dessverre ingen smaksprøver å sende ut.

 

Men vi har smaksgaranti på alle proteinbaserte produkter i ProSeries:

http://www.tn.no/default.asp?go=ernaering&nid=99

 

Ha en fortreffelig dag! :-)

 

Mvh

 

 

Det rare er jo at Pro-90 Isolate ikke er en del av pro-series, så rart å reklamere for det da. Og fra ej-shop fikk jeg mail om at de trengte en adresse ¨å sende det til, så på bakgrunn av dette kjøper jeg nok fra ej-shop.

Endret av PureChaos
Lenke til kommentar

Awake: Nei, nja :hmm:

 

Fluesopp: Ja, deca er rimelig mildt det og, men man kan risikere livløs kamerat nedentil i mange mnd selv med riktig etterbehandling. Om man er riktig uheldig that is. Tar du bort linkene forresten?

 

White Fox: Fair enough, linker fjernet.

 

LarsP: Bol er ikke ulovlig å bruke i dette landet, kun salg som er forbudt. (Latterlig men sant)

 

PureChaos: Så ej-shop sender deg faktisk en smaksprøve?! Utrolig bra service, da vet jeg hvor jeg handler neste gang iallefall!

 

:)

Lenke til kommentar

Bare for å si det til folka her som ikke er klar over det.

 

1. Proteinpulver, gainere, carbofuel, kreatin, cee, cla osv. er INGEN erstatning for et bra kosthold. De som skal trene seriøst må belage seg på å spise hver andre time, og da sunne måltider. En kan ikke bare spise det en vil og pese på med proteinpulver og tro alt er bra.

 

2. Kreatin er for erfarne personer. Kreatin gir veldig små faktiske forbedringer for 98% av dere her. Det som kan hjelpe noen er placiboeffekten.

 

3. En bør ikke gå opp i vekt mer enn ca 1/2kg uka når en er på bulk. En ender bare opp med alt for mye fett til en videre deff.

 

4. Husk manualenes vekt er ikke alfa-omega, det er hvordan du løfter dem. Kan du ikke stå helt rolig, og løfte vekta kontrollert og rolig bør du gå ned i vekt for da trener du for tungt, og får ikke nødvendigvis større muskler av det.

 

5. Du trenger ikke trene biceps mer enn en 3sett a 8-12 reps på to forskjellige øvelser to ganger uka om du ikke er utrolig godt trent.

 

6. Magen er EN muskel som også trenger hvile. Tren denne ikke mer enn 2-3ggr uka for best utbytte. Denne skal trenes som hvilke som helst annen muskel, altså samme prinsipper (rundt 10 reps, 3 sett)

 

7. Har dere ikke startet på det så ta hangups, knebøy og markløft som baseøvelser. Det er disse som bygger.

 

8. Ta karbohydrater (sammen med noe proteiner) så fort som mulig etter trening (en 5-10 minutters tid på det meste) for så å spe på med et godt proteinmåltid innen en drøy time.

 

9. Grønnsaker er essensielt til en god treningsform :)

 

10. Muskelen vokser ikke mer hvor mer du trener den, så ikke ta 30 reps på biceps eller triceps i den tro den blir større. Den blir ikke større av det :)

 

11. Hvile er like viktig som selveste treninga

 

12. Slik vi sier: Trening, kosthold, hvile er alle LIKE viktige. ikke glem det!

 

13. Skal du trene, så kutt ut alkoholet. Alkoholet ødelegger resulatene dine, og gavner deg ikke noe.

 

14. Tren for DITT nivå, ikke sidemannens. Vi som trener ofte er drittlei av å se ungdom ødelegge seg selv med for tunge vekter, for mange øvelser på en muskler (les: biceps) og en besserwisserholdning. Gavn dere kunnskap fra andre plasser enn kameraten eller iform.

 

15. Aldri, aldri stol på BMI.

 

16. Chins BØR trenes på forsiden av hodet (mot brystet) og ikke mot nakken slik de fleste av dere trener. Å trekke stanga bak nakken vil resultere i stor og unaturlig belastning for skuldrene og er ikke gunstig i det lange løp.

 

17. Til slutt: Jeg har sagt det før og sier det igjen: Husk å utføre alle øvelser kontrollert og fattet. Ikke less på masser med vekter uten å kunne beherske øvelsen skikkelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...