Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva feiler det egentlig folk med kraftig munn-diare?


Gjest cc6e9...264

Anbefalte innlegg

Gjest cc6e9...264

Det nytter jo ikke å liksom "overhøre" dem. Da får de vel enda friere spillerom til å komme med enda mer sludder og vås. Hvis man sier "hold kjeft!" eller noe, så blir man fullstendig ignorert og de bare fortsetter som før. Eller de flirer av at folk blir irriterte og får vondt i hodet på grunn av alt mulig sludder de kommer med. Bare det å sjekke været, så kan de ramse opp hvordan været er akkurat da (eller kommer til å bli de neste par ukene) på hundre og ørten forskjellige steder. 

Selv om de aldri har vært på noen av disse stedene selv, og har NULL planer om å reise til noen av disse områdene i overskuelig fremtid. Eller hvis de leser fra en eller annen tåpelig blogg eller artikkel på internett. Alle klarer jo selvfølgelig å lese ting som interesser dem, UTEN å absolutt måtte ramse opp alt mulig tullball høyt sånn at Gud og hvermann blir nødt til å høre på dem. Men de MÅ tydeligvis ramse høyt alt mulig piss, og forsøke å overdøve alt mulig annet som foregår. Men hvorfor det? Hva feiler det egentlig sånne folk? 

Anonymous poster hash: cc6e9...264

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest 6a13a...b89

Satt på venterommet på legekontoret her forleden. Det kom et par som satt og skravla høyt om jobb og kolleger. Fullstendig overfladisk pisspreik.  

Jeg fikk lyst til å kaldkvele begge to. 

Anonymous poster hash: 6a13a...b89

Lenke til kommentar

Jeg vet ikke hva som feiler de. Jeg er nå pensjonist og har erfart disse fra jeg var ung i fagforeningens klubbmøter til jeg som voksen satt i ledelsen. Trøsten er at fornuften som regel seirer til tross for de som snakker med utestemme på inn og utestemme.

 

Lenke til kommentar

Anbefaler å ikke si hold kjeft neste gang. Du kommer mye lengre med å gi konstruktiv og ydmyk tilbakemelding. Eller trekk deg selv unna om du kan. Hender at jeg blir lei av å høre roomien min prate i telefonen hele tiden, hver eneste dag, så da fjerner jeg meg enten fra henne eller så så setter jeg på tven eller setter på meg headsett.

Folk snakker mye enten fordi de er vokst opp med foreldre som prater mye/vaner, noen er redd for stillhet, noen snakker fordi de vil overdøve sin egen grubling eller bearbeide tankekjør den i prat med andre, andre kan maniske, ha kognitive utfall pga skade eller sykdom i hjernen, noen mangler sosiale antenner. 

Endret av Gaea
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Gjest cc6e9...264
FriskLuft skrev (På 10.2.2024 den 16.07):

Heldigvis kan man jo fortsatt gå vekk om man plages. Og må du sitte/være der kan en jo alltids bare lukke ørene.  Og klarer du ikke fokusere deg vekk så kan du jo bare si at ifra. Har null problem med det selv og synes vel dette er en ikke sak. 

Problemet er at hvis man for eksempel ønsker å se ett eller annet på TV, så har man ikke muligheten til å ta hele TV-skjermen under armen (med alt som hører med av dill dall) for å sette seg en annen plass. 

Men folk som har munn-diare kunne selvfølgelig gått deres vei, hvis alt som går på TV visstnok er så "forferdelig" som all den søppel-praten deres høres ut som.            

Anonymous poster hash: cc6e9...264

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...