Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Deppetråden - Et fristed for tunge tanker


Goophy

Anbefalte innlegg

Gjest Confecta

Bedøvet?

 

Jeg fikk depresjonen i puberteten, og trodde derfor at det var sånn voksne hadde det. De følte rett og slett mindre.

 

Men så feil kan man ta. . .

 

Fins det noe bra/nyttig stoff om depresjon der ute? Er litt usikker på hvor mye jeg vil vite også. Lese seg opp på alle mulige tekniske detaljer kan man bli litt sprø av.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enkelte ganger er det ikke spesielt koselig å måtte sove.

Merker jeg er sliten, mentalt, trangen, ønskene, suget stiger, kjent følelse, så søt, så bitter.

 

Lurer på om jeg noen gang kan si meg ferdig med det, eller om det alltid vil henge med i bakhodet, klart til å trenge seg på når forsvarsmurene er senket.

 

Skulle ønske jeg klarte å sperre ute alt noen dager.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-oVjeg2q2Tk

Virker som om det er en god del på forumet her som har psykiske problemer.

 

Er taller/prosenten like stor når jeg er ute og f.eks går en tur, virker som hver tredje person elns har ett eller annet problem.

 

 

Uansett, jeg støtter dere jeg, kjør på, dere er flinke, GRUPPEKLEM?

Lenke til kommentar

Møtte en tidligere flamme som jeg var betatt av før - det var uventet og ble satt ut de første sekunda. Alltid hatt god tone med henne og det var hun som tok initiativet til å snakke med meg. Ikke den lave snakketonentonen om dere skjønner, men en helt vanlig tone som alltid. Var på et utested. Utrolig blid og glad jente, hun nevnte flere ganger at det var godt å se meg, klemte etc. - men jeg er så jævlig feig. Trekker meg tilbake etter en møtekomst fordi jeg rett og slett er beskjeden og er alltid litt nervøs når jeg først skal ut. Vel og merke hadde hun drukket, allikevel er hun blid og glad som vanlig - alltid i farta den jenta. Fikk nummeret, men jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, grunnen er at hun har type. For henne, så var det ingen problem om at vi møttes og var mer en gjerne glad for festing med den tidligere vennegjengen. Faen.

Endret av Onyx
Lenke til kommentar
Gjest Thesaurusish

Ja min første post her i denne tråden da, føler for å blåse ut litt, men er litt usikker på hvordan jeg skal gå fram. Vi får prøve.

 

Har alltid vært sjenert, og har ikke hatt det som et særlig problem. Men det er ganske irriterende etterhvert, når nesten ikke alkohol fungerer en gang. I sosiale sammenhenger er jeg ofte den som bare sitter i hjørnet. Det gjør at jeg som oftest ikke blir kjent med så veldig mange heller, og sitter igjenmed de samme gamle vennene. Mer om det senere.

 

En annen ting er at familien min er ganske religiøs. Men jeg har aldri vært så veldig religiøs selv, og nå i det siste så har jeg vært ganske så avvisende når det gjelder slikt. Dette har jo såklart gjort familien opprørt, og det er så godt som umulig å overbevise de om at det ikke er noe å bekymre seg for heller som dere kanskje skjønner. Men regner med at dette ordner seg etterhvert. Det gjør jo alt, sant?=)

 

Andre ting som kanskje ikke er så store er en slags skjelving jeg har i hendene, spesielt da venstre hand. Dette er noe jeg har hatt i ganske mange år, og jeg begynner å bli ganske lei nå. Nesten uansett hva jeg gjør med venstre hand blir påvirket, og litt av det jeg gjør med høyre. Det er såpass mye at jeg av og til ikke orker å fullføre noe, spesielt når det er andre rundt, rett og slett fordi det er flaut. Også når jeg har kroppskontakt med andre mennesker kommer de med bemerkninger om at jeg skjelver, med et lite smil rundt munnen. JEG VET AT JEG SKJELVER!

 

Det er heller ikke så mye penger å bruke, jeg fikk desverre ikke sommerjobben som jeg ble lovet. Har derfor ikke råd til ferie i det hele tatt. Det går jo såklart fint, har flere ferier framover. Men sa ifra at jeg ikke kunne komme til den kompisen som jeg tenkte å dra til. En av de få jeg har. Fikk som svar at det ikke akkurat kom som et sjokk. Da svarte jeg at "nei jeg er vel ikke den rikeste" eller noe lignende. Fikk da som svar at "Du er vel heller ikke den peneste, morsomste, mest omgjengelige eller hyggeligste `kompisen` vi har. " Made my day...

 

Ja er vel ferdig med å syte for dagen. Mer kommer vel etterhvert. Peace out.

Lenke til kommentar
Tøv. Tulball. Hva får deg til å tro det?

Jeg vet at det ikke er sånn, bare føles sånn for meg. Jeg prøver å unngå å fokusere på det negative om hvorfor personen finner meg uinteressant. "Er det kvisene?" "Er det ansiktet, holdningen, kroppen, osv osv?" Prøver heller å si at jeg er en flott kar og om de ikke klarer å se det, deres tap. Men alle sammen? :(

Lenke til kommentar

Utseende har ikke en dritt å si om noen er intressante eller ikke, mange stygge folk med mange venner. Følte det også sånn en periode, folk merker at du har en negativ holdning bare sånn at du veit det, selv om du kanskje ikke er obs på det der og da. Uansett vet ikke helt hva som skjedde med meg, men er vel selvtilliten som har gått opp. Nå er det ofte jeg som får oppmerksomhet blandt nye folk og sånn. Er vel ganske frempå iforholdt til før.

Lenke til kommentar
Jeg vet at det ikke er sånn, bare føles sånn for meg. Jeg prøver å unngå å fokusere på det negative om hvorfor personen finner meg uinteressant. "Er det kvisene?" "Er det ansiktet, holdningen, kroppen, osv osv?" Prøver heller å si at jeg er en flott kar og om de ikke klarer å se det, deres tap. Men alle sammen? :(

 

Alle sammen tror ikke det. Det er sikkert mange som mener at du er en idiot for mange forskjellige ting, men det er og de som verdsetter deg, og det er de du skal samle på. Det svir godt når noen man har fattet interesse for igonorer deg, men, though luck. Da var det ikke noen match alikevel. Move on :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...