Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Kjøpe bruktbil (2022 Cupra Born) - reparert styreenhet, risikabelt?


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg er i disse dager på utkikk etter en Cupra Born. Det ligger flere ute, og én jeg liker godt har (dessverre?) nettopp stått inne på verksted for å erstatte en styreenhet. Forrige kunde fikk varsellampe for ABS og ESP, og det er byttet en styreenhet, koblingsnett og antenne (?) i bakre støtfanger. Feilkoder er borte og bilen kjører som normalt i etterkant. 

Min første tanke er at jeg heller bør se etter en bil uten problemer (selv om de er fikset), men er dette noe å være bekymret over? Jeg liker egentlig denne bilen best, hvor mye betyr det at en nyere bil (2022, fremdeles garanti og reklamasjonsrett etc.) har en slik feil som er utbedret? Risiko, eller bagatell? 

Noen bilmekanikere i VW-konsernet her? 😃

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her er en kar som nesten kan høres ut som forrige eier av bilen du ser på (🫢) og som etter å ha opplevd bremserelaterte problemer…

Sitat

They replaced the camera and the control unit (it was a really hardware issue)

But since there is not trust anymore I cancelled the contract and they will pick up the car directly in the dealership

 

Lenke til kommentar

Jeg ville styrt unna nye biler med problemer. Det er dessverre sånn at du kan få mandags-biler fortsatt. Produsent vil selvfølgelig gjøre minst mulig på garanti, og er ofte gjerrige på feilsøking. Verkstedet kan ikke alltid følge sunn fornuft pga føringer fra produsent. har selv en bil som har hatt mye småfeil siste året, og det er veldig frustrerende synes jeg.

Lenke til kommentar

Nå kjenner jeg ikke til Cupra Born, men om flere har opplevd dette ville jeg følt meg tryggere, satt på spissen, på en bil som har utbedret denne feilen enn en som ikke har hatt den feilen. 

 

Det er ofte lurt på bruktbiler å sjekke om de har noen kjente feil eller garantisaker også se om man finner en der dette er utbedret. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...