Jump to content

FiveInline

Medlemmer
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Morsomt at du klipte vekk i quoten; Vi har skjønt det nå, du har gått på flere smeller.
 2. Ligger man i 110-115 på en vanlig lokal svingete riksvei som har 80 sone vil jeg påstå at du kjører alt for fort.
 3. Et par uker etter jeg fikk lappen (dette er nå maange år sida) opplevde jeg noe lignende, dog jeg kjørte mye fortere enn førerkortbeslag i 80 sona (ung og dum). Politiet hadde sett oss fra en sidevei, kom etter med blålys og prøvde å få meg til å si hvor fort jeg kjørte. Jeg sto på mitt og sa 80, han prøvde seg på at både jeg og han visste det ikke var tilfelle, men han ga seg til slutt da han skjønte han ikke kom noen vei 😛
 4. Kan du ikke bare flytte da? Hvis du har vind i seilene dine mener jeg. USA bør jo være midt i blinken, masse karrieremuligheter og uten jantelov.
 5. En annen ting du kan ta med deg om det skulle skje, er å aldri samtykke til førerkortbeslag, ALDRI.
 6. Jeg hadde det første livet (sånn ca 😛) , og har nå det andre. Slitsomt? Ja, men jeg angrer ikke et sekund. Jeg fungerer helt fint på jobb, og vi sitter igjen med langt mer enn 2000kr i måneden. Ikke direkte til deg, men at folk vil være ungkarer hele livet er for meg uforståelig.
 7. Hvorfor går Intel fra dagens 10 kjerner til 8 kjerner på Rocket Lake?
 8. 1-2år er lenge i dataverden, men at det blir bugs må man nok helt sikkert regne med ja. Jeg kommer nok til å hoppe på med en gang.
 9. Jeg ville tenkt at de prøver å bløffe for å få en tilståelse, holdt kjeft å stått på mitt. Hvis man har sett litt avhør fra f.eks USA, så ser man at Politiet rett som det er bløffer med å si at de f.eks har vitner som plasserer deg på åstedet, de har videoopptak, de har DNA, de har spor fra mobiltelefon, andre i avhør har sagt ditt og datt osv, og ofte så innrømmer jo folk at de har gjort noe, og bløffen virker, hadde de holdt kjeft, hadde mange gått fri (ja, jeg ser mye på Investigation Discovery) Birgitte Tengs saken her i Norge er jo et fint eksempel på hvordan de fikk en uskyldig gutt til å tilstå noe han ikke hadde gjort ved å manipulere og presse han til det ytterste.
 10. Alder Lake til høsten —> DDR5
 11. Samme her, alt står på, på min 12 Pro Max. Samme med Samsungen min.
 12. Du velger selv om det skal installeres automatisk. Sikkerhets oppdateringer er det vel ikke utenom.
×
×
 • Create New...