Gå til innhold

Skumleste film dere har sett?


trolltolv

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

For min del så er det ikke en skrekkfilm som har dyttet meg lengst bak i stolen for å si det slik. Det desidert mest uhyggelige jeg har sett på TV de 10 siste årene må være Darren Aronofsky's "Requiem For A Dream".

 

Filmen begynner til en viss grad idyllisk, men etter hvert som tallene på dvd spilleren min vandret opp over 60 minutter så skjønner man at det er langt fra noen romantisk sommerkomedie man ser på. Filmen sniker seg inn under huden på en (den gjorde det iallfall på meg), og når den relativt velkjente tittelmelodien begynner å dure i bakgrunnen under sluttscenene så går filmen inn i et nesten psykedelisk mareritt av liken jeg aldri før, eller etter, har sett.

Endret av Imperfect
Lenke til kommentar

Jeg har sett mange filmer gjennom mine 20 år, og.. de som har gått mest inn på meg, altså skremt meg mest, må nok være Hannibal-filmene (Hannibal og Red Dragon). Har til gode å se Silence of the Lambs -- noen som vet hvor denne kan kjøpes? :innocent:

 

Edit: The Exorsism of Emily Rose var også ekkel.

Edit2 ( :p ): Bone Collector.

Endret av tOmma-
Lenke til kommentar
Jeg har sett mange filmer gjennom mine 20 år, og.. de som har gått mest inn på meg, altså skremt meg mest, må nok være Hannibal-filmene (Hannibal og Red Dragon). Har til gode å se Silence of the Lambs -- noen som vet hvor denne kan kjøpes?  :innocent:

 

9378117[/snapback]

 

Du finner Silence of the Lambs (Nattsvermeren) her:

 

http://www.dvdstrax.com/no/

 

Fantastisk film, definitivt en av mine favoritter :thumbup:

Lenke til kommentar
Har ikke lest hele tråden, men er det ingen som har sett Hostel? Jeg har ikke sett den, og det skal jeg aldri gjøre heller.. Så et klipp av den.. Når han ble kutta av akilles scenen.. Huff

9362091[/snapback]

 

Hostel er ikke så veldig skummel, den er bare overdrevent ekkel.

9362440[/snapback]

Wtf? Mulig jeg er immun mot slikt, men Hostel var (i min mening) hverken skummel, ekkel eller realistisk. Apropos realistisk, en film må virke "ekte", i den forstand at handlingen godt kunne ha funnet sted, for at den skal skremme.

 

Det eneste jeg følte da jeg så den, var at jeg ble litt glad inni meg da en haug med sinnsjuke unger lemlestet og drepte bad-guysene.

9366761[/snapback]

 

Wtf? Du har et problem inni deg hvis du ble glad av å se en sånn film! Kanskje en grunn til at det ble satt til 20 års grense?

9369557[/snapback]

Unødvendig sitering, jeje.

 

For det første: 20-års grense på film finnes ikke i Norge.

 

For det andre: Jeg følte meg på en måte tilfreds (av mangel på et bedre ord) ved å se at de slemme fikk som de fortjente, ja. Hvorfor er det et problem? Er jeg den eneste som "tar parti" i filmer?

Lenke til kommentar

Unødvendig sitering, jeje.

 

For det første: 20-års grense på film finnes ikke i Norge.

 

For det andre: Jeg følte meg på en måte tilfreds (av mangel på et bedre ord) ved å se at de slemme fikk som de fortjente, ja. Hvorfor er det et problem? Er jeg den eneste som "tar parti" i filmer?

9384836[/snapback]

 

Er det ikke 20 års grense på Hostel?

Eller har vært?

Trodde det jeg.. :S

Lenke til kommentar

Veit ikkje om det er dei skumlaste, men eg synest i hvert fall Resident Evil var skummel. Eg såg den to gongar (ein dag i mellom) og skvatt dei same plassane som eg gjorde den fyrste gongen eg såg den.

To andre filmar eg kjem på er Doom og ein film som på ein måte likner på The Cave. Husker ikkje kva den heiter, men eg husker den var jævli skummel. Det verste var at etter filmen låg eg meg for å sove, og slutta å tenkje på filmen, men eg måtte stå opp og låse opp ei dør. Det synest eg var skummelt. Altså det å gå i mørke. :no:

Lenke til kommentar

Tetsuo (1989) aka ironman. Er ikke direkte skummel nei,,,men eg var fryktelig redd for å vise den til andre hehe.

 

The Hand (1981) Husker eg synes denne var sinnsykt skummel da eg såg den, tviler på om den skremmer meg i dag da. Har den på VHS, men vil no bare se filmer på DVD nu for tiden. (PS filmen var ikke spesielt bra heller da)

 

Phantasm (1979) meir bizzarr enn skummel. Lenge siden eg har sett den, men trur nok den har holdt seg bra.

 

The Brood (1979) meir creepy enn skummel.

 

Phenomena (1985) jennifer Connoly aiai.

 

The Texas Chain Saw Massacre (1974) Eg såg denne for første gang for lenge lenge siden, var ganske stolt av det da. Må sies at fantasien løper løpsk under filmen akkurat som seven. Er ikke alt som vises detaljert som i andre slasher filmer. Men mye er overlatt til fantasien som er 1000 ganger verre enn å se alt.

 

Wes Craven hadde noen få skumle filmer:

Shocker (1989) kjekk film, trur nok ikke den skremde meg.

The Serpent and the Rainbow (1988)

Stranger in Our House (1978) (TV) ((heitte summer fear i norge meiner eg)) skremde meg da eg såg den. Ofc er den dårlig (iallefall ikke spesielt bra)

 

It (1990) (TV) fekk den på DVD for ikke so lenge siden, synes den var litt skummel ennå, var nok 10 ganger skummlere da eg såg den første gang. Klovner er rett og slett drit skumle.

 

Nightbreed (1990) Filmen er ikke skummel.Dr. Philip K. Decker spilt av David Cronenberg er skremmandes skummel.

 

Candyman (1992) er ikke sikker på om den er skummel lenger har den i hylla på DVD, men ikke rukket å se den igjen. Synes den var skummel da eg såg den første gang.

 

Har fått mange gode ideer på filmer eg skal sjekke ut. Liker skumle filmer.

 

Synes fortsatt det fælaste noen gang sett var Evil dead 1 og 2 i svart/hvitt med dårlig lyd. Var grusomt. Er glad eg har dei i farger på DVD nu.

Lenke til kommentar

Uten tvil The Ring. Kan vel ha noe med å gjøre at jeg var tretten år da jeg så den, og det var den første virkelig skumle filmen jeg så. Det er iallfall den filmen som sitter igjen best av alle jeg har sett, får ståpels (les: gåsehud) bare jeg tenker på den, huff :ph34r: Jeg var dritredd i flere uker etterpå, torte ikke å være hjemme alene, og torte ikke å åpne klesskapene mine og greier :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...