Jump to content

Andzel

Medlemmer
 • Content Count

  2304
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

301 :)

About Andzel

 • Birthday 07/17/1990

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12983 profile views
 1. For de av dere som skriver hvorfor de ikke har lyd filene osv, er fordi når EA kjøpte Westwood Studio. Kjørte de alt på DYNGA! Rett og slett hele studiet rett på dynga. Alt skulle hives, er utrolig trist! Jeg har vært i samtale med flere Westwood folk pågrunn av min store Command & Conquer samling. Noen ting har overlevde av kostymer osv, jeg er heldig å ha noen kostymer ifra cutscene ifra Red Alert 2 og Tiberian sun pluss ting ifra Dune spillene og noe stuff ifra Red Alert 1. Gamle sjefen syntes det var utrolig at jeg hadde fått tak i dem. Jeg synes det er utrolig kult de har hentet tilbake EVA og laget lydene på nytt med HD kvalitet. Jeg som er enorm fan synes dette er utrolig kult! Grafikken ifra gameplayet er utrolig kult og jeg snakker med flere moddere som er med å utvikle og hjelpe teamet som har laget store mods til alle C&C spillene. Det er et stort community anbefaler flere å sjekek https://ppmforums.com/ for mods med mer! Angående de Warzone osv, anbefaler jeg heller alle å teste Twisted Insurrection for Tiberian sun og Metal storm for Red Alert 2 YR. Kan nevne flere gode mods til Command Conquer som eksempel Star Wars, til Red Alert 1 er det mye snacks! Har vært en stor beta testers i flere av disse modsene.
 2. Funcom dere får komme til meg å se på de ekte kostymene som ble brukt i Dune serien ifra WW. Disse er ekte Louis Castle har selv bekreftet det og andre Weswood folk Westwood historie!
 3. Håper de kommer med noe samle objekter eller fysiske spill så går de rett inn i samlingen https://www.hidefninja.com/community/threads/command-conquer-collection-huge-a-lot-of-pictures.92638/
 4. Noen som vet om denne kommer eller ikke?
 5. Hei! Var medlem i en orginasjon ifra 2015 til 2017. Meldte med ut 2017 en dag etter Paypal dro penger og spurte om å få refusjon nå. Får vite at 2016 aldri er betalt, aldri fått en purring eller noe ifra dem. Har ikke brukt noen avtaler med de heller så bare vært medlem uten å få noe for det men samme det. Har de lov å gjøre dette? Hvordan er loven på dette? Hadde jo betalt, hvis jeg hadde fått beskjed. Men over et år siden synes jeg det er for lenge å kreve penger i ettertid. Se bilde. Takker!
 6. Hei! Noen som kan guide meg hvordan jeg åpner denne routeren så jeg kan hoste spill på battle.net wc 3?
 7. Noen som har 65pus8601 eller har tenkt å kjøpe den? Ser den kommer bra ut i tester og er jo aktiv 3D. Noen andre som vet om noen andre 65" med aktiv 3d? Elsker 3D så trenger ikke å anbefale en tv uten engang Bruksområde: Film, spill, serie og vanlig parabol titting. 4K materiale. Hva er hovedforskjellen på 65PUS8901 vs 65pus8601? Edit: fant ut at 65PUS8901 ikke har 3D da faller den ut,
 8. Dumt det ikke funker, men gidder ikke å bruke mer penger på GTA V så da får jeg bare ha det så godt takker uansett
 9. Hei! Kjøpte GTA V men ikke på steam, er det noe muligheter å få lagt det inn på steam? Har alt registert det på Rockstar Social, men vil gjerne ikke kjøpe det på nytt igjen pga steam versjonen. Noen som vet om det er mulig å linke de sammen?
 10. Jeg har lest litt rundt og noen får igjennom sine krav og noen ikke. Jeg kjøpte det så får vi bare håpe det ikke er noe som skjer fremover. Men takker for hjelpen! PS: Skaden må eventuelt betyr 5% av kjøpssummen før krave kan sendes til motparten. Står der ihvertfall ellers er det ikke en mangel.
 11. Ser ut for at jeg må ha identisk produkt ja. Bestille på cdon og levere tilbake til elkjøp er nok løsningen jeg går for. dro du innom en elkjøp og hørtE?
 12. `Tenkte å spørre dere her inne angående når man kjøper nytt hus eller leilighets kan du kjøpe sånn boligkjøpforsirking som dekker evt hjelp m.m. hvis det skulle være noe. Kjøpt hus nå og forsikringen ligger på cirka 9 tusen, men er det verdt det? Hva sier dere folkens her inne? Noen med erfaringer?
 13. takker for svar folkens. Var spennende å lese !
 14. Hvordan synes han at det er å kjøre så langt og mye hver gang da? @rest: Takker for info!
 15. Vet ike helt hvor jeg skal plassere det, men hvor langt bruker gjennomsnittet til jobb hver dag? Jeg bruker cirka 45 minutter, kanskje på tide å flytte og da blir kjøretiden cirka en time hver vei hver dag. Kan jo se etter noe annet å jobbe med ny arbeidsgiver osv. Men tenkte å holde meg der jeg er nå. Hva bruker dere her inne? Eller er unormal og vil bruke mye mer tid en gjennomsnittet ?
×
×
 • Create New...