Jump to content

Ano__Nym

Medlemmer
 • Content Count

  777
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

716 :)

Recent Profile Visitors

2270 profile views
 1. Kunne fint vært re-baged til en ny Toyota Camry
 2. Om få år har vi bedre batteriteknologi. Graphene f.eks som veier lite og kan være strukturen på kjøretøyet. Da er det ingen vits i å kjøre rundt på hundretusenvis av mål belagt med stein og olje lenger. Selvkjørende person- og fraktdroner med flere motorer og hurtiglading vil totalt overta for vanlig bil. Det blir selvfølgelig de rike som har råd til en bil i 3-4 millionersklassen som først får ta del i dette men airbus, über, boing, eHang(som forøvrig fikk flytilatelser av Erna i fjor) er bare noen få som utvikler persondronetaxier. Og det passer et langstrakt land som Norge med få innbyggere spredt over stort areal perfekt.
 3. Usikker på hvor gal Putin har blitt. Alle tidligere statsoverhoder som ikke nå er det lenger, forteller det samme. Man har sett det i alle land hvor et statsoverhode har sittet i mer enn 8 år at makten går til hodet på de og at det ender i krig og elendighet. Eventuelt at de får holde på og undertrykke folket sitt i alle år. Det er på tide at det Russiske folk går til streik mot Putin og velger seg en ny leder som ikke er fra Kremels indre kjerne. KGB´s tidligere overhode flykter selv fra Russland i sin superyacht, stoppet av politiet og kystvakten i Narvik.
 4. Ser at du anser deg selv som Russer. Men resten av det du skriver henger ikke sammen med virkeligheten. Mulig den russiske wikipedia varianten sier at NATO er noe annet enn det i virkeligheten er, men det får du nok aldri vite hvis du sitter bak russiske firewalls. Jeg gjetter på at du er ansatt i den russiske stat som propaganda spreder som det finnes tusenvis av. Vi i resten av verden (Ikke Russland, Nord-Korea og Kina) nyter godt av fri internettilgang og kommunikasjon. Heldigvis vet jeg at det er en del smarte Russere som klarer å lirke seg ut via internett med satelittinternett som kanskje kan bringe fornuftige nyheter til sine medborgere, om de ikke allerede har flyktet fra Russland. Trist for det russiske folk som ikke får deler på sine rikdommer til sitt eget folk og nå blir dratt ned i gjørma av sin gale leder. Hadde det rullet noen "fredsbevarende" tanks inn på Krim fra andre land enn Russland i dag så hadde det tiltet i vinkel for herr Putin og det hadde vært full krig. Putin avviste Frankrike og USA´s ønske om et møte for å forhandle diplomatisk dagen før han godkjenner fradeling av Ukrainsk land.
 5. Har vært en del mystiske droner over atomkraftverk og andre viktige steder i Sverige i det siste. Dronene har forsvunnet ut over havet og forsvunnet. Landet på russisk ubåt? De fleste ser vel de helt klare tendensene av gal diktator i Putin nå? Han hjernevasker det russiske folk så godt han kan og benytter internettsensur for å hindre Russerne i å finne nyheter fra resten av verden. Han må helt klart fjernes. At Putin måtte flukte hjem superyatchen sin fra verftet i tyskland var jo et veldig tydelig tegn på at noe kom til å skje.
 6. Statliggjør hele infrastrukturen for strøm og kall det strømverket
 7. Så sleng på ny netttariff som jekker opp nettleien med 300-400kr mnd så er sitter man igjen med rekkeviddeangst og timesvis av "bensinstasjontimer" når man skal på langtur. En svensk sammenligning av langtur viser at det koster 3x så mye å kjøre en elbil med betalt hurtiglading fra sverige til spania, som om man gjør det samme i en dieselbil.
 8. Det er de ofte. Som en Audi eTron mot en Model X. Hvor Audi eTron er mindre, men veier mer og bruker mer drivstoff. I tillegg går den dårligere og hurtiglader saktere.
 9. Nå var ikke det, det jeg sammenlignet. Du ville heller ikke kjøpt en BMW 5.0 V8 650hk sugemotor hvis Mercedes 5.0 V8 650hk brukte 30-40% mindre drivstoff på samme effekt.
 10. Hvordan ser eierskapet ut på disse kraftverkene? Er de kommunal, fylkeskommunal, statlig eller privateid? Har inntrykk av at de aller fleste små-/kraftverk i Norge er eid og deleid av det offentlige (kommune, fylkeskommune og stat) så det bør i teorien være en smal sak å statligjøre hele strøminfrastrukturen i Norge. Noe som er svært rettferdig på samme måte som vi deler fordelene av olje/gass på hele landet. Svært lite rettferdig at små kraftkommuner skal tjene grovt på at prisene tilfeldigvis er høye pga markedsregulering. Selv om det er kommuner som eier så er det felleskapet spør du meg.
 11. Et problem med slike ordninger er at de hjelper til å holde kostnaden på produktet oppe til en slik ordning utgår, hvis det ikke er stor konkurranse i markedet selvsagt.
 12. INGEN hadde kjøpt en VW 2.0 TDI som brukte 30-40% mer drivstoff enn konkurrentens 2.0TDI. Så enkelt er det. At drivstoffpumpa bruker dobbelt så lang tid og finnes på ferre steder på VAG sine biler er heller ikke noe bonus akkurat...
 13. Der har vi jo "banevognene" på plass allerede også haha
 14. På tide vi begynner å bygge høyere i Norge også. Sparer verdifulle landeområder og sparer reising til jobb om man bor i samme bygg. Om ti tjue år vil vi også trenger utstikkende landingsplasser for flyvende dronebiler/taxi. Tenk alt areal vi ikke trenger å legge oljeasfalt på og heller kan bruke til skispor om vinteren og sykkelsti om sommeren
×
×
 • Create New...