Jump to content

Eriksendrul

Medlemmer
 • Content Count

  3759
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1321 :)

About Eriksendrul

 • Birthday 10/22/1992

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

20380 profile views
 1. Jo det har bare skjedd en gang. Det har skjedd noe lignende for en god stund siden. Men da startet maskinen og viftene gikk, men fikk ikke bilde. Tok ut gpu og satt det inn igjen så fungerte det, da hadde jeg riktig nok flyttet maskinen tidligere samme dag så da tror jeg gpu hadde løsnet litt.
 2. En vanlig start knapp til PC, Bortsett fra at den er montert på hovedkortet. Den har jeg alltid brukt siden jeg har et åpent kabinett. Jeg la en link til hovedkortet i første post slik at du kan se knappen jeg benytter meg av.
 3. Jeg lagde en tråd tidligere i dag. Men nå har problemet endret seg / Blitt løst https://www.diskusjon.no/topic/1877177-er-psu-ødelagt-kort-video/ Til info så har jeg en "Start" knapp på hovedkortet som jeg bruker som følge av at kabinett mitt er helt åpent. Knappen kan dere se på bilde på denne siden: https://www.komplett.no/product/850565?noredirect=true0 Jeg har ikke gjort noen ting utenom disse punktene som følger:0 Maskinen skrus av automatisk 02:00 via "Wise autoshutdown" med mindre jeg gjør det før Jeg står opp og skal skru på maskinen så skjer dette Jeg kobler ut strømkablene til GPU (ZOTAC GeForce RTX 2080 Ti Triple Fan) og det skjer det samme. Jeg drar hjemmenifra og maskinen er skrudd helt av med bryter på PSU, GPU er fortsatt frakoblet Jeg er på jobb i 3 timer, kommer hjem og prøver og starte maskinen, Da fungerer den tilsynelatende som normalt. Med en gang.. Hva er det som skjer? Hvorfor skjer dette? Hva kan jeg gjøre for og finne ut av det? Er det tegn på at noen komponenter er ødelagt? På vei hjem så kjøpte jeg med en PSU. CEPTER PRIME 750 W 80+ BRONZE STRØMFORSYNING Men siden jeg egentlig ikke har så god råd så lurer jeg på om jeg skal beholde den eller returnere den. Evt beholde den som backup. Jeg trodde jeg var over gjennomsnittet god når det kom til PC men dette skjønner jeg svært lite av.
 4. Hva er det sikreste tegnet på at det er psu? Det har skjedd noe lignende før, da tok jeg maskinen fra hverandre og satt dem sammen igjen, så har den fungert siden . Men da gikk viftene kontinuerlig da jeg først prøvde å skru den på, ikke sånn som nå at den bare gir strøm litt så skrur seg av
 5. For så og koble en og en komponent tilbake?
 6. Jeg har ikke gjort noen ting med maskinen på lenge. Jeg skal teste litt mer når jeg kommer hjem fra jobb
 7. Når jeg prøver å skru på maskinen så er det litt lys og viftene spinner en runde før de gir seg. I videoen under så har jeg koblet ut strømmen til skjermkortet men det skjer det samme med eller uten skjermkortet tilkoblet. Kan det være noe annet enn psu?
 8. Finnes det noen samleside som viser hvor jeg billigst kan kjøpe en Samsung S20 inkludert avtaler og abonnement? Swap,mobilbytte? Jeg har ikke kjøpt ny telefon på lenge men har ikke råd til og gå ut med 12.000 +- på rappen og jeg tenke og betale over tid, kan godt bli med i div avtaler og bindingstid, men er fortsatt interesert i og betale minst mulig. Det eneste kravet jeg har er at medfølgende abonnement har minimum 10GB, Er det bare Ice,telia og telenor som tilbyr sånt noe nå?
 9. prisen for fyringsolje 12,35 kr per liter. Én liter olje gir 9,7 kW Regn ut hva prisen for fyringsolje per kWh blir Jeg er meget dårlig i matte og har ikke sittet ved skolebenken og holdt på med dette siden 2008. Dette spørsmålet er fra en eksamen i 2019, Hvordan regner jeg ut dette? Det er sikkert enklere enn jeg tror 😛' er det så enkelt som og dele 12,35 på 9,7 for så at det blir 1,27 kr per kW?
 10. I min jobb må jeg ofte få inn anbud på diverse jobber. Hva er korrekt fremgangsmåte? Skal man kontakte flere bedrifter samme dag og avtale befaring? Skal man først få pris og anbud fra en aktør for så og kontakte neste? Skal man oppgi til noen av aktørene at man har flere inne for og se på jobben? Skal man opplyse aktørene om de andre tilbudene for og se om de kan levere en bedre pris? Hvis en aktør sender meg tilbud på E-post, Kan jeg da direkte videresende dette til en annen aktør for og se om de kommer med ett bedre tilbud eller skal jeg kun fortelle den andre aktøren om prisen? Eller skal jeg bare si at jeg har mottatt et bedre tilbud fra en annen aktør uten og oppgi pris slik at de må utarbeide et nytt tilbud for så og håpe på at de legger seg lavere/bedre? Slik at de ikke legger seg rett under gjeldende tilbud.
 11. For og komme med litt flere detaljer Selger bor over 10 timer unna med bil (en vei). Da jeg spurte om jeg kunne kjøpe stolene tok det veldig kort tid før han sa at det ikke var noe problem. Da spurte jeg om bilder av stolene så tok han 4 bilder som viser noen ganske fine stoler men som har blitt brukt relativt lite ser det ut som, ikke blasse farger eller lignende og ingen synlige mangler, han nevner heller ikke dette i tekstformat. Stolene er ikke hele, ingen av manglene på stolene er synlige på bildene, det mangler blant annet en del som gjør det mulig og feste stolen til sylinderen som er montert i båten (Denne delen får man ikke tak i, pratet med 3 forskjellige butikker som selger utelukkende utstyr til båt, jeg må kjøpe ny brakket og montere stolene på der den billigste som passer koster litt over 500 kroner) Det er rift i stoffet på et punkt der det kommer til og sprekke opp enda mer ved bruk, dette kan ikke sy`s med vanlig nål og tråd, det er ihvertfall ikke holdbart. En skrue og en metallskive som holder på plass den utfoldbare støtten man har under lårene er løs og jeg må mest sannsynlig lage denne metallskiven selv for så og finne en skrue som passer men ikke stikker ut slik at den sliter mot stoffet i stolene. Det største problemet er vell at de ikke er i en slik stand at jeg kan bruke dem, for jeg velger ikke og sette stoler i båten som ikke er forsvarlig fastmontert på grunn av manglende deler og potensielt har muligheten til og falle av/sprette av sylinderen.
 12. Skrudde på Tv`en som er koblet til PC i dag tidlig og da kom det ikke bilde. Da jeg åpnet nettleseren kom det lyd fra en youtube video jeg ikke krysset ut. Datamaskinen registrerer Tv`en men det er ikke bilde. Fjernkontrollen fungerer sikkert men jeg ser ikke noe når jeg trykker meny. Det er en jvc lt-40e71. Det er en ganske rimelig tv som jeg stort sett kun har brukt til ekstra skjerm, bedre og se filmer/serier på en 40`` enn pc skjerm. Har den avgått med døden eller kan dere noen triks? Orker ikke begynne å skru i den.
 13. Han sendte stolene etter at jeg så bilder av dem. På bildene er det ikke synlig noen mangler eller skader, det er det som gjorde at jeg kjøpte dem. Når jeg får de levert og ser på dem mangler det flere deler og setene er skadet.
 14. Jeg har pratet med litt forskjellig forhandlere. Noen sier at jeg kan kjøpe 3 liter bengalack til 500 kroner, noen mener jeg burde bruke en eller annen spesial lakk til 2.000 kroner literen men at det holder. Jeg skal lakkere innsiden av båten og over fenderlist. det er ikke mye siden gulvet skal males med bedliner (spesiell 2 komponent) Men hvilken type lakk dekker bra og tåler å bli behandlet etterpå med for eks våtsliping og polering? Jeg kan ikke lakke, aldri gjort det før og er derfor avhengig av at jeg har mulighet til og pynte opp resultatet med sliping og etterbehandling. Da blir det litt uaktuelt å kjøpe lakk til 2.000 kroner literen. Noen som vet om en side med beskrivelese av forskjellige typer lakk og dens egenskaper? Og hvor mye bedre resultat får jeg om jeg bruker en grunning? Jeg tenkte jeg skulle grunne med en sprayboks for så og lakkere med sprøyte etterpå.
 15. Det er ikke nødvendigvis isolasjon da det er en vegg midt i leiligheten. Vedkommende som har problemet har fått kontakt med utbygger og de har foretatt noen mindre undersøkelser. Så det ser ut som de nå er i gang med å få orden på det. Vi trodde det ville ta litt lengere tid før utbygger begynte å gjøre noe med det. Men han var på plass få dager etter kontakt. Så det ser ut som dette løser seg
×
×
 • Create New...