Gå til innhold

Tråden om House of the Dragon (Husk spoiler tags!)


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet-404071
Tomeito skrev (16 timer siden):

Har jeg noe å utsette, så er det byttet av Aemond-skuespilleren som fremstår som mye eldre enn det han skal være (han er jo lillebroren til Aegon og skal ikke være noe særlig eldre enn Rhaenyras barn!), samt at avslutningen der Alicent "misforstår" hva Viserys sier ikke fungerer så godt. 

Bortsett fra det. Wow. 

Enig. Aemon var litt out of place, men det er ikke så stor forskjell. Ewan Mitchell (Aemond) er 22. Harry Collett (Jacaerys) er 18. Elliot Grihault (Lucerys) er 16. Det kan være av praktiske årsaker: De ser ikke for seg å bytte han ut, siden det blir en sentral karakter fremover. Etter min mening har de truffet blink.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er jeg den eneste som (fortsatt) syns det er en smule distraherende med utbytte av enkelte skuespillere men ikke andre? Daemon var jo åpentbart mye eldre enn Rhaenyra og ca. jevngammel med Viserys (kanskje en smule yngre) i de første episodene. Men plutselig så er Daemon og Rhaenyra tilsynelatende jevngamle og Viserys en falleferdig mumie. Samme med Rhaenys som fremsto som litt eldre enn Viserys i de første episodene men som ikke blitt en dag eldre på den tiden Viserys har forfalt fra de første episodene til siste episode. Føles nesten ut som at Daemon og Rhaenys er i feil show og egentlig skulle vært alver i Rings of Power. 

Lenke til kommentar

Man forandrer seg jo mer jo yngre man er. Så de som allerede var voksne vil bare se litt eldre ut. Fram til de blir skikkelig gammel ser man ganske lik ut i mange år. F.eks. mellom 25 og 35 eller 35 og 45 forandres man mye mindre enn mellom 15 og 25. Jeg føler fortsatt Daemon er eldre enn Rhaenyra, men den 'relative' forskjellen er blitt mindre. Det er gått fra å være en voksen og et barn til å være to voksne.

Viserys er den eneste som ble skikkelig mye eldre, og det er fordi han var syk hele tiden. Hans forandring var mye mer grunnet sykdommen enn vanlig alderdom. Tok meg ca en episode å venne meg til skuespillerbyttet. Føler det var et godt valg da det er lettere å ha "Game of Thrones" og den politikken når de som deltar er voksne.

Eneste dårlige med forrige episode var effekten på Vaemond var litt så som så. Ellers bra.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Spoiler

Synes at denne episoden var super bra, men en ting jeg reagerer på er slekta som House Targeryon  gifter seg inn i (altså Valerryon) . Ikke at det er svarte skuespillere, men jeg tenker at budskapet om familie hadde vært sterkere om løsungene til Rhaenyra  var svarte. Synes det er litt spesielt at en svart mann skriker om at de ikke ligner på slekta fordi de har brunt hår. Tenk om det hadde vært en hvit mann som sa det om svarte barn for å dermed bli kuttet hodet av. Det hadde vært en sterke beskjed, og passet bedre, også med tanke på diskusjonen om blod er ikke bare famille osv, som var i tidligere episoder. Jeg tenker det hadde passet stilen til serien mye bedre, enn å gå fargeblind ruta. 

Men dette er bare litt flisespikking fra meg :) Synes fortsatt serien er fantastisk :D 

 

 

Endret av Mr.Duklain
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hørte veldig mye drit om denne serien, og var ekstremt overrasket og lettet når eg nå ga den en sjanse og binget alle episodene opp til nå. Eg trodde eg kom til å mislike skuespiller byttet, men dette gjorde de på mesterlig vis. De nye skuespillerene passer rett inn, ren oppgradering til og med.

Tempoet er akkurat passe, maktintriger er veldig sentralt, og eg setter veldig pris på at ikke det er den typiske, disse er onde, disse er gode. Eg føler serien var laget for sånne som meg. Artig å være målgruppen

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg skal innrømme at jeg først reagerte negativt til at Velarion house var svarte, siden det ikke er hva de var i bøkene.

Men etter som episodene utvikler seg så ser jeg at det er faktisk et smart valg. Det er allerde så mange unge gutter (og jenter) med langt, hvitt hår at hvis man skulle hatt et annet hus som var identisk på det området så hadde det gjort det enda vanskeligere  å holde følge. Nå er det i hvert fall litt enklere å skille hvem som er hvem.

Når det er sagt - andre som synes at Aemond Targaryen har samme energi som ung Daemon?

 

Lenke til kommentar
Tabris skrev (1 minutt siden):

Haha, nei, det tror jeg faktisk ikke. Hadde det skjedd, så hadde det vært hintet til i serien.

Kan jo være at de oppfører seg likt at det er hintet. Daemon går jo etter han i den scene, men vi ser aldri hva som skjer med dem etterpå han går etter han.

Bare litt fan-spekulasjoner fra min side :) 

Lenke til kommentar
Mr.Duklain skrev (Akkurat nå):

Kan jo være at de oppfører seg likt at det er hintet. Daemon går jo etter han i den scene, men vi ser aldri hva som skjer med dem etterpå han går etter han.

Bare litt fan-spekulasjoner fra min side :) 

Jeg tror han går etter ham fordi han kjenner seg selv igjen.

Det er ingen hinting i serien mellom dronningen og Daemon. Det er nok drama og intriger i serien, uansett, vi trenger ikke flere. ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...