Gå til innhold

Nå får Fortnite-spillere skru av uhyggelige «emotes»


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
1 hour ago, SynT said:

Er folk virkelig så hårsåre?

 

Ja, men det er ikke akkurat nytt. Mange overfører et markeringsbehov de ikke får utløp for i dagliglivet til spill. Når muligheten for å hovere kan fjernes uten at de vet det skaper jo det usikkerhet i om de har fått kommunisert tilstrekkelig.

  • Innsiktsfullt 1
  • Hjerte 1
Lenke til kommentar
Sitat

Også denne gangen har fans uttrykt misnøye rundt utviklerens beslutning. Den nye innstillingen er imidlertid et personlig valg som ikke påvirker andre enn spillerne som velger å aktivere den. Den går med andre ord ikke ut over spillere som velger å bruke «konfronterende emotes».

Mulig det går like lite ut over spillere som tidligere forslag om å skru av skins og lignende som ødelegger innlevelsen for andre. Det var tidligere tatt opp som en potensiell løsning i spill som BFV, der voldsomme kostymer, og relativt høy kvinne- og minoritetsandel i settinger der det ikke passer så godt kunne ødelegge innlevelsen for andre og der en løsning som passet alle kunne vært å kunne velge å skru dette av.
 

Det ble sånn passe lunkent mottatt, og et motargument var at det ikke var like gøy med skins om ikke andre kunne (tvinges til å) se det. Mulig noen føler det tilsvarende her.

Lenke til kommentar
SynT skrev:
Er folk virkelig så hårsåre?
Ja. Blizzard gjorde noe av det samme for WoW, og attpåtil endret de ikonene for valg av mann eller kvinne, slik at det nå kun står 'Body 1' og 'Body 2' der. Ingen big deal, men det er litt teit om the woke mind virus ska få altfor mye fotfeste i favorittspillene våre.
Lenke til kommentar

Spiller ikke Fortnite, men ser ikke problemet her heller. Det er jo valgfritt?

Aner ikke hva emotene gjør, men har man ikke noe problem med disse

Quote

 

  • Laugh It Up

  • Take the L

  • Whipcrack

  • Make It Plantain

 

Så la dem stå på da?

 

Endret av Wheeljack
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...