Gå til innhold

Ano__Nym

Medlemmer
  • Innlegg

    780
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ano__Nym

  1. Rart. De bedriftene jeg har jobbet i og de jeg kjenner som driver bedrift ser på kostnadene sine direkte i regnskapet. Justerer kostnadene direkte og viderefører de til sine utsalgspriser. Men det er sikkert noen som er late og lar det skure å gå til det ikke går mer.
  2. Alle bedrifter som har lån og kassakreditt får vel den samme renteøkningen uten forsinkelsen private har? Disse bedriftene må sette opp husleier, priser på varer tjenester tilsvarende for og oppnå samme overskudd og betale tilsvarende lønnsøkninger. Derfor direkte inflasjonsdrivende! Renteøkninger har derfor ikke effekt før de private er kneblet til å ikke benytte tjenester og varehandel og bedriftene blir desperate og kanskje setter bed prisene før de går konkurs..
  3. De som kjøper ny elbil har høyst sannsynlig en hybrid eller dieselbil fra før som kommer på bruktmarkedet. Kanskje de kjøper ny bil nå tidligere enn de hadde tenkt pga mva fritaket på elbil. Da gir det renere luft og nyere bruktbiler i markedet. De som kjøper disse bruktbilene bytter ut enda eldre verre forurensende biler. Vinn vinn altså. Mat mva har vært forsøkt fjernet tidligere. Da havnet pengene rett i matkonglomatkassene.
  4. Kunne fint vært re-baged til en ny Toyota Camry
×
×
  • Opprett ny...