Jump to content

Randalf the Black

Medlemmer
 • Content Count

  492
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

521 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1836 profile views
 1. Går bra folkens.. Blizzard skal fjerne /silly og /flirt spøker fra spillet som de mener er "støtende". De fikset det.. Trakassering på arbeidsplassen eksisterer ikke lenger og sexisme er en saga blott.
 2. Tja, nå mente jeg ikke bokstavelig talt at han heter "Chinesus" da, såpass trodde jeg var åpenbart. Det var en spøk basert på det asiatiske utseendet på Jesus i kunstverket. Bare påpeker at kunstnere fra forskjellige kulturer har portrettert Jesus likt seg selv mange ganger. Europeiske kulturer har ofte sett for seg Jesus som hvit, Afrikanske kulturer har ofte sett for seg Jesus som svart, Asiatiske kulturer har ofte sett for seg Jesus som asiatisk. Det er ikke universalt akseptert at "Jesus er hvit" som du påstår. Dette er fra Haiti, her er Jesus ganske så mørk, og jeg tror ikke det er fordi "radikale venstre" har en finger med i spillet.
 3. Likte KotOR veldig godt, men skulle ønske de heller lagde et nytt spill med en ny karakter som ikke hadde en "canon" vei å gå.
 4. Fyren offentliggjorde sine meninger som lederen av et firma, ikke som privatperson. Det skadet inntektene til firmaet og han ble fjernet, akkurat slik som det har fungert lenge men nå er det plutselig et problem? Dette har jo ingenting med ytringsfrihet å gjøre heller. Den Amerikanske regjeringen straffer ikke fyren på noe som helst vis for det han sa. Forsåvidt bra han mistet jobben, måtte vært kjett å være kvinnelig ansatt hvis man tok en abort og føle på at dette må man holde skjult for sjefen og arbeidsplassen ellers får man sparken. Lite som hindrer arbeidsgivere i USA å sparke ansatte hvis de føler for det, på (nesten) hvilket som helst grunnlag.
 5. Det som er mest tullete er at disse blodkristne konservative i USA bryr seg veldig mye om babyer, helt til de er født. Da gir de faen. Nyfødte er ansvaret til foreldrene og om det vokser opp som et uønsket barn i ekstrem fattigdom er ikke de konservative sitt problem, da får foreldrene bare "jobbe hardere".
 6. Hele korstoget i Afghanistan har vist seg å være bortkastet. Er tydeligvis en vanskelig lekse for politikere at man sjelden gjør et land bedre ved å slippe bomber over det. Men dette blir en helt annen sak. Så ja, enig i poenget ditt at de pengene kunne gått med til mye annet, som f.eks. støtte til Norske spillselskaper. Hadde vært artig om Norske spillutviklere klarte å hevde seg internasjonalt, og ikke bare som små indieprosjekter. For det meste vært Funcom som har lagd noen få spill folk kjenner til internasjonalt, men de er jo eid av Tencent nå.
 7. Likte forsåvidt HZD, men ikke nok til å investere i en konsoll for å spille toeren. Spilte HZD på PC når det kom ut der, og kommer til å spille toeren på PC hvis det kommer. Hvis ikke, så jaja da går vel det bra og.
 8. Hmm.. Minnes selvmordsknappen i Postal 2. Den hadde ingen funksjon annet enn at Postal Dude tok en granat i munnen mens han sa "I regret nothing!" Før hodet hans eksploderte.
 9. Nuvel, hadde de overvurdert sine egne engelskferdigheter hadde de vel ikke foretrukket å lese bøker på et språk de ikke mestrer? Tror nok de som foretrekker å lese bøker på engelsk mestrer språket helt fint, i hvertfall skriftlig om ikke muntlig.
 10. Kommer ikke til å skje. Går det så langt finner dressene bare en passende fyr i lederstilling og kaster han foran bussen og lover å forandre på ting. Så er "problemet løst", de har vist handlekraft og alle glemmer saken før det har gått en måned.
 11. Hver gang jeg ser en klage om "woke-agenda" lurer jeg alltid på hvor individet mener den grensen går. For veldig mange virker det som eksistensen av en homofil eller trans karakter er nok og kvalifiserer til å få "woke-agenda trykket ned i halsen".
 12. Med tanke på den gjennomsnittlige kvaliteten på "spillfilmer" så har jeg ikke mye håp. Men det betyr vel at det også skal lite til for at jeg blir positivt overrasket, for å sette en mer optimistisk vri på det.
 13. "Gamere" flest bare kjøper alt på pre-order og gomser opp alt av ekstra DLC om det så er rådyre kosmetiske varianter eller ting som burde være i grunnpakken. Hvorfor skulle noen utgivere forandre noe som helst når de håver inn penger slik de holder på? Virker som "gamere" flest ikke klarer å la være uansett hvor ille de mener ting er.
 14. Har ikke noe fasitsvar på det, for min egen del er det for mye å betale for bare ett eller to spill i hvertfall. Har ikke tenkt gjennom nøyaktig hvor mange spill som må til. Andre får ha sin egen mening om hvor mye som må til for at det er verdt det.
×
×
 • Create New...