Gå til innhold

Sliter med å finne en ny skjerm for media/spill


Kimelimm

Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg sitter i dag med et par BenQ-skjermer av den billigere kontorvarianten - dette har alltid fungert og vært "greit", men merker at 60Hz og den dårlige fargegjengivelsen begynner å bli kjedelig.

Jeg har i utgangspunktet ikke noe krav, spiller egentlig det meste, alt fra fast-paced til strategi og første/tredjeperson, men driver også med litt grafisk arbeid.

Problemet er at jeg saumfart rtings og sjekket opp så mange alternativer at jeg har mistet helt oversikt og retning i henhold til hva jeg ønsker meg, jeg finner liksom aldri det jeg kjenner er "optimalt" iht lite ghosting, fargegjengivelse, kontrast - de fleste skjermer mangler enten det ene eller det andre så derfor prøver jeg her:

Jeg ser for meg:

- 24'' eller 27'' (Er 27'' for stort for FPS?)

- Minst 144Hz

- Må ha "standard" VESA.

Jeg har forstått det som at 1080p på en 27'' ser helt jævlig ut, men regner med at jeg kan kose meg litt i 1440p med et GTX1080?

Budsjettet mitt er helst maks 4000,-.

Er det noen med gode erfaringer og som omtrent kan nesten bare "plukke ut en" for meg som har blitt svimmel etter alle reviews og sitter med "paradox of choice"? 😂

Endret av Kimelimm
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb

Du vil vel helst ha Gsync om du skal ha en ny skjerm ihvertfall det jeg kan anbefale men det er ingen skjermer til den prisen som jeg finner på komplett. Dette er den billigste jeg finner: https://www.komplett.no/product/1192580/gaming/gaming-utstyr/gamingskjermer/asus-28-4k-gamingskjerm-vg28uql1a?productList=notSet&position=9

Freesync funker og med Nvidia kort men er usikker hvor godt. 

En ting som er verd å merke er at om du går opp til 1440p så kan det være lurt å også oppdatere skjermkort. 1080 kan fort bli litt dårlig med nye spill.

27" er ikke for stort for FPS men det handler nok litt om preferanse. 24" tror jeg du skal kunne finne på komplett til en grei pris. Ville ikke gått over 1080p for en slik skjerm da alt blir knøttlite og det er ikke verd det. Hadde jeg vært deg ville jeg ventet på et salg. Det er ofte gode priser på skjermer da. 

Kan anbefale Asus. Har hatt en Asus skjerm i over 7 år og er kjempe fornøyd. Aldri vært noe problem med den heller. 

Håper dette hjalp litt. 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...