Gå til innhold

PlayStation 5: Bestilling, levering, forsinkelse og fortvilelse - Frakt og lagerstatus


Gjest Slettet-404071
Melding lagt til av Evil-Duck

Diskusjon om scalping, skryting av sin egen scalping eller scripting for å få tak i konsoller skal ikke diskuteres i tråden her.

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har jo vært ekstremt begrensede mengder tilgjengelig hos de som har fått virker det som. Så kanskje de store aktørene venter til de får inn flere på lager. Å legge ut f.eks 20 konsoller nå vil jo sannsynligvis bare bidra til 20 nye på scalpermarkedet. Dersom de derimot får inn 200 stk + er vel sjansene større for at de vanlige dødelige får.

Lenke til kommentar
ObserWang skrev (8 minutter siden):

Det virker rart at flere andre norske leverandører skal ha fått inn noe denne uka uten at Elkjøp og Power har fått noe.

De har heller ikke åpnet for forhåndsbestilling, så jeg ville tro de hadde noen enheter å selge. Akkurat når de blir lagt ut er selvfølgelig vanskelig å si noe om. NetOnNet, Dustin, Coolshop og Maxgaming.no har alle lagt ut eller sendt enheter denne uka.

Har vært i kontakt med begge via chat, men selvølgelig var det ingen info å få..

På en måte ja. Men de butikkene som har solgt noe hittil har ikke lageret sitt i Norge, så det har sikkert noe der? Om det ikke skjer noe idag, er det sikkert Februar det går i. 

Lenke til kommentar
Davy Jones. skrev (35 minutter siden):

er det sannsynlig at elkjøp selger snart?

Det kan jeg hverken bekrefte eller avkrefte. Men statistisk sett vil de sannsynligvis ha noe på lur. Flere andre som har fått inn, og Elkjøp er en stor aktør som absolutt ligger på prioriteringslisten. Sony bekreftet i slutten av desember at store partier skulle ut i markedet, da inkludert til Norden. Det at 3D pulse nå er tilgjengelig, styrker mine mistanker om at de plutselig dukker opp på markedet. Om det ikke skjer idag, er jeg optimistisk til starten av neste uke. Men meg som utenforstående kan selvfølgelig ikke garantere noe 🧐

Lenke til kommentar
Henrbr skrev (16 minutter siden):

Kan også fortelle at Netonet nylig fikk inn Sony Pulse 3D. Sammentreff at de nylig solgte? Jeg vedder 5-kroningen min på at Elkjøp e

Henrbr skrev (16 minutter siden):

Kan også fortelle at Netonet nylig fikk inn Sony Pulse 3D. Sammentreff at de nylig solgte? Jeg vedder 5-kroningen min på at Elkjøp er neste 

Er sjansen stor idag eller neste uke?

Lenke til kommentar
Runepune skrev (8 minutter siden):

Tror ikke noe på Cdon heller. Vi nærmer oss februar og der har de tatt imot en del forhåndsbestillinger.

Aldri si aldri. Jeg trodde jeg var sent ute der og bestilte 11. juni 2020. Jeg fikk min konsoll på lanseringsdatoen. (Var svært pessimistisk til å få til lansering siden Komplett ikke hadde nok konsoller til de som forhåndsbestilte der).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...