Jump to content

rebjorn

Medlemmer
 • Content Count

  344
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

250 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Sikkert lett å si for en som lever det livet han gjør (ikke at det alltid er så enkelt kanskje), som ikke har tid til dataspill og sannsynligvis heller ikke fullt ut forstår hva det er han sier. Avhengighet har uansett mange ansikter, noen spiller kanskje litt mye, men for mange er dataspill en god ting - og uten dataspill ville verden sett annerledes ut, ikke nødvendigvis til det bedre.
 2. Ja nå fikk jeg jaggu lyst til å spille Star Citizen gitt /s
 3. Bryr meg døyten om Facebook og dette kommer ikke til å få dem til å hooke meg, men det er da positivt med konkurranse. Når en hel bunke svære aktører plutselig begynner å produsere kule serier og alle kappes om kundene, bør vi jo kunne ha mye gøy i vente.
 4. Minner meg om Kinas "Forest Cities": https://www.theguardian.com/cities/2017/feb/17/forest-cities-radical-plan-china-air-pollution-stefano-boeri http://www.businessinsider.com/stefano-boeri-forest-city-liuzhou-china-2017-6
 5. Tør jo ikke trykke "liker" på det inlegget ditt en gang. Vent, jeg sitter her og quoter deg .. nvm
 6. Vil bare føye til Everquest Next / Landmark - hadde STORT potensiale, spilte fra alfaen, så plutselig sveipet Daybreak Studios inn og kjøpte opp/la ned hele greia - så det ble ikke noe. Det verste er at akkurat dette ble advart om på forhånd, at Daybreak Studios kommer til å gjøre akkurat dette. Fullstendig forkastelig.
 7. Med andre ord kan vi i kjølvannet av slik teknologi se frem til en fremtid hvor din (nå forlengst utdaterte) gamle stasjonære PC på alle måter kan tas med på hytta eller hvor som helst - gjerne Antarktis. Den vil fremdeles kjøre på full guffe. TLDR: Ta med deg en heftig PC hvor som helst uten å tenke på å måtte forsyne den med strøm i det hele tatt.
 8. Amatører kan lett utføre disse "hackerangrepene" - de kalles gjerne således, men realiteten er at nesten hvem som helst kan kjøpe opp slik type programvare og en diger email-liste, endre et par kodelinjer og skape påfølgende kaos. Nåde oss den dagen de virkelige hackerne, slike som Nord-Koreas "sovende drager" våkner opp og ønsker å skape virkelig mayhem. Kanskje like greit at det er amatører som står bak disse "hacker"-angrepene så langt og ikke det er omvendt, dette vil kanskje hjelpe samfunnet en smule mht å så smått begynne å forberede seg på det uungåelige. Men hvem er det jeg prøver å lure - samfunnet kommer slett ikke til å være forberedt når det først blir virkelig alvor og infrastruktur over hele verden kneler over natten.
 9. Er ikke i tvil om at dette stemmer, men som f.eks Spoki0 sier, vil det kreve litt vel mye datakraft for folk flest. Jeg ser på slike nyheter som mer type "hva vi kan forvente å se i morgen-nyheter". Glem ikke at vi her på berget faktisk sitter godt i det; i store deler av verden, og i Europa for den saks skyld, sitter folk på enten ingen gaming-pc i det hele tatt, eller noe som lett ligger 5 år bak oss. Mange av disse nyhetene handler altså mye om hva vi kan forvente en gang i fremtiden - tenk El-biler som kommuniserer med hverandre og kjører selv - selv om mye av dette FINNES er det jo likevel ikke slik at dette har noe særlig momentum i den store sammenhengen - enn så lenge ..
 10. "Fint" dette, men ... I dag automatisk blokkering av plagsom reklame, i morgen automatisk blokkering av plagsomme personer .. Ta ikke feil, alt google gjør har flere sider. Alle apper og programmer, hver eneste linje med kode som google spyr ut, kommer til å bli en del av google's kunstige intelligens. I dag hyggelig/nyttig/kult/etc, i morgen noe helt annet. Google har jo et uttalt mål om å skape en kunstig intelligens og er jo kommet et godt stykke på vei. Tenk dere en kunstig intelligens som bokstavelig talt har all kunnskap på internettet, som tar egne valg og som programmerer seg selv. Den vil kunne manifestere absolutt alle programmer og apper som noengang er skrevet, da selvsagt inkludert alt google allerede har sluppet og er i ferd med å utvikle. Vel, sukk .. man får begynne her (vennligst post denne linken på sosiale medier, så kanskje noen der ute i alle fall får øynene opp litt): https://privacy.google.com/take-control.html Sosiale medier vet i dag langt mer enn STASI noen gang visste om deres borgere/slaver. Ha en flott dag!
 11. Det skal nevnes at Blizzard presenterte i fjor teamet bak Deep Mind som partner for å utvikle en AI som spiller Starcraft II.
 12. Trodde noe av poenget med å være ute i naturen var å kople av litt. Utrolig. Om ikke lenge (om ikke det allerede har skjedd), så kommer ALLE til å være konstant påkoplet. Chiper under huden og tingenes internett, du blir tracket overalt, og det verste er at folk kommer til å si ja til det, fordi de lar seg lett overbevise og fordi de aldri har visst om noe alternativ. Trist.
 13. Sikkert flott. Litt mer bekymret for når dagen kommer da absolutt alle suser rundt med droner, myndighetene har feilet med å begrense bruken, og alle må gå rundt med hjelm eller anti-drone-luftvern :-)
 14. Da kan jeg like godt bare si at jeg tipper veldig mange tenker at man faktisk ikke tar noe fra noen. Når man kopierer noe, forsvinner ikke originalen. Det blir ikke som å kuppe "Skrik" på nasjonalgalleriet, det blir heller som å ta et bilde av det. Så kan det sies at noen nok vil argumentere for at dette er penger produsenter eller artister går glipp av. Det stemmer nok når man ser på det store bildet. Samtidig er det jo slik at mange som piratkopierer uansett ikke ville ha brukt penger på produktet. Vel, dette og mer til kunne ha vært sagt, poenget mitt er at det nok ikke er så enkelt som at det er et eller annet som foregår oppe i topplokket.
×
×
 • Create New...