Jump to content

oddeh

Medlemmer
 • Content Count

  769
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by oddeh

 1. TS: Du slenger rundt deg om volt, amper, watt, MB, Mbit, osv. Du blander og forveksler. Vær så snill å lær deg grunnleggende IT og EL. Gang på gang skal du koble å kjøpe uten og egentlig vite hva noe gjør.
 2. Du må gjerne hacke en startkabel... Selger har gjort alt rett her etter min mening. Om du vil sjekke om et produkt er bra eller ikke, så bruk og test det riktig.
 3. Jo, de vil ikke ha negative tilbakemeldinger, så de godtar de fleste reklamasjoner. Her er det åpenbart brukerfeil som nevt flere ganger. Om du kjøper en Macbook, forventer du at den kjører Windows?
 4. Det er vel på grensen til svindel.
 5. Hvorfor tror du det? Du stigmatiserer måker også ber du meg ikke stigmatisere?
 6. Merkelig, det samme gjelder mange brukere på dette forumet.
 7. Ja, selvsagt, men det gjelder jo alle batterier. Et BMS vil hindre at et batteri utlades så mye at det tar skade, ergo kan bilbatteri benyttes.
 8. Som nevt neders på bildet så vil trolig statens del bli holdt tilbake, men den private gjelden må gå gjennom namsmannen, altså den kan bli utbetalt om det ikke er begjært lønnstrekk.
 9. Med et habilt battery management system så vil batteriet beskyttes mot overlading og utlading, kortslutting, m.m.
 10. Hvorfor ikke installere appen med samme task på begge telefonene som er registrert i bomsystemet?. Én av de vil trolig alltid være tilgjengelig, ergo redundanse og gratis (appen koster).
 11. oddeh

  Møte med U.P

  Er denne bekjente av deg en kjenning av politiet? Vet du om han bruker rusmiddler? Trolig er vedkommende og bilen som du nevner i politiets søkelys når de målrettet går frem som beskrevet.
 12. 50-100K rentefritt/lav rente uten sikkerhet? Som nevnt usannsynlig. Mulighet til å ta refinansiere evt. boliglån?
 13. hehe, rakk egentlig ikke å tenke. Mulig den gav etter ja. Tror ikke varmgang var problemet. Hadde stått i ro 15min før dette og kjørte rolig til avbildet sted. Var også 15 minus, samt en mekanisk ulyd fra bremsene gjorde at jeg snudde meg.
 14. Kjørte en ny VW Crafter Skapbil i vinter og den begynte å trille/skli. Dumt av meg å stoppe hvor jeg stoppet, men bilen stod på håndbrekket lenge før klippet startet, samt lenge etter jeg gikk ut. Bilen var på god vei inn i et annet hus, men greide å hoppe inn og stanse den med fotbrems.
 15. Tibber sparer ikke direkte strøm for deg, men selger deg billigere strøm ved å bruke en innkjøpsrobot som kjøper strøm fra billigste leverandør, om jeg har forstått rett.
 16. Blir nok baksmell på (33000*20%) = 6600,-
 17. Kan det være at du har automatisk opplasting av bilder tatt med mobilen?
 18. Politiet sender ikke ut erstatningskrav på vegne av privatpersoner. Forteller du alt her? Har du tilgang til advokat?
 19. Trolig av sikkerhetsårsaker med tanke på kollisjon ved at frontseksjon absorberer sammenstøt.
 20. Selvsagt skal du ha lønn under opplæring om du er ansatt iht arbeidsmiljøloven. Er dette er del av et intervju, noe som er spesielt, så stiller det seg nok annerledes.
 21. Eller spør på et forum som mest sannsynlig har flere profesjonelle fotografer og som gjerne svarer gratis?
 22. Kan gjøres med batchfil i startupmappa.
×
×
 • Create New...