Gå til innhold

R9800 Pro vises som R9800 XT


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Leste nettopp en review som var ny for meg om dette kortet. Det får skryt, men disse menneskene klarte ikke å dra kortet lengre enn 395/700, noe som tyder på at produksjonen til Msi kanskje varierer noe(??):hmm: Jeg har har kommet høyere på mem men på Vpu er dette nesten det samme som meg..

 

Et appropos:

Sitter ikke med kortet forann meg nå, men husker at når jeg satt å fiklet med det, oppdaget jeg en logo nede i et av hjørnene som var strøket over med blanco(e.l.). Det var "Muvio" eller noe i den duren... Noen som har en :idea: ide om hva dette kan bety? Det eneste stedet på kortet det står Msi (såvidt jeg husker) er på vifta..  :hmm:

 

Det ser ut til at kortet i den testen har PRO-kjerne, og ikke XT-kjerne som i den andre testen jeg har sett.

 

EDIT: Tror jeg tok feil. Det stod R360 nucleus på slutten av testen likevel.

Men da er det rart at denne testen sier at det er veldig dårlig til overklokking, mens den andre testen jeg har sett sa at det var best på overklokking.

Endret av Rexen
Lenke til kommentar
"Muvio" eller noe i den duren...

 

VIVO ?

MEDION

 

Lurer på om dette er noe Msi har kjøpt av dem... På siden dems finner man drivere til kortet. :wow:

 

Kikka litt på driverene.. kommer man over et kort som heter "9800XL" er dette med R350-kjernen, mens "9800XXL" finnes både med R350 & R360 ;) Kortet blir med disse driverene oppgitt til "MEDION RADEON 9800 XXL" og ikke Msi (!)

 

Ai tink diss iss verri streinsj :roll:

Lenke til kommentar

Prøvde å flashe med 9800XT bios (club3d.r9800xt.128mb.hynix.bin). Selve flasheprosessen gikk smertefritt, men fikk svart skjerm etter restart. Flashet tilbake til orginal bios, og alt fungerer som det skal igjen (måtte bruke et gammelt PCI skjermkort for å få bilde på skjermen). Skal prøve videre med andre bios varianter og se om en eller annen fungerer. MSI har så vidt jeg vet ingen orginal XT bios (?)

 

Noen andre som vellykket har klart å flashe dette kortet?

Lenke til kommentar
MSI har så vidt jeg vet ingen orginal XT bios (?)

 

Noen andre som vellykket har klart å flashe dette kortet?

Jeg har sjekket endel rundt, og jeg kan med godt belegg si at Msi ikke har laget noe XT-kort.. Eller rettere sagt, MEDION har ikke produsert noe fullblods XT-kort. Det er nemlig Medion som har produsert disse kortene for Msi :hmm:

 

Jeg har heller ikke hørt om noen som har klart å flashe dette kortet.. :no:

Lenke til kommentar

Oppdatering:

 

Har nå startet med klokkingen av dette kortet og kjørte det akkurat på 460/370, dette er med stock kjøling og i et normalt miljø for meg når jeg spiller, dvs uten å avslutte progs i taskbar sånn som MSN, MBM5, Daemon tools, Antivirus osv.

 

Havnet på 6933

 

Når dere andre tester, avslutter dere alt av programmer som ikke trengs eller benchmarker dere i et normalt spillemiljø som beskrevet over? Eller er ikke det et normalt spillemiljø :hmm:

 

EDIT: Må også sies at jeg benchmarker med Omega basert på 4.7. Vet at disse ikke er "Futuremark-approved", men etter det jeg husker så er ikke det pga. at de ga betydelig bedre resultater, men heller pga feil i Trolls Lair testen.

Endret av Revenant
Lenke til kommentar

Jeg lurer på en ting..

Etter å ha lest gjennom denne tråden har jeg forstått det slik at en kan øke yteevnen til grafikk kortet gjennom forskjellige grep. Det jeg lurer på er om hvordan dette er for bærbare der en ikke kan ha ekstra kjøling? Har et mobile r9600 pro turbo (det heter hvist det..) Har lastet ned ATItool og ser på frekvensene at defaulten står på 337,5 og 243. På siden står det find max core og find max mem. Hvis jeg trykker på disse vil den da finne den optimale hastigheten mem og core kan kjøres på uten at kortet blir ødelagt? Er det dumt å tukle med disse eller? Håper dette ikke lyder alt for dumt, er ganske fersk på PC, men er glad i å trimme :p

Lenke til kommentar

Har bærebar med radeon 9600, jeg bruker ATItool til og kjøre høyere frekvenser. Dette funker bra for meg, men du bør være litt forsiktig.. sett f.eks core og mem ned 2-5mhz etter at ATItool har funnet optimal frekvens. Dette bør gjørers siden man er i flere miljøer(varmt i sommersola) med en bærebar pc.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...