Jump to content

Kimelimm

Medlemmer
 • Content Count

  3814
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

120 :)

About Kimelimm

 • Birthday 02/10/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15639 profile views
 1. Det er nok for min del, da skal en elektrikker få lov til å få den jobben, hehe. Takk for svar alle sammen.
 2. Okei! Og hvis jeg kjøpte et derifra, må jeg kontakte en elektrikker for å få byttet speilet eller er dette sånt som man skal klare selv? Mener da den runde boksen osv som avbildet ovenfor, elektronikken i det. Kan minimalt, så bedre at jeg spør hehe. EDIT: Ikke for å mase, men kan man kjøpe den armaturen baki løst? Si jeg liker speilet og vil helst ikke borre nye hull i fliser osv for å få opp et nytt et?
 3. Det er ingen tennere ved selve rørene. Hei! Så da forstår jeg det riktig som at hele armaturen er røket og speilet(speil/m lys) må byttes og kan ikke repareres? Vet du hvor mye sånt koster? Dette fulgte med min leiligheten, hehe. 🤠 EDIT: Når man ser her: https://megaflis.no/bad/speil-og-speilskap.html?dir=asc&order=position Inneholder disse da alt "baki" også, som det som er ødelagt? Eller må man kjøpe noe utenom hvis man kjøper f.eks et speil herfra? Så for meg mange tusen kroner for et "speilskap", men så jo ikke aller værst ut der i alle fall.
 4. Heisann! La meg starte med å skrive at jeg er helt udugelig når det kommer til strøm og jeg tørr omtrent ikke skifte en sikring en gang. Jeg har et speil på badet med to lysrør inni. Byttet lysrør for rundt 3 måneder siden, men nå vil dem ikke tenne mer, det kommer et "glimt" men så slukner det igjen. Legger ved et bilde av "armaturen" innvendig og en video av hva som skjer: Video av hva som skjer: https://youtu.be/t2fYKcZ-nOE Noen som vet hva som er galt?
 5. Jeg beklager om dette har blitt spurt om 183210 ganger, men jeg er veldig interessert i i hvilken grad folding@home har hjulpet i "enkle tall". Det er et helt genialt konsept, men finnes det slike tall som viser hvor mye vi har "utøvd" i realistiske mål/kalkuleringer? Hvor mye arbeid har vi "spart dem" liksom?
 6. Hallå! Jeg testa Pepsi Max-smaken her om dagen, jeg var i utgangspunktet enig med det med at den var tam, men så tok jeg en råsjangs og trøkka i en god del mer kullsyre - og da ble den faktisk fantastisk god!
 7. Har flere kunder med proximo, har til nå ikke erfart noen større problemer på den tekniske fronten samt oppetid forutenom kundefeil/slitt utstyr.
 8. Jeg hadde et par måneder hvor jeg ikke fikk i meg NOEN form for potetgull/sjokolade, husker at det som hjalp meg var pepsi max. Man kan jo diskutere hvorvidt det var noe bedre, men det slukket i alle fall suget mitt for overnevnte.
 9. Heisann! Trene: Vi bruker begge headset og begge har Røde NT-USB-mikrofoner. Krozmar: Jeg tenker også at et spor i taket med et eller annet "lydtett" teppe kunne vært en idè. Har du forslag til materiale? Kanskje "brannteppe"? Angående polstre veggen, tenker du da med sånne akustikkplater/puter? Det kan jeg ordne!
 10. Heisann! Jeg og samboeren min skal flytte og da vi begge er glad i å spille så vil vi forsøke å gjøre et tiltak mot et lite problem vi har: Vi hører ofte hverandre i mikrofonen til hverandre under spilling, noe som ikke er veldig givende når man spiller to forskjellige ting. Vi har satt av det ene gjesterommet til datamaskiner og annet, og lurer på om det er noe som kan settes mellom skrivebordene for å minske lyden som kommer til hverandre? Ønsker ikke å lage en hel vegg for å skille rommet da det er veldig upersonlig og mye arbeid. Finnes det et teppe som kan henge fra taket/romdeler/annet materiale som er godt for å holde unna lyd? Her er et forsøk på å illustrere hva jeg mener, det er da snakk om den grønne linjen. Hva tenker dere? Vi er villig til å henge et tykkere teppe fra taket om det kan fungere.
 11. Er det flere som har slitt med at ingen opplysningsapper dukker opp når man ringer/blir ringt til? Har reinstallert flere ganger, sjekket rettigheter - alt.
 12. Heisann! Jeg sliter med at huaweien min (har hatt den 4 mnd) ikke åpner noen form for 180, gulesider eller andre apper når noen ringer. Dette er utrolig frustrerende, jeg har sjekket at appene har alle rettigheter, jeg har også reinstallert dem sikkert 20 ganger, sjekket settings, men den dukker rett og slett aldri opp. Tror det i starten dukket opp 2-3 ganger før det bare stoppet igjen. Noen som har hatt samme problem? Hvordan kan jeg feilsøke dette? EDIT: Tror jeg fikset det! Jeg gikk på innstillinger -> Batteri -> "Launch" (har engelsk meny), og huket av "manage automatically", dermed er den låst på manuelt med å få kjøre i bakgrunnen. Kommer tilbake om ikke, hehe.
 13. Heisann! For nyskjerrighetens skyld, hva slags utstyr har du? Kunne kanskje vært noe jeg var interessert i min påstarta homelab!
 14. Heisann! Sånn jeg forstår det så er det snakk om bare-metal backups? Har du sjekket ut Veeam? De har en gratis "endpoint backup"-sak som tar baremetal, godt med alternativer og man lager et restore-media. https://www.veeam.com/windows-endpoint-server-backup-free.html Om det er enkeltmapper og filer, så kan duplicati og cobian være noe som passer?
 15. Er helt enig. Jeg jobber ikke i avis, men jeg har irritert meg over at visse saker får pluss - Folks motgang, folks selvmordsforsøk, viktig informasjon om stengt lokal legevakt. Kan gi et par eksempler: 1) Rundt juletider i 2016 så var det en lokal mann som satt alene hver julaften. Han ønsket at andre som gjorde det samme skulle samle seg sammen og skape en hyggelig julaften. For å få kontaktinfo til mannen måtte man inn på artikkelen - som var plussa. 2) En fyr i nabokommunen hadde forsøkt å ta livet sitt flere ganger over en lenger periode, men var blitt frisk. Overskrift? "<navn> forsøkte å ta sitt liv flere ganger - dette gjorde han frisk!" - plusset. 3) En tenåring i nabokommunen hadde ligget på sykehus sammenhengende i 4 måneder og savnet å få besøk av folk, spurte etter hjelp - plusset. 4) Legevakta ble midlertidig lagt ned - man måtte gjennom pluss-muren for å se hvor og hvilken legevakt som tok over midlertidig. Jeg er helt for at de som jobber trenger lønn, jeg er også klar over at papiravis sliter mot nettavis, men det må da for faen gå ann å bruke skjønn? Hvorfor skal saker som overnevnte få pluss, mens "Politiker tatt i fyllekjøring!" og annet lokalgossip ikke skal? EDIT: Var et svar til @datasmurf
×
×
 • Create New...