Gå til innhold

Trafikalsk klagemur


Opus

Anbefalte innlegg

Hvis man ser på dette krysset og veien til og fra hvordan skal man tolke forbikjøring reglene her ?

 

Fra før vet man at det er forbudt å kjøre forbi en bil som befinner seg i det midtre feltet .

Men samtidig må det være mulig å passer den bilen så lenge man holder samme felt hele tiden. ( det regnes jo ikke som forbikjøring )

 

men har florere det en vis usikkerhet.hvis nå det likevel er forbudt å kjøre forbi så opstår det er stor problem når det midtre felte blir fylt opp kø først

 

 

Siden dette er et veikryss så gjelder det andre regler for feltene eller er jeg på jorde her ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opplevde bare i dag at det var to som lå i venstre jeg lå jo i høyre ettersom jeg lå i hundre og hadde ikke dårlig tid. Men de som lå i venstre uten en bil på høyre siden ble blinket på og etterhvert tutet på..

 

Den ene måtte kjøre forbi på høyre side, idiotisk av de venstre horene.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opplevde bare i dag at det var to som lå i venstre jeg lå jo i høyre ettersom jeg lå i hundre og hadde ikke dårlig tid. Men de som lå i venstre uten en bil på høyre siden ble blinket på og etterhvert tutet på..

 

Den ene måtte kjøre forbi på høyre side, idiotisk av de venstre horene.

Det er så utrolig irriterende, slike folk har ingenting å gjøre på veien.

-

Kjørte på Bjørgeveien hjem ifra jobb, klokken var vel ca 2100.

Selvfølgelig kommer jeg bak en bil som kjører ca 40 km i en 50 sone (som er forøvrig sakte på en slik vei). Jeg hadde allerede hatt en lang arbeidsdag og ville hjem!!!!

Men tydeligvis de som kjørte forran meg hadde ikke en anelse hvor de skulle, så de sullet da i sin egen verden, mens det begynte å danne seg en kø bak de...

Lenke til kommentar

Noe av det verste jeg har opplevd i trafikken..

 

Kom ifra Asker til Drammen og der du kjører på Asker og litt lenger bort så ligger det F en lastebil i 20-40 KM i 90 sone! Ble en hard brems på meg ettersom hadde 110KM, hadde en bil på venstre side. Måtte sette på nødblink flere ganger ettersom det kom en del biler bak meg så fikk ikke kjørt forbi. Utrolig mye trafikk den dagen om natta :o.

 

Etterhvert så la han seg over de hvite feltene så jeg fikk passert også la han seg ut igjen. Snakket i telefonen gjorde han også. Dette var halv tolv om natta i dag....

 

Dårlig lys bak også! Ekstremt farlig! Dette var også rundt en svak sving.

Lenke til kommentar

Når jeg sitter bak rattet og kjeder meg så pleier jeg av og til å støtte hodet ved å legge albuen på døren og hånden mot hodet.

Litt uheldig når jeg forleden kjørte gjennom en mobilkontroll og ble vinket inn.

Etter litt heftig diskusjon med politimannen fikk jeg vist frem samtaleloggen på mobilen og fikk bevist min uskyld. :thumbup:

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Du noterte vel ned skiltnummeret og ringte 02800?

 

Faktisk ikke, skulle jeg ha gjort det? Jeg var mer oppgitt enn å tenke på det der og da. Men tenkte etterpå om jeg evneutelt skulle ha gjort det. Hva hadde dere gjort?

 

Kan bekrefte at fotoboksen ikke knipser deg hvis du kjører 80 km/h i 60 km/h miljøfartsgrense vei :p

 

 

De skrur de av og bekrefter det bare i går ved 11 tiden engang. ^^. Ettersom den fartsgrensen er ikke lov, men det skaper farlig situasjoner uansett ettersom folk ligger i 60 -.-

 

 

Off-topic: Var en fyr som kjørte en golf ifra Ski også ser bilen min ut som en sivil politi med ekstra antenne osv. Så la meg bak han ettersom skulle forbi en lastebil. Soppen bremser jo ned og lar meg passere.. O.o. Mye rar kjøring skjer når du har en hvit mondeo med ekstra antenne XD.

Lenke til kommentar

Bestefaren min blinker aldri og kjører i sitt eget tempo, ser ikke på fartsgrensen. Han treffer oftest litt under. Syntes nesten det burde vært noe obligatoriske tester hvert 5.år for eldre folk(egentlig for vanlige folk også). Er så mange som ikke blinker, og det gjør at det blir farligere og trafikken går ikke like glatt.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Jævla idioti av en kasse bil.

 

Oppover en bakke på motorveien så legger tullingen seg foran meg uten blink lys eller noe så jeg må stå litt på bremsen. Han skal jo forbi lastebilen og dritter i blindsone osv. Tar derfor å tuter på han når jeg kjører forbi han. Det han gjør da er å kjøre i full fart også tute også vise meg fingeren. Jeg kjører jo til Asker, kommer ikke forbi han heller ettersom han legger seg i venstre felt med en bil på høyre og bremser hardt ned. Jeg må bremse også, deretter så ligger han i venstre og blokkerer for meg og flere andre bak. Ringer Edit:02800 de gir f**n. Det er ikke dem sitt problem liksom og de får ikke gjort noe der og nå.

 

Svinger av ved Asker smiler litt for meg selv og tenker han har ikke et liv, snakk om å terge på seg folk. Er sikkert ikke første gang han gjør det. Ville tatt reg nr også tatt meg en tur hjem til han også gjort noe faenskap da hadde sikkert politiet kommet.

Endret av Andzel
Lenke til kommentar

Skulle ringt 02800, ikke 112.

 

De sendte meg videre, snille folk i telefonen. 02800 fyren hadde lite å gjøre hørtes sånn ut. Han satt meg over og sa jeg hadde ringt riktig. Spørs vel veldig på personen tror jeg. Uansett politiet hadde ikke noen biler eller noen klare heller så. Hadde vi kjørt til Oslo tror jeg dette hadde vært en fin kø innover XD

 

Edit: Jeg ringte 02800, er det jeg har registert på min mobil ^.^. Beklager det, endret det å første teksten å. Tenker bare på 112 når jeg tenker på politiet og derfor lagret 02800 på min mobil ^^. Ble satt over ifra Buskerud til Asker(Akerhus)?

Endret av Andzel
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...