Jump to content

Randalf the Black

Medlemmer
 • Content Count

  426
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

416 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1624 profile views
 1. Fint jeg allerede hadde planer om å vente med spillet til fullversjonen var ute da..
 2. Tja.. Ser ikke noe i veien med å spille et menneske i DnD. I tabletop DnD campaigns har det en tendens til å bli ekstremt mye "SE PÅ MEG OG HVOR UNIK MIN KARAKTER ER!!" At noen spiller noe som virker halveis troverdig er et forfriskende pust. Når alle skal være superspesielle raringer, så er det den som er mest "normal" som skiller seg mest ut.
 3. Pff.. Har mindre å gjøre med hvem de er og mer å gjøre at det er blitt ekstremt populært å hate dem. De har lovet mer enn de har innfridd så langt, men det er mange som går vel langt i den såkalte "kritikken" sin. Mange av kommentarene på Star Citizen relaterte tråder kan vel egentlig oppsummeres som en lang "REEEEEEEE". Spillmedier burde vel egentlig sette opp en triggerwarning i starten av sånne tråder. Selv har jeg støttet spillet økonomisk helt i starten, vel vitende om at det kanskje ikke ble noe av. Noe som er en risiko med slike prosjekter. Har ikke tapt mer enn jeg har råd til uansett hvis det er tilfellet.
 4. Litt enig og litt uenig.. Historien i Origins er den beste, det skal jeg være enig i. Men syntes fortsatt historien i Dragon Age 2 or Inquisition er bra, bare når ikke like høyt. Svakhetene til 2 og Inquisition ligger ikke i historien i min mening, og Origins var ikke uten feil det heller.
 5. Kunne ikke vært mer uenig.. Elsker Dragon Age:Origins for historien og karakterene du får med deg, men hater Silent Protagonists. Det at verden rundt deg reagerer og virker så levende mens karakteren din bare stirrer tomt ut i luften hele tiden uansett hva som blir sagt er rett og slett bare irriterende. I min mening er Silent Protagonists bare ok hvis resten av verden foregår på samme måte, tekstbasert og stille.
 6. "Hvorfor lage spill når du kan tjene gode penger på å selge andres spill?" Det har vel vært Valve sitt motto i over 10 år.
 7. Kan godt hende spillet er bra, har ikke prøvd det selv. Men klarer ikke ta det seriøst når du har Daffy Duck med skinnjakke og armbrøst i hvert eneste bilde fra spillet.
 8. Om alle bare kunne drite i å handle med Kina.. Men nei. Det har gått for langt og mange land er avhengige av å handle med Kina. Og de som ikke er det fortsatt interessert i å komme inn på det kinesiske markedet for å tjene store penger. Samme gjelder privateide firmaer, de ønsker også å komme seg inn der. Og spesielt spillselskaper, da kjøpekraften øker i landet og det gjør at flere får råd til "luksusvarer" som spill.
 9. Epic presenterer seg som superhelter som slåss for the "greater good" her. Men handler kun om at de er grådige og vil ha mer penger. Akkurat som Apple og Google er grådige og vil ha mer penger. Om "Greedy Corporation A" eller "Greedy Corporation B" vinner, bryr meg fint lite.
 10. Lisensavtaler som bare fjerner produkter fra hyller er noe forbannet tull..
 11. VR virker fortsatt ganske gimicky spør du meg.. Det har sin plass, spesielt flight/space-flight sims er som skreddersydd for VR. Half-Life Alyx tøyer grensene for VR, men det er ikke helt i mål ennå synes jeg. Men VR teknologien er jo ikke så mange år gammel, så det kommer vel dit før eller senere.
 12. Nja.. Ikke den eneste mest sannsynlig, men det de har vist så langt har vært ganske lite avslørende.. Det er så klart mer avslørende enn å bare ikke se noe som helst så klart, men jeg har sett det meste de har avslørt og det er veldig lite jeg vet sammenlignet med hvor stort spillet er og hvor mange måter man kan fullføre forskjellige oppdrag på.
×
×
 • Create New...