Jump to content

Ano__Nym

Medlemmer
 • Content Count

  702
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

624 :)

Recent Profile Visitors

2041 profile views
 1. Porsche er en av få produsenter som har fått rettslig kjennelse mot seg for å fikse motorfeil i 996/997 911 modellene helt opp mot 10 år gamle biler pga dårlig konstruksjon. At Porsche ikke har store feil når de er inne til EU kontroll er ikke så unaturlig. Enten så kommer de til kontroll eller så står de hjemme i garasjen med seriøse feil med eiere som sparer til regninga.
 2. Skal du kaste penger fortest mulig er det bare å kjøpe seg en "SUV" med bakhjulstrekk. Får brukt 2020 e-tron for 470.000,-
 3. Det er lov å flytte. Kanskje nærmere arbeidsplassen?
 4. Tror fremtiden uansett ligger i autonome person droner i strl 2-14 personer og hyperloop for buss/varetransport. For lenger avstander fortsatt en form for fly og for overseas fly som går ut mot kanten av verdensrommet.
 5. Helt feil sammenligning. Uteprodukt vs inneprodukt. Ville heller sakt er en Stressless bedre enn en lavpris lenestol til bare fem tusen( en fjerdedel av en stressless) fra Bohus ?
 6. Nå viser deg seg at vekt har lite å si på veislitase(før det blir dobling+ av vekt. Ekstra dekk i bredden på en aksel og ekstra aksel gir selvfølgelig mer slitasje enn). Bredden på dekk har mest å si på svevestøv. 4wd er absolutt ikke innbakt i prisen på noe som helst måte. Med fossilmotor kreves det store dyre ekstradeler som fordelingskasse, mellomaksling og bakaksling med mer, alt ettersom utgangspunkt av bil. I Norge medfører det mer co2 avgift etter utstlipp etc og påfører som regel ekstrakostnader fra 30.000-80.000kr "SUV" og MPV, Større biler som minivan og van har fordeler som høyere døråpninger, seter med lenger avstand til gulv som gir komfort for å slippe å bøye seg i rygg for inngang i særlig baksete, innlasting av barn i barneseter, høyere bagasjerom for hundebur og barnevogner etc. Jeg vil si både barnefamilier og eldre drar nytte av disse fordelene.
 7. Fikk levering slutten av mai på 64gb. Noen som har fått tidligere?
 8. Haha.. Du er en artig skrue. Før du slenger ut en slik påstand bør du vite noe om gjennomsnittlig liggetid og nybilsalg. Det er ABSOLUTT IKKE fordi det er rift om bakhjulstrekk bilene. Du finner IX3 på finn.no med REDUSERT PRIS i teksten. Ikke akkurat en bil med leveringstid eller stor ståhei. De glemmer til og med å ha den med i sammenligninger i aviser som sammenligner biler i samme klasse. Det blir ikke stort tydeligere "Hold deg unna" tegn enn hva IX3 har. Det skyldes jo at konkurrentene kan levere det markedet vil ha.
 9. INGEN av de som kjøper BMW suv med hybrid eller fossilbil kjøper bakhjulstrekk i Norge i følge statestikken så du kan jo prøve å spesialbestille deg en X1,X3 eller X5 med bakhjulstrekk og ta verditapet om tre år.... Det blir ikke pent!
 10. Tesla har sluttet å selge bakhjulstrekk på alle modeller uten om Model 3. BMW på finn.no SUV og stasjonsvogn 2020- er det kun 3,8 prosent som har bakhjulstrekk. Og jeg mistenker at den ene 330e stasjonsvogna er 4wd.. Resten er iX3 hvor noen selges med NEDSATT PRIS i teksten på finn.no. Ikke akkurat rift om disse...
 11. Noen som har fått bestille den i dag? 😀
 12. Nå går det litt olje rett i asfalten også faktisk. Som heller kunne vært skog
 13. Er vel ingen som kan gi "et godt råd" om å kjøpe en SUV med bakhjulstrekk. Se hvor lett det er å få solgt en BMW X1 X3 uten firehjulstrekk på bruktmarkedet... Av brukte Tesla på finn er det 200 brukte med bakhjulstrekk og 1200 med firehjulstrekk. Selv BMW med alt som er på finn så er det 50/50 og fra 2015 og nyere er det stor overvekt av BMW med firehjulstrekk.
 14. Klart det er usundt at det blir færre aktører i prosessormarkedet. Er veldig få og lite konkurranse fra før.
×
×
 • Create New...