Jump to content

Kimelimm

Medlemmer
 • Content Count

  3825
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

119 :)

About Kimelimm

 • Birthday 02/10/1993

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

15987 profile views
 1. Hei! Jeg har en avensis '07 hvor dynamoen har ryki. Den jeg hadde var 12v 90A, de eneste jeg kan finne som er på lager rundt-omkring er 14v 90A. Er det noe problem å bruke dette om det passer? Får opp disse på typ biltema, thansen, eurodel, autodoc, o.l så man skulle jo tro det var OK, men greit å forhøre seg med flere. Hva tenker dere?
 2. Jeg kan skaffe deg installasjonsfilen for dette - men må advare deg om at hvis det er Windows Live Mail du er ute etter så sliter flere og flere e-post-systemer med dette programmet, vi får ukentlig inn folk hvor f.eks @online.no og andre slutter og la seg autentisere
 3. Dette er viktig, spesielt PTR/reverse DNS, ring ISP så du kan få dette.
 4. Ålreit - da forstår jeg det som at bordlamper osv kan bare byttes pære på, men downlights/spotter trenger spesiell dimmer? Er sistnevnte arbeid for elektrikkere eller er det noe man kan få en kunnskapsrik person til å gjøre og holde det lovlig?
 5. Hei! La meg starte med å si at jeg kan generelt lite om strøm og enda mindre om lys og lyspærer. Jeg har en haug av vanlige "halogen-pærer"(?) hjemme og ser at det blir vanskeligere og vanskeligere å få tak i. En kis på clas ohlson sa "Kan du ikke bare bytte til LED?" - noe som hørtes ut som en god idè. Han påstod jeg bare kunne putte en LED-pære i en helt alminnelig lampe, noe som jeg synes hørtes rart ut - basert på at jeg husker en kompis skulle bytte til LED i bilen sin og da var det litt arbe. Kan noen forklare meg åssen dette funker? Hva om jeg har "skru-dimmer" til den ene lampa, holder det da bare å kjøpe dimbare pærer?
 6. Jeg har forsøkt både HEX-editen og memory-pool hacken og har ikke fått noen spesiell virkning med 3900X og GTX1080 med 32gb ram. Får 40-51FPS på high med mye avskrudd uansett hvor jeg beveger meg.
 7. Det finnes nå flere store spill som ser flotte ut og kjører fint PS4/Xbone, jeg synes ikke argumentet holder som svar på hvorfor launchen ble som den ble. Metacritic ga 90/100, men i skrivende stund har spillet: 6.9, 2.9 og 3.9 på PC, PS4 og Xbone av forbrukerene. Om du tar deg en tur innom subredditen såkan du se at mangel på funksjoner og logikk i spillet veier mer enn bugs og glitches som lar seg fikse i neste patchene(selvom 2 års delayen med "optimalisering" burde vel sørget for at det ikke var nødvendig). De endret også fra RPG til "Action Adventure" i markedsføringen demmes nylig, det sier litt om mangel på RPG-elementer og hvor "levende" byen burde vært. Er ikke langt unna launchen av No Man's Sky på noen elementer her og tror for mange det vil hjelpe å vente 6-12 mnd for å få det man ble lovet.
 8. Bortsett fra mer frihet til å gå rundt å kjøpe deg brusbokser og ting og tang så er ikke dette mye mer RPG enn hva Deus ex mankind divided var, men jeg har rett og slett slått meg til ro med at spillet er blitt hva det ble og jeg får ta det som det er, selv om jeg skulle tillate meg å "hypes" opp denne gangen etter jeg bomma på No Man's Sky, hehe.
 9. Når CD Project Red - men demmes kapital og resultat av Witcher 3 utsetter spiller opptil 2 år for å "polishe" spillet så er det lov å være skuffet når de fortsatt trenger en day-one patch på 50gb og spillet fortsatt ofte kjører på 40FPS for folk med 3080 og ryzen 9-prosessorer. Helt OK at man liker spillet og har gledet seg masse, men det er viktig å annerkjenne hva dette spillet er i forhold til hva det skulle være, kan anbefale folk å ta en titt på subredditen til spillet for å se hva slags problemer folk får og hvor mye som faktisk "mangler", husk også at dette spillet ble annonsert første gang i 2012. reddit.com/r/cyberpunkgame/top/?sort=top&t=day Jeg har riktignok spilt en del allerede og liker spillet, men jeg ser absolutt det meste av hva som blir sagt her og vurderer å legge det på hylla som jeg gjorde med Witcher 3 frem til det er en del fler patcher osv.
 10. Jeg er veldig-veldig sent ute, hvor ville dere anbefalt å hive seg på "venteliste"? Så dette med cdon, har også hørt et par smårykter om komplett uten at de har blitt bekreftet (med at de har tuklet til noen ordre?), men regner med at alle har lik ventetid? Hvor ville dere bestilt om dere skulle bestilt nå?
 11. Det er nok for min del, da skal en elektrikker få lov til å få den jobben, hehe. Takk for svar alle sammen.
 12. Okei! Og hvis jeg kjøpte et derifra, må jeg kontakte en elektrikker for å få byttet speilet eller er dette sånt som man skal klare selv? Mener da den runde boksen osv som avbildet ovenfor, elektronikken i det. Kan minimalt, så bedre at jeg spør hehe. EDIT: Ikke for å mase, men kan man kjøpe den armaturen baki løst? Si jeg liker speilet og vil helst ikke borre nye hull i fliser osv for å få opp et nytt et?
 13. Det er ingen tennere ved selve rørene. Hei! Så da forstår jeg det riktig som at hele armaturen er røket og speilet(speil/m lys) må byttes og kan ikke repareres? Vet du hvor mye sånt koster? Dette fulgte med min leiligheten, hehe. ? EDIT: Når man ser her: https://megaflis.no/bad/speil-og-speilskap.html?dir=asc&order=position Inneholder disse da alt "baki" også, som det som er ødelagt? Eller må man kjøpe noe utenom hvis man kjøper f.eks et speil herfra? Så for meg mange tusen kroner for et "speilskap", men så jo ikke aller værst ut der i alle fall.
 14. Heisann! La meg starte med å skrive at jeg er helt udugelig når det kommer til strøm og jeg tørr omtrent ikke skifte en sikring en gang. Jeg har et speil på badet med to lysrør inni. Byttet lysrør for rundt 3 måneder siden, men nå vil dem ikke tenne mer, det kommer et "glimt" men så slukner det igjen. Legger ved et bilde av "armaturen" innvendig og en video av hva som skjer: Video av hva som skjer: https://youtu.be/t2fYKcZ-nOE Noen som vet hva som er galt?
×
×
 • Create New...