Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tinder er skadelig for menn.


Anbefalte innlegg

Simen1 skrev (4 timer siden):

Nå har du hørt mine erfaringer fra to helt forskjellige kjønndominente perspektiv. Likevel vil jeg understreke at jeg aldri har hørt om et eneste konkret tilfelle av ulik lønn for likt arbeid (med samme ansiennitet, stillingsprosent osv). Kjønnsdiskriminerende lønn høres ut som en seiglivet myte som sikkert har vært sann en gang i fortiden, men aldri sluppet helt taket til tross for at det er forbudt å kjønnsdiskriminere med lønn.

Det er dessverre en myte som fortsetter å leve videre når avisene og organisasjonene for arbeidsgivere slår opp det samme bullshitet hvert eneste år i midten av November om at "Herfra og ut jobber kvinner gratis". Her er et godt eksempel: 

https://ys.no/nyheter/likestilling-og-inkludering-2/likelonn-et-sammensatt-tema/

Det er selvfølgelig ikke snakk om ulik lønn for likt arbeid, selvom det fort kan virke sånn for de store massene som ikke evner å tenke kritisk eller lese hele artikler.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
leticia skrev (På 9.1.2024 den 11:45 AM):

I utgangspunktet så la jeg ut en artikkel for å vise at kvinner oftest blir ofre for partnervold (3  av 4 kvinner kjenner overgriperen fra før), mens når det gjelder vold mot menn så kjenner kun 1 av 4 menn overgriperen fra før.

Greit nok. Den jeg svarte til hadde ingen slik artikkel, og heller sa seg enig i at kvinner definitivt var det "ledende" offeret. Og det var der jeg sa meg uenig. Jeg vet ikke om det var dette du mente var stråmannen, men det var ingen stråmann til det jeg svarte på.

leticia skrev (På 9.1.2024 den 11:45 AM):

Vi diskuterer tross alt under tema "tinder er skadelig for menn", da syns jeg det er mer naturlig å fokusere på hva som skjer i et parforhold enn det som skjer på byen menn imellom. (selv om også dette f.eks kan ha med en kvinne å gjøre, at de krangler om en kvinne).

Dette kunne jeg rett og slett ikke vært mer uenig i. Om det er noe som ikke finnes i relasjon til Tinder så er det den interne dynamikken i et parforhold. Alt som foregår der både på appen og i den umiddelbare perioden etter appen er kun to ukjente som forsøker forholde seg til hverandre. Da typisk ute på byen i en eller annen form.

leticia skrev (På 9.1.2024 den 11:45 AM):

At menn blir oftere utsatt for vold, og at de oftere får varige skader er jeg helt med på og benekter ikke på noen måte. Dette er også noe som samfunnet bør ha mer søkelys på.

Når jeg drar inn at det er i hovedsak menn som skader andre menn (og kvinner), så vil jeg få fram at menn i utgangspunktet har en mer "aggressiv" væremåte enn kvinner, og de av dem som da ikke greier å holde dette under kontroll vil være en fare både for andre menn, kvinner og samfunnet som helhet. Jeg sitter ikke med svarene på hva som kan gjøres for å unngå dette, men jeg tror at det kan hindres  / reduseres i ung alder ved å sette søkelys på oppdragelse og hvilken påvirkning skolesystemet kan ha på dette, kombinert med en utviding av psykiske helsetjenester fremfor en nedbygging.

Greit nok. Det bare virker så opportunt å nevne det når det ikke vedrører saken.

Slik gikk det denne gangen sett fra mitt synspunkt:
Annen debattant: "Kvinner er mest ofre"
Meg: "Nei, menn er mer utsatt enn kvinner"
Deg: "Det er menn som begår overgrepene"

Jeg tar det for gitt at du ser hvorfor dette virker som et gedigent forsøk på avsporing og victim-blaming. Det behøver jo ikke være det du mente, men jeg syntes det var noe tonedøvt.

leticia skrev (På 9.1.2024 den 11:45 AM):

Og til sist, det kan være lettere å misforstå en person når man kun har en tekst å forholde seg til fremfor å snakke med personen fjes til fjes. Men jeg føler ofte at du misforstår litt med vilje, men det er min egen oppfattelse da, og kan for all del være feil den også. 

Ærlig nok sak det. Da kan jeg hvertfall understreke at jeg definitivt ikke misforstår med vilje, og det irriterer meg når folk beskylder meg for å servere en stråmann. Dette fordi jeg aldri i hele mitt liv har gjort dette bevisst. Aldri. Misforstått og dermed sagt noe feil eller svart på noe annet enn det som var postulert; Helt klart. Sikkert ofte også. Men stråmann? Nei.

Av samme grunn tar jeg meg ofte tid til å forklare ting til de jeg diskuterer med, fordi jeg holder i det lengste åpent for at det er en misforståelse som ligger i bunnen, heller enn vrangvilje og faenskap.

Men av og til går det jo galt, men ytterst sjelden. Jeg har vært på dette forumet i mange år nå og har kun truffet to personer som er avskrevet som helt umulige å snakke med. Da typisk fordi de virker til å hate å snakke med meg, av en eller annen grunn. Ærlig nok sak det også, men da kunne de jo vise det gjennom å la være å snakke med meg heller enn å spy ut møkka si i min retning så fort de ser nic'et mitt i en tråd.

Du er ikke en av disse, bare så det er sagt :)
Snarere virker du til å være en ærlig debattant med en litt kort lunte på enkelte temaer. Greit nok det også.

Endret av fokkeslasken
  • Liker 2
Lenke til kommentar
knopflerbruce skrev (22 timer siden):

Poenget fokkeslasken vil ha frem (tror jeg, og jeg er enig med han i dette) er at det ikke har noe å si for offeret for vold om voldsutøveren er av samme kjønn eller ikke, og at det er en unødvendig innsnevring av voldsproblematikk i samfunnet å redusere det til et spørsmål om hvilket kjønn offeret har. Hvis en mann blir slått av en annen mann, er ikke det noe mindre problematisk enn om den som blir slått av den samme mannen er en kvinne. Problemet er at noen blir slått.

Nei det har ikke noe å si hvilken kjønn offeret har. Det jeg setter søkelys på er om ikke et kjønn er overrepresentert i voldsstatistikken som den som utøver volden. Dette er viktig statistikk for å kunne sette inn de riktige tiltakene for å hindre at dette skal skje. Hvis man snakker om den aller groveste volden, altså den som fører til drap, så er det slik at ca 9 av 10 av partnerdrapene (som eksempel) er utøvd av en mann mot en kvinne. Vi må få gjort noe for å endre dette som samfunn. Se for deg livet til disse kvinnene før det kommer så langt at det blir et drap. Å leve med dødsangst i dagliglivet fordi man blir forfulgt av tidligere partnere... 

 

knopflerbruce skrev (23 timer siden):

Og det er dette jeg etterspør innen kjønnsforskning. Er vi da enige til slutt?

Ja, hvis holdningen din er at det underrepresenterte kjønnet skal ha forrang når 2 personer står likt. (Altså ikke at man skal få forrang hvis man har dårligere kompetanse, men lik kompetanse). Man trenger ikke tvinge frem 50 /50 fordeling alle steder i arbeidslivet, men man skal heller ikke forsøke å stenge noen ute bare fordi de har et bestemt kjønn. 

 

knopflerbruce skrev (22 timer siden):

og vi alltid skal skylde på "vond barndom" eller en annen bortforklaring. (som et apropos: hvis man kan skylde på barndommen, er man vel enda farligere enn noen som ikke har det å skylde på, siden man tross alt ikke kan endre barndommen sin i etterkant og den alltid vil hefte ved personen)

Det er ikke nødvendigvis en bortforklaring, kun en forklaring om at noe i ens eget liv kan ha ført til at man har lært seg uhensiktsmessige måter å reagere på. Men man er kun selv ansvarlig for hvordan man oppfører seg mot andre personer. Det er ikke akkurat slik at alle som har hatt en dårlig barndom går rundt og er stygge mot andre.

 

knopflerbruce skrev (22 timer siden):

Jeg vet heller ikke hva menn som gruppe kan gjøre fra eller til. Vi er jo en mangfoldig gjeng, og jeg omgås ikke den typen som jeg forventer skal miste besinnelsen og banke opp folk.

 Nei det er vanskelig å vite hva man kan gjøre. Annet enn å si fra hvis man ser noen som oppfører seg dårlig mot andre. (Det trenger ikke være fysisk vold før man trenger å reagere, men man merker kanskje andre tegn ved personen før det går så langt som slag og spark. )

  • Liker 1
Lenke til kommentar
KANE2009 skrev (20 timer siden):

Det er dessverre en myte som fortsetter å leve videre når avisene og organisasjonene for arbeidsgivere slår opp det samme bullshitet hvert eneste år i midten av November om at "Herfra og ut jobber kvinner gratis". Her er et godt eksempel: 

https://ys.no/nyheter/likestilling-og-inkludering-2/likelonn-et-sammensatt-tema/

Det er selvfølgelig ikke snakk om ulik lønn for likt arbeid, selvom det fort kan virke sånn for de store massene som ikke evner å tenke kritisk eller lese hele artikler.

Enig i at dette blir fremstilt på en feil måte. (altså "herfra og ut jobber kvinner gratis"). Men det foregår faktisk ulik lønn for likt arbeid også, selv om dette ikke er hele årsaken til lønnsforskjellene mellom kvinner og menn. Som du kan se så er mye av gapet mellom kvinner og menn begrunnet i at kvinner føder barn. Men hva skal man gjøre da, slutte å føde? Kanskje småbarnsfedre må ta litt mer ansvar på hjemmebane slik at man kan få redusert lønnsgapet akkurat der. (Og ja, det kan godt hende at det er kvinner som gruppe som selv velger på en slik måte), men å lovfeste lik permisjon til kvinner og menn ved fødsel kunne vært en start. (fratrukket de uker mor trenger for å komme seg etter fødselen). 

Forskjell i lønn mellom kvinner og menn: Mye ulik lønn for likt arbeid, viser ny forskning – NRK Trøndelag – Lokale nyheter, TV og radio

  • Liker 1
Lenke til kommentar
fokkeslasken skrev (8 timer siden):

Jeg tar det for gitt at du ser hvorfor dette virker som et gedigent forsøk på avsporing og victim-blaming.

Jeg skylder ikke på noen andre enn utøveren av volden, verken de kvinner eller menn som blir utsatt for vold. 

 

fokkeslasken skrev (8 timer siden):

Snarere virker du til å være en ærlig debattant med en litt kort lunte på enkelte temaer.

Jepp, definitivt kort lunte på noen temaer. Kanskje jeg må lese gjennom innleggene flere ganger før jeg går helt i "attack - mode" 😂

  • Liker 1
Lenke til kommentar
leticia skrev (1 time siden):

Nei det har ikke noe å si hvilken kjønn offeret har. Det jeg setter søkelys på er om ikke et kjønn er overrepresentert i voldsstatistikken som den som utøver volden. Dette er viktig statistikk for å kunne sette inn de riktige tiltakene for å hindre at dette skal skje. Hvis man snakker om den aller groveste volden, altså den som fører til drap, så er det slik at ca 9 av 10 av partnerdrapene (som eksempel) er utøvd av en mann mot en kvinne. Vi må få gjort noe for å endre dette som samfunn. Se for deg livet til disse kvinnene før det kommer så langt at det blir et drap. Å leve med dødsangst i dagliglivet fordi man blir forfulgt av tidligere partnere... 

 

Ja, hvis holdningen din er at det underrepresenterte kjønnet skal ha forrang når 2 personer står likt. (Altså ikke at man skal få forrang hvis man har dårligere kompetanse, men lik kompetanse). Man trenger ikke tvinge frem 50 /50 fordeling alle steder i arbeidslivet, men man skal heller ikke forsøke å stenge noen ute bare fordi de har et bestemt kjønn. 

 

Det er ikke nødvendigvis en bortforklaring, kun en forklaring om at noe i ens eget liv kan ha ført til at man har lært seg uhensiktsmessige måter å reagere på. Men man er kun selv ansvarlig for hvordan man oppfører seg mot andre personer. Det er ikke akkurat slik at alle som har hatt en dårlig barndom går rundt og er stygge mot andre.

 

 Nei det er vanskelig å vite hva man kan gjøre. Annet enn å si fra hvis man ser noen som oppfører seg dårlig mot andre. (Det trenger ikke være fysisk vold før man trenger å reagere, men man merker kanskje andre tegn ved personen før det går så langt som slag og spark. )

Nokså sikker på at menn er overrepresentert som ofre. Det er ikke noen tegn til at menn i mindre grad enn kvinner blir utsatt for grov vold i samfunnet generelt, så har du ting som "bitchslaps" og annen vold fra kvinner i tillegg. Det er vold selv om man ikke må sy sting eller får en brist i et bein, og følgelig må vi ta det med i debatten. Det største problemet med partnervold er at det er vold fra en partner, ikke at man må innom legevakten for å sy to sting. Det vi må få gjort noe med er all den volden vi ikke anmelder fordi vi ikke ser på den som alvorlig nok og hvor de tradisjonelle kjønnsrollemønstrene tilsier at man som mann spesielt bare skal godta å bli klasket til uten å lage et spetakkel av det. Jeg er helt enig i at det er alvorlig for de det gjelder at man har partnere e.l. som utøver grov vold, men samtidig er ikke antallet som rammes av dette stort nok til at man skal ignorere det fokuset JEG tar opp her. Det er ikke noe ålreit å være mann og ikke føle man har noen rettssikkerhet fordi man bare forventes å ta imot juling. Vi har mulighet til å kaste både menn som dreper kvinner og kvinner som bitchslapper menn i fengsel om vi vil det.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
knopflerbruce skrev (8 minutter siden):

Nokså sikker på at menn er overrepresentert som ofre. Det er ikke noen tegn til at menn i mindre grad enn kvinner blir utsatt for grov vold i samfunnet generelt, så har du ting som "bitchslaps" og annen vold fra kvinner i tillegg. Det er vold selv om man ikke må sy sting eller får en brist i et bein, og følgelig må vi ta det med i debatten. Det største problemet med partnervold er at det er vold fra en partner, ikke at man må innom legevakten for å sy to sting. Det vi må få gjort noe med er all den volden vi ikke anmelder fordi vi ikke ser på den som alvorlig nok og hvor de tradisjonelle kjønnsrollemønstrene tilsier at man som mann spesielt bare skal godta å bli klasket til uten å lage et spetakkel av det. Jeg er helt enig i at det er alvorlig for de det gjelder at man har partnere e.l. som utøver grov vold, men samtidig er ikke antallet som rammes av dette stort nok til at man skal ignorere det fokuset JEG tar opp her. Det er ikke noe ålreit å være mann og ikke føle man har noen rettssikkerhet fordi man bare forventes å ta imot juling. Vi har mulighet til å kaste både menn som dreper kvinner og kvinner som bitchslapper menn i fengsel om vi vil det.

Ja, menn er både overrepresentert som utøver av vold og som ofre av vold. Og man skal ikke ignorere noe som skjer i mildere grad bare fordi noen opplever grovere grad. Men hvis du ser på straffeloven så vil en slik "bitchslap" med mye større sannsynlighet føre til en bot fremfor en fengselsstraff, selv om maks strafferamme er på 1 år, så at fengslene vil bli fylt opp av "kjerringer" som dasker til kjæresten sin hvis hun blir anmeldt for det, det tviler jeg sterkt på. Men ja, all vold må tas seriøst, man skal kunne være trygg i sitt eget hjem. 

Det sagt, man må også ta ansvar for hvilken situasjon man ønsker å være i. Jeg hadde en kjæreste en gang som slo meg 1 gang. Han fikk kun denne muligheten, 1 slag var nok til at jeg gikk fra han. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
leticia skrev (2 timer siden):

Enig i at dette blir fremstilt på en feil måte. (altså "herfra og ut jobber kvinner gratis"). Men det foregår faktisk ulik lønn for likt arbeid også, selv om dette ikke er hele årsaken til lønnsforskjellene mellom kvinner og menn. Som du kan se så er mye av gapet mellom kvinner og menn begrunnet i at kvinner føder barn. Men hva skal man gjøre da, slutte å føde? Kanskje småbarnsfedre må ta litt mer ansvar på hjemmebane slik at man kan få redusert lønnsgapet akkurat der. (Og ja, det kan godt hende at det er kvinner som gruppe som selv velger på en slik måte), men å lovfeste lik permisjon til kvinner og menn ved fødsel kunne vært en start. (fratrukket de uker mor trenger for å komme seg etter fødselen). 

Forskjell i lønn mellom kvinner og menn: Mye ulik lønn for likt arbeid, viser ny forskning – NRK Trøndelag – Lokale nyheter, TV og radio

Artikkelen nevner ingenting om ansiennitet så det kan fort være en faktor det også, spesielt om man ser på yrker som tradisjonelt er mannsdominert. Det kan være andre grunner også som at menn er i større grad forhandler om lønn, jobber overtid etc. Poenget er at forskjellene da ikke er "fordi de er kvinner" men andre faktorer. Se også hva adjunkten skriver "– Er vi sikre på at folk på samme arbeidsplass med samme arbeidstittel har de samme oppgavene? Det er jeg ikke overbevist om, for så detaljerte er registerdataene tross alt ikke, sier han til avisen."

Edit: beklager forskjellig skriftstørrelse. Sitter på mobilen og der fungerer det ganske dårlig å endre størrelse på tekst som er limt inn.

Endret av KANE2009
Lenke til kommentar
leticia skrev (3 timer siden):

Ja, menn er både overrepresentert som utøver av vold og som ofre av vold. Og man skal ikke ignorere noe som skjer i mildere grad bare fordi noen opplever grovere grad. Men hvis du ser på straffeloven så vil en slik "bitchslap" med mye større sannsynlighet føre til en bot fremfor en fengselsstraff, selv om maks strafferamme er på 1 år, så at fengslene vil bli fylt opp av "kjerringer" som dasker til kjæresten sin hvis hun blir anmeldt for det, det tviler jeg sterkt på. Men ja, all vold må tas seriøst, man skal kunne være trygg i sitt eget hjem. 

Det sagt, man må også ta ansvar for hvilken situasjon man ønsker å være i. Jeg hadde en kjæreste en gang som slo meg 1 gang. Han fikk kun denne muligheten, 1 slag var nok til at jeg gikk fra han. 

Jeg sier ikke at fengslene blir fylt opp av folk som "bitchslapper", men jeg mener at man burde gjort det - fremfor å nøye seg med bøter. Som regel skjer det ingenting, fordi det blir bagatellisert. Menn som dreper/utøver vold mot sin partner hiver man i fengsel. Så går det sikkert an å diskutere om man kanskje er for rause med straffene der (som jo er analogt med "bitchslapperne" jeg nevnte), hvis noen utøver vold gjentatte ganger er det på tide å kaste nøkkelen til cella og gi en forvaringsdom. Og, derav denne ranten mot "sutring om barndom" i retten. Man skal liksom fiske etter sympati og strafferabatt fordi man hadde en mamma som drakk litt og man manglet en farsfigur, eller noe sånt. Som om det påvirker noe som helst i den konkrete situasjonen man har rotet seg inn i.

Lenke til kommentar
KANE2009 skrev (21 timer siden):

Artikkelen nevner ingenting om ansiennitet så det kan fort være en faktor det også, spesielt om man ser på yrker som tradisjonelt er mannsdominert. Det kan være andre grunner også som at menn er i større grad forhandler om lønn, jobber overtid etc. Poenget er at forskjellene da ikke er "fordi de er kvinner" men andre faktorer. Se også hva adjunkten skriver "– Er vi sikre på at folk på samme arbeidsplass med samme arbeidstittel har de samme oppgavene? Det er jeg ikke overbevist om, for så detaljerte er registerdataene tross alt ikke, sier han til avisen."

Edit: beklager forskjellig skriftstørrelse. Sitter på mobilen og der fungerer det ganske dårlig å endre størrelse på tekst som er limt inn.

Jeg syns det virker litt rart å anta at det ikke foregår forskjell på kjønn når forskningen peker i retning av at nettopp dette skjer. Om det er en bevisst handling om forskjellsbehandling skal jeg ikke påstå, men man burde ga mer inn i mekanismene rundt og se om noen av disse mekanismene også er kjønnsbaserte siden man opplever denne forskjellen. Vi vet jo allerede at kvinner blir diskriminert i forbindelse med ansettelse pga graviditet f.eks , jfr saker i diskrimineringsnemnda. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
knopflerbruce skrev (18 timer siden):

Som regel skjer det ingenting, fordi det blir bagatellisert.

Det er gjerne sånn at med ressursmangel så er det ikke de små lovbruddene (små med tanke på strafferammen) som blir prioritert. (Bortsett fra trafikkforseelser da ;) )

Enig i det du sier om forvaringsdom. 

Når det gjelder snakket om barndom så er jeg ikke så sikker på at dette faktisk gir en strafferabatt alltid, det kommer nok veldig an på hvor alvorlig sak man snakker om. Jeg tror det handler mer om hvordan kriminalomsorgen på best mulig måte kan tilpasse soningen , både for den innsatte (med psykologhjelp o.l ) samt for hvordan samfunnet skal ta imot denne personen når den skal ut igjen. Fengsel (i Norge) skal ikke bare være en forvaringsplass, men en rehabilitering slik at personen kan fungere ute i samfunnet igjen på en måte som hindrer skade på andre personer og på samfunnet som helhet. 

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
leticia skrev (2 timer siden):

Det er gjerne sånn at med ressursmangel så er det ikke de små lovbruddene (små med tanke på strafferammen) som blir prioritert. (Bortsett fra trafikkforseelser da ;) )

Enig i det du sier om forvaringsdom. 

Når det gjelder snakket om barndom så er jeg ikke så sikker på at dette faktisk gir en strafferabatt alltid, det kommer nok veldig an på hvor alvorlig sak man snakker om. Jeg tror det handler mer om hvordan kriminalomsorgen på best mulig måte kan tilpasse soningen , både for den innsatte (med psykologhjelp o.l ) samt for hvordan samfunnet skal ta imot denne personen når den skal ut igjen. Fengsel (i Norge) skal ikke bare være en forvaringsplass, men en rehabilitering slik at personen kan fungere ute i samfunnet igjen på en måte som hindrer skade på andre personer og på samfunnet som helhet. 

 

 

Har ingenting imot at rehabiliteringsjobben blir gjort helhjertet, men man burde vært flinkere med å gi forvaringsdommer - sli at de da blir i fengsel til de er rehabilitert, og ikke bare til de "har gjort opp for seg" (for n-te gang).

Lenke til kommentar
leticia skrev (11 timer siden):

Jeg syns det virker litt rart å anta at det ikke foregår forskjell på kjønn når forskningen peker i retning av at nettopp dette skjer. Om det er en bevisst handling om forskjellsbehandling skal jeg ikke påstå, men man burde ga mer inn i mekanismene rundt og se om noen av disse mekanismene også er kjønnsbaserte siden man opplever denne forskjellen. Vi vet jo allerede at kvinner blir diskriminert i forbindelse med ansettelse pga graviditet f.eks , jfr saker i diskrimineringsnemnda. 

Jeg synes det virker litt rart å anta at det foregår forskjell kun basert på kjønn når ikke alle faktorer er kartlagt og det du viser til er en artikkel basert på "forskning" hvor ikke alle faktorer er kartlagt. Det er jo en av de største svakhetene i artikkelen du viser til?

Endret av KANE2009
Lenke til kommentar
leticia skrev (14 timer siden):

Jeg syns det virker litt rart å anta at det ikke foregår forskjell på kjønn når forskningen peker i retning av at nettopp dette skjer.

Da vil jeg i samme slengen påpeke at de referansene som har vært benyttet her så langt har vært mangelfulle. Jeg har sågar påpekt dette der de ble benyttet uten å få noen kommentar på det. Vanskelig å helt vite hvordan man skal lese en motvilje til å ta tak i mangler ved dokumentasjonen.

leticia skrev (14 timer siden):

Om det er en bevisst handling om forskjellsbehandling skal jeg ikke påstå, men man burde ga mer inn i mekanismene rundt og se om noen av disse mekanismene også er kjønnsbaserte siden man opplever denne forskjellen. Vi vet jo allerede at kvinner blir diskriminert i forbindelse med ansettelse pga graviditet f.eks , jfr saker i diskrimineringsnemnda. 

Jeg sier ikke at det ikke skjer, men vi har kommet ganske langt og man kan fort stå i fare for å sette regler etter unntakene. Bare det faktum at du nevner diskrimineringsnemda viser jo at dette ikke er noe som er akseptert lengre.

Lenke til kommentar
KANE2009 skrev (5 timer siden):

Jeg synes det virker litt rart å anta at det foregår forskjell kun basert på kjønn når ikke alle faktorer er kartlagt og det du viser til er en artikkel basert på "forskning" hvor ikke alle faktorer er kartlagt. Det er jo en av de største svakhetene i artikkelen du viser til?

Nettopp det absolutt største problemet med det meste av dokumentasjon på dette tema. Den vanligste "mangelen" er at de er fryktelig vage i hvordan de har kommet frem til arbeidstid. Man mistenker dette er med vilje når man har sett det mange nok ganger.

Lenke til kommentar
Gjest 7117b...a9f

Syntes tinder var et godt tilskudd i min singelperiode.
Gjorde akkurat det jeg forventet, å gi en form for nærhet uten at du føler du må gjøre noe "mer"

Det var veldig fint å kunne uten "lek" og sosiale samlinger ++ finne seg fuckfriends som hadde kun har et formål på nett i sin egen trygge og koselige sofa.

Jeg hadde dog ikke jaktet på et langvarig forhold på tinder, der gjelder det å komme seg ut å møte folk og bli kjent med de på gamlemåten, selv om mange i dag har angst for akkurat slikt.

Vet ikke hva denne  tråden handler om lenger skal jeg være ærlig..later til å være mange triste, ensomme mannfolk der ute som skal finne noe å skylde.


men for min del funket " Netflix and chill?" som et sjekketriks i 5 mnd, og da hadde jeg fått 3 stk fuckfriends som holdt meg opptatt i hele min singelperiode før jeg plutselig følte på at nå er det på tide å dele hverdagen med noen, og da gikk jeg ut og fant meg nettopp det også.

Moral of the story: Kom deg ut og prat med folk.  Ikke vær et internett creep.

Anonymous poster hash: 7117b...a9f

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...