Gå til innhold

Battlefield 2042 PC


Anbefalte innlegg

Av alle spill jeg noensinne har spilt har jeg aldri kjedet meg så mye som i dette spillet, det kan ha noe med at jeg aldri har brukt kjøretøy i noe BF spill da jeg finner dem ekstremt kjedelige i utgangspunktet. Følelsen minner om Forza uten det minste å gjøre, dog er dette i slowmotion. Var ikke positiv til BFV i starten heller, men jeg har aldri kjedet meg der. Knapt møtt på finder i løpet av 10 timer, portal var BF3 og resten komplett søppel. Når man har hørt at Hazard zone er enda værre styrer jeg glatt unne. 
Flyter bra med rundt 180+ FPS i 1440 og grafikken ser bra ut i bushen (helt motsatt i bygninger), men noen fornyelse av EA play Pro blir det neppe

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hmm spilte et kart nå. Har samme CPU stutters som i beta. Helt krise og ikke minst trist for meg at de ikke har klart å fikse det :pVirket som veldig mange hadde det samme problemet i beta så får håpe det er eller kommer en fix. 

Spilte Periscope og synes når det regnet så var egenlig alt bare grøtete og grafikken ikke spesielt fin. Får ikke noe god følelse av gameplay men antar det er mest pga fps droppene. 

Lenke til kommentar
Just now, FiveInline said:

Hvis man finner kjøretøy ekstremt kjedelig så er kanskje ikke Battlefield spillet å bruke noe særlig tid på.

De er jo som "sitting ducks" og ganske enkle å ta ut, her var det alt for lite kjøretøy å eliminere. Følelsen av "run Forrest run" var sterkt fremtreden.
Savnet av Flieggerfaust på Fjell kom hardt

Lenke til kommentar

Da trender også Battlefield 2042 sbmm på Twitter, flere og flere som mener det er forced sbmm I all out warfare. Etter å ha spilt i 8 timer i dag så har jeg enda til gode å møte folk som er langt unna mitt nivå, enten mye bedre eller mye dårligere så jeg tror det er sbmm. Da gir også det å fjerne server browser mening også. Da vil nok dette bli et meget slitsomt spill for min del over tid i all out warfare moden.

 

Det absolutt verste jeg vet når jeg skal sette meg ned er at man må svette 24/7 for å ha gode runder. Det er sbmm i et nøtteskall, man kan aldri slappe av fordi det å gjøre det bra går hånd i hånd med det å ha det moro. 

Endret av Raul07
Lenke til kommentar
25 minutes ago, barezell said:

prøvd en masse fixes men virker ikke som noe hjelper. Om jeg skrur ned settings så blir GPU fps høyere, men CPU fps ligger på alt fra 70-120 men så dropper den ned til 20-40 hvert 5 sekund. Blir nærmest uspillbart. 

Ikke sikkert du har bra nok hardware da, eller at du kjører RAM på stock hastighet ellerno.

Lenke til kommentar

Fyflate ganske sjukt at det er lov å gi ut sånne produkt som dette. Hit regen er totalt ustabil, spillet er såvidt kjørbart, ligger på rundt 100-120 FPS. Og det er lotto om eg får komme inn i ein game.

Overasker meg faktisk at Vanguard har ein så mye bedre release enn BF2042

Endret av Noiz
Lenke til kommentar
Betroz skrev (52 minutter siden):

Spillet dropper iallefall ikke ned i fps slik barezell sa hos meg.

Skjer hos veldig veldig mange. Ser på reddit at det skjer hos flere med nyere cpu og mer ram enn meg og. Har 8700k så ikke nyeste, ser også flere med dårligere hw som ligger stabilt både over og under. 

Hvis det skulle være HW så burde det vel hjelpe å redusere grafikk? Om jeg kjører alt ultra eller low virker ikke ha noen som helst innvirkning. annet enn at gpu fpsen  øker betraktelig, men har 3080 så den ligger høyt nok uansett.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja nei her var mye greier. Kom faktisk inn i spillet i andre modus enn Portal i dag. Men om det var veldig morro er jeg ikke så sikker på. Det oser lansering kaos lang vei ihvert fall 😛  Revive mekanikken er i hvert fall mye mer smooth å utføre, men når man BLIR revivet så er det fortsatt litt dass til tider. Opplevde at jeg ikke kunne bruke annet enn main våpen etter å ha blitt klønete revivet. 

Og så er det denne squad og spiller oversikten da? Er jeg blind? Kan jeg ikke bytte squads? Jeg spør helt ærlig for jeg såg ikke dette valget de to rundene jeg hadde akkurat nå. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...