Gå til innhold

Kimelimm

Medlemmer
  • Innlegg

    3 856
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Kimelimm

  • Bursdag 10. feb. 1993

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

16 896 profilvisninger

Kimelimm sine prestasjoner

122

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Dette er mest sannsynelig nettsider som har tillatelse til å sender varsler. Klikk på de tre prikkene øverst i høyre hjørne, innstillinger, personvern og varsler - fjern nettsider som er tillatt til å sende dem eller blokker varsler totalt. (Jeg bruker Firefox så husker ikke direkte hvor innstillingen lå, men fjerner dette omtrent daglig for kunder.) https://support.google.com/chrome/answer/3220216?hl=en&co=GENIE.Platform%3DDesktop
  2. Hei! Om du klikker på "enhetene" og går til Detaljer -> Maskinvare ID så får du opp en ID du kan google som vil gi en pekepin på hva som mangler (ofte fra andre brands også). Ofte har jeg vært borti at det er relatert til hovedkort/chipset.
  3. Kan noen uttale seg på hvordan SoMe-apper fungerer på S23? Jeg er en iherdig bruker av blandt annet Snapchat hvor samtlige android-telefoner før har tatt "screenshot" av viewfinder fremfor å bruke kameraet, noe iOS-enhetene har hatt fri tilgang på. Har ikke eid en iPhone siden 3G og vurderer nå enten S23 Ultra eller en iPhone, men merker at behovet for at f.eks kvaliteten ved bruk av snapchat, instagram o.l er ganske tungtveiende for meg. Noen med erfaringer? (Ønsker ingen Android vs iPhone-debatt, takk.)
  4. Hei. Jeg sitter enda på gjerdet angående kjøp av nytt skjermkort, hva er tankene i dagens marked? - Har GTX1080 fra før - Spiller 1440p 144hz - R9 3900x - Har en eldre 1000w strømforsyning. Jeg vurderer mellom 3080ti/3090/4080, hva burde en gjøre med dagens priser? Jeg kan få kjøpt et nytt PNY 4080 til rundt 12.500,- men lurer på om det er nesten er bedre å vente på 5-serien selvom jeg tenkte det samme når 3-serien var å få tak i. 😂
  5. Okei, men ikke tråder som bare er generelt flaue som faen? 😄
  6. Hei! Jeg skulle til å spørre om det samme, har gått søkeresultater relatert til meg selv og nicknames - er mildt sagt flau og skulle gjerne ha redigert bort/fjernet en del irrelevante tråder (som ikke er løsningstråder, mer debatt). Er det noen mulighet for dette? Kan jeg eventuelt spamme rapporter-funksjoner på noen tråder og spørre?
  7. Ser i diverse strøm-relaterte grupper at mange bytter over til andre selskaper som Motkraft, el-kompis, vibb, klarkraft og andre som markedsfører med det samme - 0 i påslag, 0,- månedsavgift, ingen bindingstid - hva er det som får folk til å tro at det samme ikke kan skje dem? Tibber gikk jo forhåndsvis greit men fikk et stort problem som nå, men hva med fremtiden til disse andre ny-oppstarta "moderne" selskapene?
  8. Hei! Neida, ingen andre i blokka har samme problemet, jeg har heller ikke problemet på kjøkkenet eller servanten, kun dusjen. Da skal jeg se ann å få en til å ta en titt på blandebatteriet, tusen takk for hjelp
  9. Heisann! Bor i en boligblokk hvor vi får vann fra 3x varmtvannstanker i kjelleren (sikkert 2m høyde, går også til radiatorer o.l.), skal angivelig være vanskelig å gå tom for varmtvann. Mitt problem er at det har blitt ekstremt ustabilt hva slags temperatur jeg får ut av dusjhodet når jeg dusjer, og det er sjeldent lunket. En dag kan det være umulig å få kaldere vann, en annen dag umulig å få varmere vann. Altså jeg kan skru temp-"hjulet" til det varmeste og alikevel ha kaldtvann, mens en annen dag kan jeg kjøre det så kaldt som mulig men fortsatt omtrent skolde meg når jeg skal dusje - dette kan nesten variere annenhver dag. - Det virker ikke til å ha sammenheng med klokkeslett - Det virker ikke som om det har sammenheng med vannstyrken. Alle bad ble overhalt i 08/09, utover dette vet jeg ikke mer. Jeg kan ekstremt lite om rør, bad o.l, er det noen som har noen teorier om hva som kan være galt?
  10. Hva mener dere når dere mener dieselvarmer? Jeg trudde det var relevant kun ved oppvarming, eller er dette noe som holder på under hele kjøreturen?
  11. Hei! Dette er en 1.5 diesel. Vil legge til at dette skjer etter 1 time med kjøring også, ikke kun i oppvarmingsfasen.
  12. Hei! Jeg har en Ford Connect Transit '16 og har oppdaget et fenomen som jeg lurer på om er normalt. Når det dropper under 2-3*c og jeg bruker vifteanlegget med varme så dropper temperaturmåleren i instrumentpanelet - også under kjøring. Om den aktuelle vanntemperaturen dropper vet jeg ikke. Den virker til å fortsatt blåse henholdsvis varmt, men hvis jeg da setter ned viftestyrken så krabber måleren opp til 90*c igjen. Står jeg stille og setter den på full blås med varme så dropper den til 60*c("kald motor") nesten momentant. Er dette normalt? Caddyen på jobb holder seg stabilt på 90*c uansett og har aldri opplevd dette på mine tidligere biler som har vært bensin.
  13. Har du forsøkt en annen ISO? Har du noen indikasjon på temperatur på CPU?
  14. Hei! Det kan muligens være en driver-problematikk (i og med at den ikke rebooter på login) - kan du starte opp i sikkerhetsmodus og laste ned f.eks https://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html for å se om det ligger noen blue-screen-dumper der og dele innholdet med oss? Du kan også åpne "Hendelsesliste" -> "System" og se om det ligger noe kritisk der.
×
×
  • Opprett ny...