Gå til innhold

Lidl - Vil du handle der?


Jon@s

Anbefalte innlegg

Førstkommende torsdag åpner den tyske ekstrem-lavpriskjeden Lidl ti butikker i Askim, Florø, Kristiansand, Larvik, Lier, Nordfjordeid, Os, Sarpsborg, Stord og Ålesund. Etter årevis med hemmelighetskremmeri fra Lidl-konsernet, får vi nå vite hva de har å tilby oss forbrukere. Mye tyder på at prisene Lidl vil skilte med er en god del lavere enn det norske lavprisskjeder har i dag. Forbruker-rapporten kan melde at overraskende mange av varene man vil finne i Lidls norske butikker, vil være kjente, norske varer.

 

Hva synes folket her om Lidl og deres konsept? Vil de av oss som er så gamle at de må kjøpe maten sin selv, handle der hvis/når de får en Lidl-butikk i nærheten? Eller ønsker man heller å handle i kjente, norske dagligvarekjeder til tross for at Lidl etter alt å dømme vil tilby varer til lavere priser?

 

Personlig ønsker jeg Lidl hjertelig velkommen hit til landet. Det er en grunn til at Rimi-Hagen og Reitan er blant Norges rikeste menn. Prisene i butikkene deres kunne med andre ord vært presset langt mer. Jeg tror mer konkurranse på dagligvaremarkedet bare er sunt, så sant det ikke går utover ansatte i form av urimelig lav lønn. Uansett er det forbrukerne som vil være de store vinnerne når Lidl åpner sine første butikker til uka.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Lidl suger.

 

Har selv måttet kjøpe der da vi arrangerte skolefest på skolen min i Spania og aaalt som har med Lidl suger. "Matvarene" er ikke spesielt delikate og alt smaker "falskt" om noen skjønner hva jeg mener.

Maten generelt i spania er definitivt dårligere enn i Norge da. Vi er skikkelig sære, og du vil finne mange norske produkter i lidl sin butikk sies det jo..

Lenke til kommentar
Finner denne Lidl-debatten underlig. Folk klager over høye matvarepriser (selv om de relativt sett ikke er det), men med en gang Lidl kommer så er det som om djevelen selv skal bosette seg i landet.

 

Go Lidl sier nå jeg!

Jeg har averasjoner mot multinasjonale gigaselskaper som etablerer seg her uansett. Lidl er også kjent for å "subsidiere" prisene med arbeidernes lønn og rettigheter. Så jeg er vel mildt sagt skeptisk.

 

Men, Handel og Kontor har vistnok hatt en god tone med Lidl, så jeg venter og ser.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...