Gå til innhold

Dårlig av PSDATA!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er menneskelig å feile, men det er ofte lurt å beholde størst mulig grad av kundeservice. Hva om psdata takket vedkommende som gjorde dem oppmerksom på dette og sendte en liten ting som en takk og et plaster på såret? Da hadde kanskje tråden her vært en positiv tråd om flott kundebehandling og god gratis reklame for PSdata.

Lenke til kommentar
PSDATA.NO er vel den webshoppen i Norge med suverent beste service og det vet de fleste her på forumet, nei saken er den at du er skuffet fordi du ikke klarte å få et "billig" kort selv om du øyensynelig var klar over at her måtte det vere en feilprising.

Hadde jeg prøvd meg på noe slikt hadde jeg iallefall gått stille i dørene.

Stemmer ikke med mine erfaringer, så det er neppe en vedtatt sannhet.

Lenke til kommentar
Hei...endelig noen som tar poenget her... Takk skal du ha Leipstrand!

Og til deg snekker'n...hvorfor gå stille i dørene? Det er annonsert en vare til en oppgitt pris... Skal jeg skamme meg for å ville benytte meg av dette? Det er vel litt far fetched! Det er på tide at du prøver å se litt objektivt på dette! Med andre ord alt som har med PSDATA å gjøre!

Det annonseres av en grunn: Få flere kunder, samt øke omsetningen.. Det er ikke min feil at en webshop gjør feil... Skal jeg så gå stille i dørene når jeg ikke får kjøpt et produkt som de annonserer for på forsiden av hw.no i FLERE dager!

 

Til deg som kritiserer meg for ikke å forstå at et GFX 5950 U kort ikke kan koste 2705 kroner... Det har aldri vært snakk om et GFX 5950 kort men et 5900 kort!

Du BØR lese innleggene før du kritiserer...

 

Og... driter jeg meg ut... tror ikke det... Jeg bare setter fingeren på et område som er og kan være til stor irritasjon for mange! Det blir tolerert uendelig mye mer på internett enn hva som er tilfellet i trykte medier og andre reklamekanaler... Hvorfor... de samme lovene gjelder på internett som ellers når det kommer til markedsføring...

 

Og ja, dette forumet har makt... det er derfor det blir tatt opp her også! Det er gjort en ganske så stor feil fra PSDATA sin side, og på bakgrunn av dette er det bare rett og rimelig at dette blir satt fokus på! Det var PSDATA denne gangen... det kan være noen andre en annen gang... Poenget er at denne typen feil må bort, da faktisk kunder kan bli og blir forledet av denne typen feil...Dette gjelder ihvertfall da webbutikken ikke står inne for de feil som de har gjort ovenfor sine kunder..

 

Det kan heller ikke være riktig eller hva?

 

En ting til: Merker meg at det er flere her som er direkte ufine i denne tråden.. Det er neppe en holdning som er gangbar i lengden... Jeg er ikke ute etter å lage bråk, bare å sette fokus på et problem..

 

Der for vil jeg ha meg frabedt kommentarer som at "ingen vil lese trådene dine"osv..

 

Det må være mulig å faktisk ytre sin mening, samt å diskutere på et forum... spesielt når saken gjelder en webshop og tråden er postet under webshop erfaringer!

Tror ikke du leser poster fullstendig jeg. Du vet absolutt ingenting om hvem det er som har gjort en feil slik at den reklamen er der fortsatt, Er det psdata? Er det hw.no? er det de som leverer reklamen? Dette har du ikke peil på i det hele tatt? Så hvorfor sitter du da å peker og skriker ulv?

 

Du er vel kanskje den mest "direkte ufine" i denne posten, så du bør være temmelig forsiktig med å syte over at folk ikke ser ting på samme måte som deg. Folk møter deg på samme måte som du møter dem, jeg syns at folk har vært tålmodige med deg lenge, men nå begynner det snart å bli slutt på det.

Lenke til kommentar

Ikon skrev:

Du er vel kanskje den mest "direkte ufine" i denne posten, så du bør være temmelig forsiktig med å syte over at folk ikke ser ting på samme måte som deg. Folk møter deg på samme måte som du møter dem, jeg syns at folk har vært tålmodige med deg lenge, men nå begynner det snart å bli slutt på det.

 

Det er ikke snakk om å ikke tolerere andres meninger. Det jeg reagerer på er at man tar en ufin tone! Har på ingen måte prøvd å drite ut noen eller lignende. Om du syns at du er tålmodig med meg..greit det er din greie... Det er jo tross alt ingen som har bedt deg poste svar..

hvis denne tråden eller meg som starter av den irriterer deg, har jeg løsningen! Ikke les eller svar på tråden!

 

Dette er et forum for meningsytringer så vel som erfaringer.. Da er det overhodet ikke noe galt i å benytte forumet til dette...

Som det er nevnt tidligere her: Annonsen står jo der fortsatt!

Lenke til kommentar

Vel derfor synest jeg det var litt rart at det første du anngriper meg med var mangel på objektivitet :roll:

Jeg er ikke ute etter å "rakke" ned på deg , men finner det merkelig at det er kun den annonsen som du var ute etter å handle fra som du blåser opp, samtidig som du prøver å fremstille at dette er like ille uansett hvem det gjelder. Nå har det jo med jevne mellomrom versert slike annonser med feil pris i men kan ikke se at disse har fått samme oppmerksomhet. Dessuten mener jeg at dette ikke har noe med servicen til et firma å gjøre , men med markedsføringen det er vel der feilen eventuelt ligger.

Lenke til kommentar

Det er umulig å følge med på alle annonser og for alle produkter det blir annonsert for hvis man ønsker å ha et liv ved siden av hobbyen sin..

Det er rett som du sier at det fra tid til annen er andre webshopper som gjør feil. Et eksempel ved siden av MPX, er databutikken med feilprising av ram. Da avbestillte alle ordrene som kom på bakgrunn av oppmerksomheten dette fikk bla. her på forumet.. Personlig sendte jeg en mail til dem, og fikk brikkenen mine en uke senere...

 

Poenget her er ikke å ta psdata. Har ingenting i mot dem. Det er feilen som er gjort og håndtteringen av denne som er klandringsverdig.

Ved å ta en telefon til hw.no kunne de ha fått fjernet annonsen i løpet av meget kort tid.

Når de allikevel velger å la den stå,og heller ønsker å vente på at korrekturen skal bli tatt inn mener jeg dette er svært klandringsverdig..

 

Hadde en annen webshop gjort det samme, hadde jeg reagert på samme måte.

Når det kommer til den siste kommentaren i det første innlegget mitt, er jeg enig i at jeg kunne ha spart meg for denne. Men, det er et ufravikelig faktum at snekker'n alltid er raskt inne enten det gjelder å skryte av psdata eller forsvare dem hvis de får negativ omtale. Men allikevel, jeg kunne ha spart meg denne kommentaren.. Beklager dette.

Lenke til kommentar

Det må da være tillatt og trekke frem negative ting her selv om det er PSdata vi snakker om, eller...

Nå har det jo med jevne mellomrom versert slike annonser med feil pris i men kan ikke se at disse har fått samme oppmerksomhet.

Tja. Var da masse oppstyr den gangen databutikken feilpriset noe ram :p

Endret av Cola-boks
Lenke til kommentar

Selvfølgelig er det tillatt å kritisere psdata, skulle bare mangle, men jeg kan ikke kritisere noen uten grunn uansett hvem det er . Har selv kritisert webshopper og gjør det fortsatt, men hvor mye pes fikk ikke jeg her på forumet for en tid tilbake fordi jeg kritiserte komplett i en sak som i ettertid viste seg at jeg hadde rett i . Den saken løste seg da jeg tok kontakt med sjefen sjøl og etter det har alt fungert smertefritt, men her på forumet ble jeg nermest slaktet fordi jeg hadde kritisert komplett.

Jeg uttaler meg på grunnlag av egenopplevde erfaringer når det gjelder ros og ris til webshopper og ikke etter hva andre synest.

At det er en feil i den annonsen som her diskuteres er vi vel alle enige om, men at dette har noe med servicen til bedriften er ikke jeg enig i og utfra forste innlegg oppfattet jeg det som om trådstarter var "sur" fordi han ikke fikk kortet til den prisen.

Når det så gjelder databutikken og den rammen stiller det vel der seg litt annderledes da det der var flere som hadde bestilt og fått ordrebekreftelse på dette, hadde så vert tillfelle i denne saken ja da hadde bildet vert et helt annet.

Endret av Snekker`n
Lenke til kommentar

Når det så gjelder databutikken og den rammen stiller det vel der seg litt annderledes da det der var flere som hadde bestilt og fått ordrebekreftelse på dette, hadde så vert tillfelle i denne saken ja da hadde bildet vert et helt annet.

Forskjellen er da slettes ikke så stor, begge handler om kunder som ikke får varen de har krav på. Som jeg sa tidligere, PS har ingen forbehold om feil i anonnsen og er pliktig til å levere. De med litt fartstid på forumet kan kanskje huske at Komplett har vært i en liknende situasjon. Det stod en feil i en anonnse her på hw.no som var til kundenes fordel. Komplett var da veldig raske med å få fjernet anonnsen, men de lot alle som hadde tatt screenshot (noe som faktisk var endel) få den anonnserte varen.

Lenke til kommentar

Det har vært hevdet at åpenbare prisfeil ikke er bindende. Hadde denne prisfeilen vært inne i webshoppen, kunne jeg vært enig i at en og annen feil vil kunne oppstå. Men hvem har best kompetanse på priser enn webshoppen selv? Og hvis prisen var så åpenbar feil, burde ikke PSData fanget dette opp under produksjonen av reklamemateriellet? Når man produserer reklamemateriell, så kreves det en særlig aktsomhet. Dette fordi dette som oftest er i forbindelser med kampanjer der prisene nettopp avviker fra "normalen". I en bransje der priser regelmessig kan bli regulert med 30% over natta, ville jeg selv ikke reagert på en stor prisreduksjon. Jeg tror nok at om noen kjørte saken gjennom forbrukerombudet, så ville PSData ha en dårlig sak slik den er fremstilt her.

Lenke til kommentar

Når det så gjelder databutikken og den rammen stiller det vel der seg litt annderledes da det der var flere som hadde bestilt og fått ordrebekreftelse på dette, hadde så vert tillfelle i denne saken ja da hadde bildet vert et helt annet.

Forskjellen er da slettes ikke så stor, begge handler om kunder som ikke får varen de har krav på. Som jeg sa tidligere, PS har ingen forbehold om feil i anonnsen og er pliktig til å levere. De med litt fartstid på forumet kan kanskje huske at Komplett har vært i en liknende situasjon. Det stod en feil i en anonnse her på hw.no som var til kundenes fordel. Komplett var da veldig raske med å få fjernet anonnsen, men de lot alle som hadde tatt screenshot (noe som faktisk var endel) få den anonnserte varen.

Vel,hva loven sier eller ikke sier er jeg ikke sikker på, men jeg uttaler meg om hva jeg synest i denne saken og når du nevner komplett så har det nylig vert en par eksempel hos dem også der de nektet kundene varen til den prisen som den var annonset for.

Men som jeg har sagt i tidligere innlegg så er det min mening jeg ytrer.

Lurer på hva dere hadde sagt om det plutselig på alle webshopper stod feks + 10% bak prisene og disse var begrunnet i uforutsette ting som feks akkurat dette.

Det er jo en kjent sak at mange butikker allerede legger inn et visst beløp i prisene for å kompensere for tyveri , det samme kan fort skje her også (ikke at jeg mener dette er tyveri)

Greit å rope ULV , men da må dere vere villig til å ta kostnadene også

Endret av Snekker`n
Lenke til kommentar
Til deg som kritiserer meg for ikke å forstå at et GFX 5950 U kort ikke kan koste 2705 kroner... Det har aldri vært snakk om et GFX 5950 kort men et 5900 kort!

Du BØR lese innleggene før du kritiserer...

 

 

En ting til: Merker meg at det er flere her som er direkte ufine i denne tråden.. Det er neppe en holdning som er gangbar i lengden... Jeg er ikke ute etter å lage bråk, bare å sette fokus på et problem..

Takk for at du gjorde meg oppmerksom på feilen. Mente et fx5900U kort, som koster 4520, altså enda mer. Da er vi oppe i over 65% dyrere kort...

 

 

Folk er kanskje ufine fordi du er det. Du roper og skriker og lager 10 ganger så mye bråk enn det som er nødvendig. Hadde du vært lur hadde du kanskje sendt en høflig mail til psdata, gjort dem oppmerksom på feilen og kanskje hadde du fått ett 5900 kort til den prisen, eller ihvertfall til en god pris. Men neida, her skal man lage mest mulig bråk.

 

Får jeg spørre hvor gammel du er forresten?

Lenke til kommentar
Hei.

Jeg synes også at du overreagerer litt :devil: Hvis du selv synes at prisen er nesten litt for utrolig :wow: , så må du nesten regne med at det kan være en skrivefeil. Det er jo ikke noe kult for selger om ha må tape penger pga en skrivefeil. Hadde jeg vært deg så hadde jeg ikke giddet å skrive om dette en gang. Jeg synes det virker litt smålig å fare opp for noe slikt. Foreslår at du ringer og forsikrer deg om hva som er rett og godtar det du får til svar. Kanskje du til og med hadde fått litt ros for å gjøre webshoppen oppmerksom på skrivefeilen.

Smil til verden, og kanskje verden smiler tilbake til deg. :green:
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...