Gå til innhold

Tesla gjør et byks i kundetilfredshet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Min eneste ene bil, er en Nissan Leaf. Selges den virkelig dobbelt så mye av som Tesla? Skal det gjøre meg glad og ekstatisk, da? Eller hva skal jeg egentlig med den infoen? ?

Stengt tatt blir jeg ikke særlig imponert over at Leaf selger godt. Det har jeg alltid visst. Hvis noen lurer på hvorfor det er slik, så ta en titt på pris! Leaf er en billigbil, og jeg kjøpte min fabrikkny for bare 215k! Riktignok er det fem år siden, og bilen kan på ingen måte måle seg mot en Tesla. Men billig var den.

Hva salgstall til Nissan har å gjøre i en diskusjon som egentlig omhandler om Tesla selger flere eller færre biler i dag, enn i fjor - det forstår jeg ikke. Det er jo ikke slik at godt salg av Leaf trenger å ha innvirkning på Tesla. De leverer ikke en gang biler i samme segment ...

Ps: jeg elsker bilen min. Den er helt genial i hverdagen. Men vi kan ikke kjøre så langt. Dessverre. Og siden vi ikke har lyst til å eie to biler i husholdningen, kommer vi etterhvert til å bytte den ut. (Kanskje i ny billig Leaf, kanskje oppgraderer vi til en Tesla - hvem vet?) En så lenge må vi byttelåne til oss fossile kjøretøy de få gangene vi skal ut på langtur ...

  • Liker 6
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
kremt skrev (1 time siden):

Du har en bil som selges ca halvparten så mye som Golf og Leaf. Er det vanskelig å akseptere?

Nei, absolutt ikke? At folk ikke kan lese og vrir på det som blir sagt(som nå...) Er verre...

 

Forøvrig har vi ikke bare en bil..

 

Endret av Salvesen.
  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Veldig bra med lenger åpningstider. Møller her i byen har åpent når vanlige folk er på jobb. Jeg må ta en halvtime fri for å levere og en halvtime fri for å hente. Er selvfølgelig mest kø på disse tidene og det står en liten gjeng å kikker stygt på de to stakkarene i kundemottaket hver gang jeg er der. Nå må jeg tilbake med 2018 passaten igjen for å fikse knirk de smurte opp i fjor. Akkurat som de pleier på mine tidligere Golf stv og Octavia stv. Neste bil er like så godt en Tesla..

  • Liker 3
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
99N2JE2U skrev (46 minutter siden):

Av ren nysgjerrighet, hva tenker du er mye bedre med Model 3 enn S og X. Pris og at den kan ta både hengerfeste og takboks? Eller tenker du på noe annet?

Vi har X og 3, det er en del ting Model 3 er bedre på etter min mening. Det viktigste er vel interiøret, jeg foretrekker helt klart det i Model 3 fremfor X. Det virker mye mer moderne på alle måter. Spesielt rattet er genialt, et lite ratt er mye bedre å bruke enn et stort synes jeg. Det kan være lite siden man ikke trenger å se instrumenter gjennom det. Model 3 føles også mer smidig og kontant enn S/X (jeg har hatt S før og kjørt S som lånebil). 

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
  • 5 måneder senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...