Gå til innhold

Trump fortsetter sin undergraving


Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse
Inspector skrev (På 30.3.2022 den 8.14):

Donald Trump fortsetter å undergrave USA og vesten: https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/7dGE79/ber-putin-offentliggjoere-informasjon

Tenk at den dumme stuten fortsetter sine angrep på den sittende presidenten, under en pågående konflikt i Ukraina hvor samhold og styrke er viktigere enn noen gang. Forstår han konsekvensene av sine handlinger ? Forstår amerikanerne at han løper Russlands ærend ? Er dette en forberedelse til neste valg ?

Jeg håper virkelig at rettsprosessene mot han ferdigstilles og at han blir dømt i god tid før neste valg.

 

Og Trump fortsetter i kjent stil: https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/trump-langer-ut-mot-hoeringen.ZnRkhRqnP?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row8_pos1

Hvis Trump vinner neste valg, kommer han til å hevne seg……

Lenke til kommentar
On 5/1/2022 at 11:53 AM, Red Frostraven said:

Det er rart å høre barnet som er grunnen til at Russland turte angripe Ukraina gi Biden kritikk.

Russland angrep også Ukraina sist gang demokratene satt med makten - det var Obama/Biden som satt på makten når de tok Crimea.

 

On 6/14/2022 at 7:44 AM, Inspector said:

Og Trump fortsetter i kjent stil: https://direkte.vg.no/nyhetsdognet/news/trump-langer-ut-mot-hoeringen.ZnRkhRqnP?utm_source=vgfront&utm_content=hovedlopet_row8_pos1

Hvis Trump vinner neste valg, kommer han til å hevne seg……

Hele høringen er latterlig. Det eneste de har bekreftet er at Trump tror han ble jukset ut av valgseieren, som han selv har påstått hele tiden, akkuratt som Hillary gjorde, og  akkuratt som hun ba Biden også gjøre, uansett hva valgresultat ble.

- Trump sitt 'konspirasjons-team' ble fortalt av Pelosi sin egen sikkerhets-sjef, at det var tjue-tusen nasjonalgarder som skulle stå for sikkerheten, 4 dager før, når de var bekymret for sikkerheten før demonstrasjonen - og deretter prøver høringen å overbevise oss de de planla å sende inn disse folka (som ikke engang hadde med seg våpen) for å overta makten over hele USA.

Hele greien er ett PR-spill - Ingen spørsmål om de sikkerhetsansvarlige den dagen.. Hvorfor ble alle sikkerhetsrutinene brutt? Hvorfor brukte de ikke rømningstunellene dersom de fryktet for sikkerheten? etc.. Har de stillt spørsmål til moderatorene på Twitter som drev å slettet Trump sine tweets om at folk måtte gå hjem, etc?

Neppe, det passer ikke inn i fortellingen.

 

Lenke til kommentar

Jeg skrev stort sett fra husk, intervjuer..

Vanity Fair sitt originale intervju med forsvarsministeren, om jeg husker riktig var de som rapporterte først om Trump hadde ba forsvarsministeren til å ha minst 10000 nasjonalgarder tilgjengelig - dagene før sjette januar, det er også godt dokumentert at DC ordfører Muriel Boyer satte seg på bakbeina, og nektet at det var noen andre enn DC politiet skulle stå for sikkerheten (søk artikkell fra wapo rett før 6. januar), da hun ikke likte soldatene ett par dager tidligere - men litt over 300 nasjonalgarder ble rekvirert til å kunne dirigere trafikk. 

Pash Katel er personen som også var til stede når Pelosi sin seargant-at-arms (Paul Irving - sparket), ble spurt om hvilken sikkerhet han så for seg.

Steven Sund (politisjef DC - sparket/sagt opp under protest) spurte også Pelosi sitt kontor om å styrke sikkerheten fra nasjonal-garden seks ganger under opprtøyene, og fikk nei hver gang.. 

Du kan bekrefte informasjonen med å lese på forsvarsdepartemanget sine referat som er kommet frem i høringene, men mye der er vansklig å skjønne, når secretary of defence, Miller er refert til som secdef, og asistenten hans er referert secdef/as..

document.no har forøvrig en fin samlesak på ting de stillte spørsmål om fra høyresiden av politikken, for ett par dager siden, originalen der kommer fra the federalist.

Hvor fikk du dette hot-taket fra;

On 5/1/2022 at 11:53 AM, Red Frostraven said:

Det er rart å høre barnet som er grunnen til at Russland turte angripe Ukraina gi Biden kritikk.

når Russland også angrep Ukraina under Obama/Biden?

Endret av KongRudi
Lenke til kommentar

Så var det der med kildekritikk og å oppdatere seg på saker.
Politico har en grei faktasjekk rundt alle påstandene om at Trump ønsket å hjelpe.

https://www.politifact.com/factchecks/2022/jun/13/sean-hannity/no-evidence-pelosi-rejected-trumps-authorization-2/

Senere har det også kommet frem at de Trump faktisk fikk stilt ut hadde eksplisitte ordre om å ikke blande seg i demonstrasjonene og var plassert uten våpen.
Trump ville kun plassert ut folk om de kunne hjelpe kuppforsøket.

---
Og angående Ukraina...

Husker du at Trump forsøkte å få USA ut av NATO, den andre garantisten for stabilitet i Europa ut over EU..?
https://www.nytimes.com/2019/01/14/us/politics/nato-president-trump.html

Putin håpet på et gjenvalg av Trump, og regnet oddsen som stor nok til at han var villig å vente med krigen til etter valget, fordi Trump ville og kunne sabotert for Ukraina.
Trump ville lagt press på NATO og allierte til å ikke gi støtte til Ukraina -- som ikke hjalp Trump da Trump ba om det.
https://www.businessinsider.com/bolton-putin-waiting-for-trump-to-withdraw-from-nato-in-2nd-term-2022-3?r=US&IR=T
 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...