Gå til innhold

Mini-anmeldelse av den siste filmen du så


tjalla

Anbefalte innlegg

Tenkte jeg skulle prøve en $0.99-rental fra iTunes, så jeg så

 

Pledge This! (2006)

 

...jeg har få ord... Det er skremmende at slike filmer kan få lov til å bli lagd. Ikke verdt de seks kronene jeg betalte.

 

Går det an å gi minuskarakter?

 

0/10

 

...den ligger på bottom 100-lista til IMDB. Skulle bare mangle...

 

Hvis hverken hovedskuespilleren eller filmcoveret var nok til å skremme deg vekk fortjener du nesten lidelsene filmen ga deg. :p

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fritt Vilt 3

 

Holdt dessverre det lave nivået jeg fryktet og gjorde seg knapt nok fortjent til terningkast 3 som de fleste kritikerne har gitt den.

 

Rent teknisk:

Mye dårlig skuespill, mange mørke uoversiktlige scener og mye hopp i hva som blir filmet.

 

Historien:

Lite kreative drap, karakterene gjør mange rare valg underveis og den er verken skummel eller kreepy.

 

Men det går å se den.. vil derfor gi den 4/10

Lenke til kommentar

Sexy Beast

 

Havnet på en respektabel tiendeplass på filmnerdene i Montages sin lille kuppfilmliste. Noe som er litt pussig da Sexy Beast egentlig er ganske ubrukelig som en heistfilm. Selve kuppet er unnagjort som en 2 minutters-syretripp og brukes egentlig bare som en dårlig unnskyldning for å få Ben Kingsley til å spille den svært ubehagelige personligheten Don Logan. Etter å ha opplevd denne fyren kan jeg godta tiendeplassen. Det vil du også.

Lenke til kommentar

Jeg så to filmer i går, Troll 2 og Kick-Ass.

 

Troll 2 har jeg hørt omtalt som "den beste dårlige filmen i verden" eller noe lignende. Den har fått kultstatus grunnet sin elendighet. Det er heller ingen troll med i filmen, og den har ingenting annet enn navnet felles med Troll (1). Filmen er også skikkelig dårlig, og jeg så den kun for å ha sett den. Det at den er så dårlig gjør filmen underholdende å se i seg selv, så jeg vil ikke fraråde noen å se den. Man trenger ikke bare holde seg til imdb top 250, bunn 100 har litt å by på den også.

 

Kick-Ass ble jeg overrasket over, den var veldig anderledes enn jeg hadde forestilt meg. På en positiv måte. Sier jeg hvordan, avslører jeg filmen. Jeg likte filmen veldig godt.Skal du se bare en film i dag, velger du av disse IKKE Troll 2!

Lenke til kommentar

Alias

 

Jeg tåler ikke trynet på Jennifer Garner, jeg forakter henne, får lyst bitch slappe henne hver gang jeg ser tynet hennes, så hvorfor ser jeg på en serie der jeg hater hovedrolle inhaveren, vel den er overaskende vanedannene, første gang jeg så på serien, ble jeg pissed over sci-fi og fantasi aspektene som jeg ikke forventet, men fant at hver gang jeg var ferdig med en sesong begynnte jeg å se neste med en gang, Serien er til tider absurd og tullete, men samtidig må jeg se serien, det er en eneste grunn til at jeg overlever serien og det er Victor Garber som Jack Bristow, en herlig karakter og flott skuespiller, trekker opp serien noe ektremt.

 

Rar serie jeg både sterkt missliker og samtidig må se ferdig ved visse mellomrom.

Lenke til kommentar

Forzen (2010)

 

Hva faen ? Kansje filmen skulle byttet navn til "dumb and dumber" ?

serr, jeg holdte på å le meg ihjel. Hvor dumme det virkelig går ann og bli. Greit det er en krise situasjon.

 

 

 

Men å hoppe ned 20 meter å ikke engang lande på beina blir vel dumt ? I og med at han tullingen tilslutt velger å klarte over til stigen uten problemer. I hjel frosset.

 

 

Filmen ble faktisk bare dummere og dummere. Var et helt greit konsept, og den kunne blitt en helt "grei" grøsser film en kjedelig tirsdags kveld. men det klarte den ikke servere. Styr unna!

 

2/10

Lenke til kommentar

Jonah Hex (2010)

 

Filmen bærer sterkt preg av å være en B-film.

Plottet er veldig enkelt og historien får stadig innskudd som virker totalt malplassert.

CG-arbeidet er varierende, men for det meste bra - det er noen flotte scener med mennesker som morfer fra død til levende. Ellers en del dårlige props.

Skuespillet er som kan forvente veldig enkelt, men når lavmål når Megan Fox dukker opp. Heldigvis har John Malkovich noen scener som gjør opp for det, selv om han ikke blir satt på de største utfordringene. Tempoet i filmen fungerer for det meste greit, men den har en del stunder hvor man lett faller litt ut.

En litt uengasjerende og litt tom film med noen lyspunkter underveis. Kan regnes som helium-lett underholdning.

 

Frozen

 

Booooring. Hva i **** prøver egentlig filmen å være? En grøsser? En thriller?

Å overvære den filmen var nesten smertefullt. Den er treg, den har mange brister i logikken og er generelt uengasjerende. Og når manusforfatterne hadde et så tomt manus virker det som om regissøren tenkte "Hmm, hva om vi får jenta til å sovne mens hun holder på den iskalde jernstanga foran henne i heisstolen - uten votter!". Selv blondiner er ikke så dumme. Jeg liker ikke at intelligensen min blir undervurdert så kraftig. Hadde de vist mer gørr eller i det hele tatt funnet ut hva filmen skal være, hva sjanger angår, hadde det allerede hjulpet mye på.

Det er heldigvis noen lyspunkt i skuespillet et par ganger i løpet av filmen, men generelt er det typisk tilbakestående-ungdomsfilm-skuespill.

Endret av lokeland
Lenke til kommentar

Forzen (2010)

 

Hva faen ? Kansje filmen skulle byttet navn til "dumb and dumber" ?

serr, jeg holdte på å le meg ihjel. Hvor dumme det virkelig går ann og bli. Greit det er en krise situasjon.

 

 

 

Men å hoppe ned 20 meter å ikke engang lande på beina blir vel dumt ? I og med at han tullingen tilslutt velger å klarte over til stigen uten problemer. I hjel frosset.

 

 

Filmen ble faktisk bare dummere og dummere. Var et helt greit konsept, og den kunne blitt en helt "grei" grøsser film en kjedelig tirsdags kveld. men det klarte den ikke servere. Styr unna!

 

2/10

 

 

Antar du mener Frozen, ikke Forzen. :) Om du fulgte med landet han på beina, men de knakk. Det høres teit ut å hoppe ned 20 meter når man sier det her, men hva ville du gjort? Det var enten ta sjansen på å klare hoppet eller vente til de døde. Han andre fyren prøvde å klatre over, men vaieren skar seg inn i hendene hans. Til slutt prøvde han det om igjen og kom seg over. Men så var det ulvene da... ;)

 

 

Ny film.

 

The disappearance of Alice Creed

 

Rar film, men ikke på en bra måte. Hele filmen handler om to folk som kidnapper en dame og prøver å få løsepenger. That's it. For såvidt, men det ville jo blitt en kjedelig film. Selv om det bare er tre personer med i filmen, og hun ene ligger fastbundet i en seng i store deler av filmen, klarer de å presse inn en og annen vri her og der. I teorien burde det bli bra, men når det bare er tre personer og store deler av filmen foregår i to rom sier det seg selv at det kan bli langtekkelig.

 

Vurdering: 2/10

Lenke til kommentar

Cruel Intentions

cruel-intentions.jpg

 

Tenkte jeg skulle ta et gjensyn av en film jeg likte veldig godt når den først kom ut, granted var jeg i tenårene og hormone var på høygir, så det var litt spennede om filmen holdt vann nå som jeg er i 20årene.

 

Handling: Storyen går ut på at to rike stesøsken inngår et veddemål.

Veddemålet går ut på at Sebastian(Ryan Phillipe) skal ''knerte'' den kristne og jomfrudommelige rektordattra(spilt av Reese Witherspoon), og stesøstren til Sebastian (spilt av Sarah Michelle Gellar) fører sitt egent agenda.

 

Ryan Phillipe bekler rollen som rik brat, med null empati for andre og altfor mye fritid temmelig bra, samme kan sies om Sarah Michelle Gellar. De utnytter andre mennesker for å få det de vil, og spiller med deres liv for egen underholdning.

 

God cast, og mange fine biroller i denne filmen, men irriterer meg kraftig over Selma Blair's rolle. Vet pokker ikke om hun skal spille ung og direkte tåpelig naiv 15åring eller ei jente som er mental tilbakestående.

 

Dom:Denne filmen var et frisk pust fra 90-talls ungdomsfilmene, den kom med noe nytt, og gikk litt ifra den generick og basic kjærlighetsfilmene som kom ut rundt den tiden. Har også en ganske god tvist.

 

7\10

Lenke til kommentar

Inland Empire. 2006.

 

Ble vist på Cinemateket i forbindelse med intervjuet av David Lynch. Dette må være den mest intense filmen jeg noensinne har sett, jeg var bokstavelig talt utslitt når rulleteksten begynte (å rulle til Nina Simone' tolkning av

). Spørsmål: Kan man regne en film man på mange måter ikke forstår store deler av som noe av det beste man har sett? Selv kan jeg ikke svare annet enn ja, dette var simpelthen en fantastisk film. Endret av blured
Lenke til kommentar

Deathstalker-Maraton (har sett enern før, og droppet derfor den):

 

Deathstalker II aka. Stalker II

einbilmedto.jpg

 

Deathstalker and the Warriors from Hell

En av mine favorittepisoder fra MST3K, så jeg har egentlig sett denne ganske mange ganger. Litt mer seriøs enn forgjengeren, men den er så fantastisk dum på alle måter, så den gjør opp for det. Ikke like morsom uten botene (selv om jeg kan store deler av vitsene utenat), men med tidenes minst sympatiske helt, "potatoes are what we eat", og en av de dårligste fektekampene noensinne fanget på film, blir dette utrolig morsomt uansett.

 

http://www.youtube.com/watch?v=I0Wf8d-lG54

Den fantastiske fektekampen. Byttet ut soundtracket med det fra MST3K-versjonen.

 

Deathstalker IV: Match of Titans

Det første som slår deg når du skrur på denne filmen, er at filmmusikken må ha vært laget på 5 min. med et keyboard fra den lokale lekebutikken. Derfra går det bare nedover.

 

 

Ellers:

 

Big Tits Zombie aka. Kyonyû doragon: Onsen zonbi vs sutorippâ 5

bigtitszombiedvdpacksho.th.jpg

Smerte.

 

Detroit Metal City aka. Detoroito Metaru Shiti

Tidvis småmorsom, men siden hovedpersonen er helt skada er dette også en ganske smertefull ferd. Han skal ha for Marko-sveisen da.

 

Taxi Hunter aka. Di shi pan guan

Anthony Wong spiller som vanlig gal mann i en Herman Yau-film. Men i motsetning til den mer kjente Ebola Syndrome, er han en ganske hyggelig gal mann i denne filmen, som bare vil fjerne kjipe Taxi-sjåfører fra denne kloden. Ganske fornøyelig, men er lillebroren til nevnte Ebola Syndrome på alle områder.

Lenke til kommentar

The Room (2003)

 

Kort fortalt: Johnny (Tommy Wiseau) og Lisa skal gifte seg, men det Johnny ikke vet, er at Lisa er forelsket og har sex med hans bestekamerat Mark. Her utvikler det seg et trekantdrama som får fatale følger.

 

Jeg er ikke veldig bevandret i "best worst movie"-sjangeren, men fellesnevneren er ofte sci/fi, adventure eller grøsser. Jeg ser desto sjeldnere filmer som omfavner dramasjangeren, på sett og vis en langt mer legitim sjanger enn førstnevnte sjangre. Fallhøyden er desto større i det man lager en fadese som The Room er - en totalt mislykket dramafilm som feiler på alle områder. Geniet bak makkverket er Tommy Wiseau - hovedrolleinnehaver, regissør, manusforfatter og produsent. Tidlig på 2000-tallet skrapte han sammen 6 millioner dollar for å produsere og reklamere. Et helt sinnsykt budsjett for en film som ser ut til å ha blitt lagd for 100 ganger så lite.

 

Som om det ikke er klart: alt ved denne filmen stinker. Som anmeldere har påpekt: "The Citizen Kane of bad movies". Se den!

 

Legg merke til den fantastiske dubbingen av Johnny-karakteren og den falske backdroppen.

 

http://www.youtube.com/watch?v=ISXiFJS9D5A&feature=related

 

 

Siteringsvennlig film? Håja!

 

http://www.youtube.com/watch?v=Plz-bhcHryc&feature=related

Endret av tjalla
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...