Jump to content

bakskj

Medlemmer
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har bare erfaring med å kjøre på egen maskin. Jobber uansett foran PC hele dagen, så "heldig" sånn sett. Har hørt noen si at servervarianten er sperret av enkelte sider, ettersom det da blir mye trafikk fra distill sine servere når de sjekker butikkene hele tiden. Usikker på om der er riktig.
 2. Det fungerer veldig bra, noen falske varsler underveis vil det alltid være. Anbefaler den ferdige listen som er lagt ut i tråden tidligere. Og om man ønsker å sette opp egne varslinger så er det som regel bare selve "knappen" som er grå på de fleste sider man trenger å overvåke. Ett tips er også å overvåke oversikten over konsoller hos den enkelte ettersom ikke alle har produktsidene til PS5 oppe, den kommer først når konsollen blir tilgjengelig, men da må man også regne med noen falske varslinger underveis når PS4 f.eks endres på. Eksempel på ett par slike sider: https://platekompaniet.no/spill/konsoll/?filter.Facets[brand]=Sony https://coop.no/sortiment/obs-sortiment/elektronikk/underholdning/konsoll/?facets={"itemconsoletype"%3A["Playstation"]}
 3. For maxgaming overvåker jeg jeg den grå knappen "overvåk dette produktet". Skal da få varsling når den endrer seg til "på lager". Oppsettet ditt ellers ser riktig ut det, har hvertfall tilsvarende listing hos meg som du har.
 4. Er vel denne: https://cdon.no/catalog/search?q=playstation+5&facet[currentPriceInclVat]=4500%2c Fikk også varsel men var ingenting der når jeg gikk inn.
 5. Er det distill på mobil? Det tror jeg ikke kan anbefales, kjenner ikke til noen som har fått til det. Har ikke sett mobil distill før heller så kan ikke hjelpe. Anbefaler å gjøre som beskrevet tidliger i tråden og importere den fila med overvåkinger som ligger.
 6. Distill alerts fungerte helt fint fra power for min del. Satt foran pc da alarmen gikk klokken 10 og gikk rett inn, men hadde ikke sjangs til å få kjøpt selv om knappen var grønn, tok en refresh og da var den borte, alt skjedde før klokken var 10:01. Det gikk sykt fort så mistenker kanskje ett veldig lite parti, mulig power deler det utover uken?
 7. Sakset fra tek.no De åpner nemlig tirsdag klokken 13 for at kundeklubbmedlemmer kan melde seg på i en trekning om en «rabattkode» til Playstation 5. Selve trekningen foregår torsdag, like før selve partiet slippes på nettsidene.
 8. Er det bare jeg som holder på å drite å meg hver gang distill arlarmen går av? Er litt for ofte falsk alarm dessverre, får håpe på noe action denne uken!
 9. For proshop I monitor this page where I would expect the PS5 to list when available: https://www.proshop.no/Spillkonsoll?pre=0&b=sony
 10. Teorien min er fremdeles at coop, elkjøp og power (de tre store) samler opp lageret sitt før de legger ut noe mer. Å legge ut 15 maskiner f.eks vil jo være bare tull og nesten skape mer trøbbel med nettsider, innkommende henvendelser o.l. enn å legge ut flere hundre som de gjorde ved de forrige slippene sine.
 11. Noen som har fått satt opp power uten å få noen feilmeldinger? Det at det kommer feilmeldinger gjør kanskje ikke noe? Har valgt overvåking av knappen, ikke hele siden.
 12. Har endret til bare knapp nå, takk for tips!
×
×
 • Create New...