Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fikk ikke trene i sports-BH på SATS, løp til avisa. Link

 

Hehe, litt drøyt å gå til avisen, ja. Men jeg ser ikke helt problemet med å trene i sportsbh. Jeg ser ikke helt hva som er så seksualiserende med det. Jeg personlig hadde ikke vært komfortabel med å gjøre det mtp. hygiene hvis man legger seg ned på benker osv. Sånn sett så er jeg enig med henne i at hotpants er minst like uhygienisk. Trente hun bare med frivekter så ser jeg ikke problemet. Jeg skjønner heller ikke hvorfor ikke menn skal få trene i singlet.

Lenke til kommentar

 

Hvordan skal man se det på utsiden^^

Overskudd over overskuddet er jo det som vil vises som fett og den mengden fett ville man fått fra all mat i verden om man spiste samme kcal.

Det du sier er sant

Men det jeg mente var man kan ha en fysikk som ser dritbra ut kun på mcern mat og hard styrketrening, men hvor sunt det er for organer etc er en annen sak

 

Hva som avgjør om noe går inn under definisjonen menneskeføde er dens kjemiske sammensetning samt dens mikrobiologiske trygghet. Samtidig er det kulturelle betingelser for hva mennesker mener er mat, i Norge spiser man fint ribbe mens man snyter på nesen av skotsk haggis.

 

Hva som videre påvirker mat er da næringsinnhold og graden av varmebehandling og/eller raffinering påvirker dette. McDonald menyene (burger & fries) er gjerne dyppet og stekt i matolje hvorav den kan være såpass modifisert at det kan gi opphav til substanser som kan gi en total usunn effekt. Skal man sammenligne matvarer så kommer jo mcern ikke heldig ut, så det betyr bare at det finnes utallige sunnere valg. Mengde mikronæringstoffer som er essensielle samt andre bioaktive komponenter, så vel som ukjente og kjente "scorer" høyere på sunnhet-skalaen. Utfordringene rundt ernæringsepidemiologi gjør hele dette emnet vanskelig, for vi vet mye mindre enn vi liker å tro samtidig som vi vet nok til å gi konkrete råd. Og det eneste man ser ut til å være enig med at en kost som er basert på mediatrian gir økt helsegevinst over tid.

Vi er utrolig adaptive og å spise på mcern går helt fint fra tid til tid.

 

Det er totalen over tid som bør ha fokus; personer som røyker, har et inntak av alkohol, spiser halvfabrikat og har en mer sedat livsstil, men allikevel er vektstabile er en gruppe hvor man møter utfordringer. Disse vil ha en stort potensiale av å gjøre endringer. Jeg antar at personer her spiser jevnlig sine frukt & grønnsaker, er fysisk aktive etc. Bare her er mye gjort at man fint kan kose seg med junk-food fra tid til tid.

Lenke til kommentar

De siste to ukene har jeg skrevet (tatt notater, løst oppgaver) veldig mye, og trent seks ganger i uka. Begynte å merke at det var noe galt i høyre skulder, gjorde ikke vondt, men noe stemte ikke. Nå derimot gjør det litt vondt hvis jeg hever den, så jeg mistenker at det har fått noe senebetennelse i skulderen (?)

 

Hvilke muskelgrupper kan jeg trene? Og er det noen som vet hvordan jeg blir bedre? Kun hvile?

Lenke til kommentar

Kjørte hardt på ryp igår.

Idag er bicepsen helt støl og vond, og den ser ut til å fortsatt ha pump. Jeg er ikke i stand til å stramme den opp noe mer.

Er dette problematisk? Må jeg begynne å følge med på fargen på urinen?

 

Dette var femte-sjette økten etter ferien. Dag 2 ryp.

Hvilke vekter er det snakk om her? Burde være en 14RM så tidlig?

Høres ut som en skade om den er pumpet enda.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...