Jump to content

cairn

Medlemmer
 • Content Count

  409
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

About cairn

 • Birthday 01/20/1979
 1. Det har aldri vært et savn etter viskere bak i Model S - 5. vinteren nå. Tror ikke det blir noe større problem med Jaguaren.
 2. Anmelder bruker argumenter mot BotW - og sammenligner det med ting som ikke er aktuelle for konsollen. Hverken Elder Scrolls-, Dark Souls- eller Witcher-serien er tilgjengelig for Switch (ennå). 6/10 er beinhardt negativt for kanskje et av de beste åpenverden-håndholdt-spillene som har kommet så langt...
 3. Medaljens bakside når launcher, comunity, store og alt mulig annet sauses sammen i ett produkt. Man slipper ikke unna med kun ett produkt spesielt lenge. Hvorfor skulle vi behøve steam for å spille i utgangspunktet? Tja, HTC Vive kjører med SteamVR som kommer med Steam. Det funker ganske godt. SteamVR støtter også Oculus. Kanskje SteamVR på sikt vil støtte PlaystationVR til PC? Oculus støtter ikke HTC Vive (såvidt jeg vet). Steam har gjort det ganske "lurt" i å implementere ting i Steam. Steamworks VR og OpenVR og alt det der man trenger for å klaske inn støtte for et par briller gjør det nok enklere for mange å bruke det til utvikling enn f.eks. Oculus SDK. Se kommentar fra en H3VR-utvikler her om hvorfor Steam er et bedre valg enn Oculus (for dem): https://www.reddit.com/r/Vive/comments/54byzj/h3vrs_anton_breaks_down_why_he_has_given_up_on/ De fleste av oss har hatt Steam i årevis, og for meg personlig er det ingen ulempe at VR-oppsettet ligger i Steam. Spillene jeg har som støtter både VR og vanlig har en opsjon om de skal starte som VR eller ikke (f.eks. Project Cars). Interfacet med VR er heller ikke så dumt.
 4. For de som ikke har fått mail om beta weekend, så er her 4 nøkler, first come first serve.. WJRZPSMWPFK552JUWQCL E6XEHQ4M9YQUMADF5F35 BRAN8RZZRLA4TRL8WU48 6DLZX8LPQVLWLRJ68XSX Registrere seg http://register.thesecretworld.com <- der.
 5. Hiver meg på her, og kan ikke se at noen har anbefalt følgende: Flipboard (gratis) TED (gratis) Fribi (gratis) Camera Awesome Photosynth
 6. Du har og mulighet nå til å beholde XP på den eksisterende disken, og installere win7 på den nye SSDen. Du kan så bruke f.eks. vmware player (Gratis) og kjøre XP virtuelt med direkte tilgang til den gamle disken. Dermed kan du få det beste? fra begge verdener.
 7. Ditto samme her. Småirriterende. Funker fint på iphonen, og man har "Games" kategorien på US app store. Man kan jo bare lure på hva det skyldes. PS: Du har kategori "Spill" under "Søk", men ikke under "Kategorier".
 8. jQuery og Prototype går sammen som fot i hanske.. eller var det hånd i fos? I alle fall, ikke å anbefale, og mest sannsynlig grunnen til at ting ikke virker for deg.
 9. Du kan ikke bygge en romstasjon 36 kilometer over bakken, da får du plutselig heliumballonger som går høyere. En romstasjon skal være utenfor atmosfæren. Se litt på kildeartikkelen så ser du at det er planlagt 36 000 km, eller 36 000 000 meter "out there". og motvekten skal være på 96 000 km (ca 25% av avstanden mellom jord og måne). Litt far fetched, men morsom tanke. Det er uansett ikke feil i avstandsbegrepet i artikkelen.
 10. En slik tjeneste gjør livet enklere. blahblahminmaskin.dyndns.org uansett når og hvor. Er det ikke gratis fortsatt også?
 11. Jeg hadde akkurat samme - opplasting varierte fra 40 til 70, nedlasting fra 70 til 95, uavhengig av hvordan utstyr var koblet. I tillegg viste det seg at hastighet på nett var relatert til hva TV-boksen gjorde. F.eks. vil opptak av HD-kanal samt titting på annen HD-kanal gjøre at du ikke får mer enn 65-70 ned. Det første Østfold Fibernett gjorde var å bytte hjemmesentral fra CPL4 til CPL7 - CPL7 har gigabitporter og skal støtte "mer oomph". CPL4 var brukt både i vanlig og i bridge-modus. Men det viste seg at CPL7'en hadde stort sett samme oppførsel. Østfold Fibernett sendte ut en Relacom-tekniker som satte her en times tid med forskjellige hastighesttester og 4-5 sett med kabler og forskjellige maskiner. Etter å ha blitt videresendt til Lyse fant de ganske fort fram til det egentlige problemet. Utstyret i "noderommet" støtter ikke større hastigheter. De fjernet all begrensning i utstyret og fortsatt var ikke hastigheten tilfredsstillende for 100/100. Jeg tipper at du har samme problemet, utstyret ditt er greit nok, men infrastrukturen til leverandøren din har gammelt/dårlig utstyr. Be de sjekke det opp, og ta kontakt med deg når de oppgraderer det, så kan man oppgradere til 100/100 og samtidig få det man betaler for. Jeg gikk ned til 60/60 jeg også, og har nå cirka 60-62 ned og 62-71 opp, samtidig som TV-signaler kan gjøre det de vil.
 12. For 17 år siden var ikke dekningen til internet på langt nær dekkende... Om ideen er tatt er irrelevant; jeg har ikke lyst på "ny" klokke, jeg vil ha "den" klokken - av personlige årsaker - som skrevet. Men, hvem vet, alt jeg trenger er at en eller annen leser det som har kjennskap og god husk
 13. Våren/høsten 1993 la jeg en fleecejakke og en klokke (Seiko) igjen i Ankeneshallen (Narvik). Det var en lør/søndag - og det var en turnering den helgen (antakeligvis basket). Når jeg merket den var borte, og gikk for å lete etter var den forsvunnet. Sjansene er store for at noen tok den med ved en feiltakelse. Klokken var en gave - den tilhørte min far som døde noen år tidligere. Det er nå ganske mange år siden - så vi husker ikke alle detaljer. Klokken er gravert, men om det står Rune Remman eller Mats Remman er vi litt usikre på. Det står muligens også en dato der. Hvis noen kjenner noen som var aktive i basketmiljøet i våren/høsten 1993 - og reiste rundt på turneringer i aldersbestemte klasser (typ 10-18 år) så send gjerne ordet videre. Finnerlønn er en selvfølge! Aktuelle personer som kan ha en ide vil enten være sånn cirka 27-35 år, eller 45-65 og ha vært trener/foreldre/ekstrahjelp under basket-tur til Narvik. (Kan internett faktisk hjelpe her?) For mer informasjon og oppdateringer : http://www.facebook.com/group.php?gid=126031894082572
 14. Nå mangler det bare litt gardiner på veggene - med den skjulte eggekartongen bak, samt nye persiennner, så blir det konge
×
×
 • Create New...