Gå til innhold

Starte pc uten skjermkort


Anbefalte innlegg

Hei. Kan jeg starte pc med k prosessor uten skjermkort montert? Kjøpte meg en på finn og venter på at skjermkortet skal komme, men kunne tenkt meg å lastet ned div ting og klargjort pcen før det. Har ikke turt å fyre den opp enda ettersom jeg er redd for at det skal skje noe. Kablene til skjermkortet henger jo bare der(bilder)

16675780360752825892710095914222.jpg

16675780774844752458919254809849.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så lenge prosesoren ikke har bokstaven F (eks 8700KF) i seg så kan du fint koble til en HDMI eller Displayport bak på PC-en. F betyr cpu uten grafikk.

De løse kablene kan bare henge der. Det skal mye til for at de kommer borti noe og lager en kortslutning. Og hvis det skulle skje så har du sannsynligvis kortslutningsvern i strømforsyningen.

Når du har installert skjermkortet og koblet i strømmen så må du huske å flytte HDMI og/eller Displayport kabelen fra hovedkort til skjermkort.

Lenke til kommentar

Veldig greit å oppgi hvilken prosessor og hovedkort du har.

Jeg drev nylig med forsøk på å få liv i det integrerte skjermkortet på prosessoren (10900K) i parallell med det dedikerte skjermkortet, og det var ikke noe problem å ha strømkablene til skjermkortet bare ligge å henge.

Å fjerne skjermkortet var faktisk nettopp det jeg måtte gjøre for å få kontakt med det integrerte skjermkortet. Bare koblet til en skjerm over HDMI fra hovedkortet og startet maskinen.

Null problemer.

Lenke til kommentar

Takker så meget for svar folkens. Fyrte den opp igår og det funket utmerket! Er en I9 12900k forøvrig og det burde jeg jo lagt til. Var bare den 3x8 pins kabelen som henger å den kommer ikke noe sted. Men ang den 3x8 pin kabelen eller 24pin om det er det det heter.. ser flere skjermkort har kun 2x8 pins. Er det da bare å koble i det jeg trenger å la en 1x8 stå utkoblet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...