Gå til innhold

Malwarebytes har blidt for over overbeskyttende. [Løst]


Anbefalte innlegg

Hei, oppdaget at antivirus programet Malwarebytes har blidt for overbeskyttende. 😳 Uansett hvor hen jeg ferdes nå på nettet så kommer det opp dette (se bilde 1) med mange ulike IP-adresser og domene adresse. Helt umulig å registrere de under tillat lista i Malwarebytes programet, såppas mange er det. (se bilde 2.) Google siden får jeg ikke lengere lov til å åpne nå. (Se bilde 3.) Nytter ikke å registrere den i tillat lista heller kommer bare opp en ny IP-adresse. Svært irriterende. image.thumb.png.7356ab8fa82cb4f1ef3d220cdbbf98d8.png
image.thumb.png.9f5411f3231b1b59ef1df0f8d353819a.png

image.thumb.png.6a98377fc6b9b69bbdac9f5d5757f905.png

Endret av TheDarkSycamore - SCM
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Morromann skrev (3 minutter siden):

Det fungerer som det skal for meg og. Men Malewarbytes har gått helt amok og sender opp meldinger hvert femte sekund om at den ene og andre nettadressen har blitt blokkert. Muligens har selve propgramvaren som skal beskytte mot malware selv blitt hacket?

Ikke godt å vite, kan være mulig, hvem vet. :blink:🤔

Lenke til kommentar

Google kan vel greit defineres som malware hvis en graver dypt nok. De er en gigantisk info-støvsuger som suger til seg privatlivet ditt via veldig mange kanaler. I tillegg har de svært gode algoritmer for å sammenfatte disse dataene.

Selv om de leverer mange gode tjenester må du vurdere prisen du må betale for det, selv om du ikke bruker tjenestene direkte selv. Mange bruker mange tjenester indirekte ala slik som f.eks facebook.

Skjønner godt at systemer som tar sikkerhet på alvor lett kan blande dette med malware, selv om de er en god del mer sofistikert enn sleazy malware.

Endret av vidor
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Ser ingen grunner til å bruke andre en Windows Security. Ingen vet hvordan Windows fungere så godt som det Microsoft gjør.

Malwarebytes var ok å bruke for å sjekke etter malware, men det var det eneste. nå har Windows innebygget sikringer som ingen andre kan tilby gratis. Ved å bruke andre løsninger, så forteller man verden at man ikke vet hvordan Windows Security fungerer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...