Gå til innhold

Randalf the Black

Medlemmer
  • Innlegg

    523
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

2 206 profilvisninger

Randalf the Black sine prestasjoner

552

Nettsamfunnsomdømme

  1. Spørsmål.. Hvordan er karakteren en "girlboss"? Er det noe spesifikt du sikter til eller er det bare fordi hovedkarakteren ikke er en mann?
  2. Synd, men forståelig.. Det er en absolutt gigantisk investering og det skal mye til for å toppe det dem allerede lagde.. Forventningene til folk vil være astronomiske.
  3. Så se episodene en etter en da? Ingen stopper deg. Ja, Bethesda har alltid hatt en fascinasjon med BoS, men BoS har også vært ganske sentrale i Fallout lenge. Som regel ingen hovedrolle, men de har nesten alltid vært der. Hva får deg til å tro at Shady Sands er et krater? Shady Sands eksisterte ikke før krigen, så det skiltet ved krateret kan ganske enkelt bare være et lite nikk til byen fra tidligere Fallout spill. Vi vet ganske enkelt ikke enda.
  4. Spilte gjennom det første spillet og likte det godt.. Spilte aldri det andre, men ble nysgjerrig på hva ståheien rundt spillet var så jeg sjekka ut historien på youtube.. Selv ble jeg ikke videre imponert og syntes det virker som en nedtur fra det første spillet. Personlig syntes jeg ikke det var nødvendig med en oppfølger i det hele tatt da slutten på eneren var episk og en flott finale til en historie.
  5. Høres bra ut! Likte Zero Dawn veldig godt men var uaktuelt å kjøpe en konsoll bare for å spille oppfølgeren.
  6. Gode nyheter.. Spilte HZD på PC og likte det fantastisk godt. Men var alltid uaktuelt å kjøpe en konsoll bare for å spille oppfølgeren.
  7. Får ha det artig på TG de som kan.. Selv rakk jeg å bli forelder mellom 2019 og 2023, så passer heller dårlig å dra for å spille PC spill flere dager i strekk. Har såvidt tid til å spille PC spill hjemme 😛
  8. I pappaperm i September.. Så det burde være masse tid til overs til spilling. Kan da ikke være sååååå tidkrevende å passe på en baby, eller?
  9. Er vel penger tapt å investere i nok maskinvare til å håndtere så mange spillere på en gang, når de vet at det er mange som slutter å spille etter kort tid.
  10. Bra de ikke bare slipper hele greia etter fiaskoen som Cyberpunk 2077 var, da Cyberpunk universet er fantastisk i seg selv. Men tiden vil vise om de har lært noe som helst eller bare gjør flere av de samme feilene om igjen.
  11. Hadde rollene vært reversert hadde ikke Sony vært villig til å love CoD på Xbox i all fremtid heller.
×
×
  • Opprett ny...