Gå til innhold

superjan87

Medlemmer
  • Innlegg

    141
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 238 profilvisninger

superjan87 sine prestasjoner

14

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg er usikker. Kjørte han til og fra byen igår å trodde det var alkohylene som snakket, men han ringte meg Istad å sa jeg sku få det for 13k siden jeg kjørte han og at han fikk joine oss å game etterhvert 😂 Jeg spiller for det meste fps spill som wz, bf++ , samt innimellom så pleier jeg å sette meg ned med noen eventyr, open world games. Hender også at jeg redigerer noen videoer osv på enkle program?
  2. Heisann. Har fått ett godt bud på mitt 3090 kort, samt så ekstremt heldig å i tillegg kan kjøpe kompisens palit 4080 kort for 13000kr. Er dette verdt oppgraderingen? Eller vil 4080 kortet synke drastisk ved amd lansering?
  3. Takker så meget for svar folkens. Fyrte den opp igår og det funket utmerket! Er en I9 12900k forøvrig og det burde jeg jo lagt til. Var bare den 3x8 pins kabelen som henger å den kommer ikke noe sted. Men ang den 3x8 pin kabelen eller 24pin om det er det det heter.. ser flere skjermkort har kun 2x8 pins. Er det da bare å koble i det jeg trenger å la en 1x8 stå utkoblet?
  4. Hei. Kan jeg starte pc med k prosessor uten skjermkort montert? Kjøpte meg en på finn og venter på at skjermkortet skal komme, men kunne tenkt meg å lastet ned div ting og klargjort pcen før det. Har ikke turt å fyre den opp enda ettersom jeg er redd for at det skal skje noe. Kablene til skjermkortet henger jo bare der(bilder)
  5. Heisann. Tenker å kjøpe meg en ny gaming pc, lånt en av en kompis noen måneder og spilt litt warzone med kompisene og det ga mersmak! Jeg har mellom 20 og 22k å legge i en pc. Ser den nye i5 13600k gir mye valuta for pengene.. faktisk like mye og litt mer enn forrige års i9 12900k. Kan dette være ett godt valg? Tenker også å kjøpe gpu brukt på finn da jeg muligens kan få meg ett mye bedre skjermkort enn å kjøpe helt nytt. Muligens ett 3080ti eller 3090 kort. Tenker også ddr5 for å være litt fremtidsrettet. Tenker å kjøpe nå, men om black Friday som er rett rundt hjørnet kan være verdt ventetiden så venter jeg, men pleier det å være gode priser på komponenter? Kom gjerne med innspill, det takkes og settes pris på!!
×
×
  • Opprett ny...