Jump to content

Anders Leipsland

Medlemmer
 • Content Count

  5726
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)

About Anders Leipsland

 • Birthday 04/22/1984

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det kommer jo helt an på hva man vil oppnå med å skille stat og kirke. Det er litt forskjell på meg som ønsker all religion en raskest mulig død og indremisjonen på vestlandet. For min del ønsker jeg at statens utgifter til religion skal være minimal. Skal stat og kirke skilles vil jeg alldeles ikke at kirka skal ha noen særstilling og gir vi kirka alle byggene så havner de øyeblikkelig i en slik stilling. Jeg er overbevist om at kirka vil dytte byggene forann seg og krangle til seg mer penger med begrunnelse at det er dyrt å drifte bygga. At vedlikehold vil bli nedprioritert i forhold til misjonering er jeg helt sikker på og når byggene nærmer seg kritisk fase så syter man litt i VG over at overføringene er for små og vips så må staten hjelpe for å "redde kultur". Jeg mener staten må ta en gjennomgang av kirkebyggene og se på hva som er verd å ta vare på. Verneverdige kirker som kan anses som en del av vår kultur må staten beholde og så kan kirka overta resten (selv ville jeg nå helst solgt de gjenværende byggene til markedspris, men det er urealistisk ) Må forøvrig si jeg er overraska over hvor mange som tar til orde for å skille stat og kirke bare pga det er det ideologiske riktige. Burde man ikke være mer opptatt av de praktiske konsekvensene? At det er de konservative som sterkest brenner for å skille stat og kirke, mens moderate "folkeprester" som denne Vålerengapresten ønsker å beholde statskirka er definitivt ett tankekor. I utgangspunktet vil jeg ha ett skille, men ikke for enhver pris og per i dag tyder det meste på at kirka vil styrke sin posisjon i Norge og bli mer konservativ om den ikke holdes i tøylene av de folkevalgte.
 2. En ting jeg har lurt litt på. Det påstås at Terri var hjernedød og ikke kunne oppfatte noe. Samtidig gav legene henne morfin for å dempe smertene da ho ble sulta i hjel. Da begynner jeg å stusse for det indikerer jo at ho faktisk merka at ho ble sulta ihjel. Ville det ikke vært bedre å gidd en saftig overdose istede for å la et menneske lide slik da?
 3. Flere av de store importørene har returavtale og de regner med å returnere mere i år enn tidligere ja. Både importørene og produsentene i asia taper penger på denne aksjonen. Du har helt rett i at neste år er mye glemt, men om denne aksjonen hadde blitt så omfattende som flere ønsker så hadde noen importører gått konkurs. Så kan man spørre seg om det var målet.
 4. Stabla bare opp noen kasser og løp tilbake fra der jeg kom og gjemte meg bak første dør jeg beste: Grav.gun og det å spille HL2 i seg selv, var igrunn ikke noe bedre enn HL1, men mer av det samme er knall værste: Disse forbanna med"hjelperne" med IQ på 12.
 5. Norsk Tipping er *ekstremt* viktig for norsk kultur og idrett. I fjor ble det delt ut 2.4 milliarder til kultur og idrett i tillegg til 300 millioner til forskning (www.spillemidlene.no) Det er grunnen, enkelt og greit. Inntektene fra Norsk Tipping prioriteres over at noen blir spillavhengige. Det er da også helt på det rene at lotto'n som går i beste sendetid er viktig for Norsk Tipping.
 6. Billettpakka med billetter til alle tre kampene (PSV,Arsenal,Pana) koster 1800. Infoen du trenger ligger på rbk.no Må si RBKs policy om kun å selge pakker er genial, luker nok unna endel gloryhunters ja
 7. Vel så viktig som gasskraft er at man pålegger kraftselskapene å modernisere turbinene i vannkraftstasjonene. Veldig mange av dagens anlegg utnytter vannet veldig dårlig og her er det masse å hente, men for kraftselskapene er det selvsagt ikke bedriftsøkonomisk lønnsomt å modernisere stasjonene.
 8. Det snodige er at man tar det for gitt at hele RBK miljøet er samla i synet på saken. Hadde jo vært artig om halvparten av supporterne stilte med "rett i dusjen" banner og den andre halvparten med "knus terrorismen". Konflikten er såpass kompleks at det å gi 100% støtte til en av sidene (noe det vil bli tolka som her) er helt feil. "Gi rødt kort til rasisme" er eksempel på noe som er enklere budskap å sende. I denne saken blir man nødt til å nyansere meningene og det funker bare ikke. Og hvorfor skal Maccabi Haifa lide fordi lederne i landet driver en politikk man ikke liker? Snakk om å skyte på feil blink. Uansett er vel dette bare et markeringsbehov fra denne "komiteen" da de umulig kan tro på å få gjennomslag.
 9. Nåja, hvor gøy er det med sex i prøverommet dersom det ikke er flaut å bli tatt? Om du ser på undersøkelser så er det soleklart at folk finner det pirrende med sex når det er en risiko for å bli ferska. Sex må være litt tabu og mystisk.
 10. Apropos HL singelplayer, sørg for å spille med en gammel versjon (v1.0 funker flott Med nyeste patch vil man oppleve masse bugs (aliens som ligger i lufta, dårligere AI osv)
 11. Ja disse er borte, men hvorfor? Fordi folk laster ned mp3 istede? Nei fordi dem ble utkonkurrert av Platekompaniet og nettbutikker. Platekompaniet tjener forøvrig bra med penger, samme gjør Aamzon og CDON så det går fint an å drive med platesalg. Og hvorfor skal jeg kjøpe "CDer" når produktene jeg får desverre er ubrukelige? Så og si samtlige nye plater har forbrukersperrer som gjør at de ikke kan spilles av dermed står jeg igjen med å betale 100kr for en liten booklet, det er grotesk pris. Skulle gjerne kjøpt CDer, men tvinges desverre til å laste ned istede.
 12. Hva er det som gjør Meling til en "særdeles dyktig advokat"? Det han har gjort juridisk er ikke noe kunstsstykke sett med advokatøyne. Han har aldri klart noe utrolig slik f.eks Staff har gjort. At "varen brynjar meling" har steget i verdi er sant sett fra hans side. Samsfunssverdien har absolutt ikke steget i taket og jobben han gjør er ikke så ekstremt samfunnsnyttig at det gjør noe. Forøvrig ved å "markedsføre" seg slik han gjør må han forvente at mange ser på ham som en patetisk prkåt drittsekk som ikke bryr seg det fnugg om samfunnet, men bare er opptatt av penger. Om målet til Meling hadde vært å få sympati fra samfunnet så er "markedsføringa" helt mislykka (men Meling bryr seg selvsagt ikke om mange oppfatter ham som en fjott). torsteinen: Joda krekarsaken gjør at Meling måtte få endel oppmerksomhet, men saken er at Meling ikke gjør noe for å dempe mediekjøret, tvert om. Da må han beregne å bli kalt pr-kåt.
 13. Det kommer an på hva målet er det. Å gjøre en god jobb eller å tjene penger og få medieoppmerksomhet (status). En advokat med litt mer yrkesstolthet ville hviska i øret til Mullah'n at man ikke anmelder folk når du er blitt løfta og dermed ikke gjort noen stor sak rundt løftet. Kan nesten garantere at meling ikke vil anbefale Cumshots å akseptere boten. Målet til Meling er å lage mest mulig baluba ut av sakene ene og alene for pr og penger.
 14. Synes dem gjør mer enn jeg strengt tatt liker jeg. Nei ikke alle trusler blir gjort om til handling (hvertfall ikke med en gang), men det trenger de ikke gjøre heller. Ved å gjøre alvor av noen av truslene så vil de resterende truslene få folk til å føle seg utrygge og kanskje stemme slik som i Spania hvor al-qaida helt klart avgjorde valget.
×
×
 • Create New...