Jump to content

Ano__Nym

Medlemmer
 • Content Count

  586
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

487 :)
 1. Når det ligger EU dom mot Samsung importerte varer fra utsiden av Europa mot gråimport og garantiopprettholdelse, så vil jeg si det er meget sannsynlig at garanti internt i Europa går under samme dom. Spesielt med tanke på at det er samme produsent for samme region/verdensdel.
 2. Poenget med prosjektet er redselen for at vi ødelegger jorden totalt og at menneskeheten utsletter seg selv på jorden med forurensning og forbruk.
 3. De laget tidligere en kopi av Honda CR-V som var så lik at du kunne bytte ut emblemet med original Honda logo som klikket rett på plass i grillen... Da kan du selge produkter med stoltheten i behold.....
 4. Veldig bra med lenger åpningstider. Møller her i byen har åpent når vanlige folk er på jobb. Jeg må ta en halvtime fri for å levere og en halvtime fri for å hente. Er selvfølgelig mest kø på disse tidene og det står en liten gjeng å kikker stygt på de to stakkarene i kundemottaket hver gang jeg er der. Nå må jeg tilbake med 2018 passaten igjen for å fikse knirk de smurte opp i fjor. Akkurat som de pleier på mine tidligere Golf stv og Octavia stv. Neste bil er like så godt en Tesla..
 5. De jeg kjenner med VW eGolf har aldri hatt fungerende app for fjernstyring av varmeapparatet. Ryktene sier at VAG bytter ut batteripakkene i eGolf når de har feil uten at kunden får vite om det. VAG har per i dag eUp, eGolf og eTron til salgs. Et par artige Bosch innovasjoner ellers er vel ingen imponert over noe. At ID3 kommer som en mindre bil enn Golf med bakhjulstrekk er jo katastrofe spør du meg.. Om de klarer å spa frem ID4 ila 12 mnd med fungerende appløsning så har de noe som kanskje kan selge og fungere. Men når eTron har høyere forbruk enn betydelig større ModelX så har jeg ikke trua.
 6. Fler vil gjennkjenne en Model Y enn en mystisk Skoda ingen har hørt om. Det største problemet til brukte Skoda som ikke er Octavia eller Superb er at "ingen" vet hva de heter, så du får ikke solgt de brukt igjen...
 7. Også har du leverandørene av tregulv og parkett som krever over 40% luftfuktighet for å forhindre knirk. 40-50% burde være optimalt da. Tror de fleste har betydelig lavere luftfuktighet om man har aircondition spesielt.
 8. Har VAG VW løst problemet med å få tak i utviklere som faktisk kan lage software for elbilene sine? Når kommer det en app som er så avansert at man kan slå på varmeapparatet, som faktisk fungerer? Hightech er tydeligvis vrient i deutchland...
 9. Tøft at noen tør å gå i litt andre designretninger som cybertrucken. Sett i produksjon Hyundai!
 10. I klassisk VAG stil blir startprisen satt på en bil som er totalt uinteressant for de aller fleste. Det blir også lagt på 20.000 for levering og gummimatter. Skal du ha appen som ikke VAG får til å fungere blir det mnd abn og med overprisede vinterhjul og adaptiv cruise med filholder må du velge en dyrere modell og du er på 550-600 med en medium batteripakke. Si meg feil så fort prisene er ute... Jeg venter i "spenning"
 11. Er det noe de bør kutte så er det uhjelpen bistandspengene som utgjør snart 1500kr pr mnd per arbeidstaker her i landet!
 12. Think var godkjent som mopedbil.... Og ble produsert i Finnland til slutt. Vi må nok prøve hardere enn det om vi skal bli bilnasjon. Ville heller satset på elektriske flyvende droner for person og annen transport for min del. Når strøm en gang blir tilnærmet gratis og grønn så er det ingen grunn til å ikke fly. Tenk så mye asfalt som kan erstattes av trær f.eks?
 13. Håper den er mindre grøtete enn den forrige planken
 14. Blir nok Model Y som blir folke SUV´en uten tvil. Skal du ha en komfortabel bil bør du nok heller se på eTron, EQC eller Model X med luftfjæring.
×
×
 • Create New...