Jump to content

Lars667

Medlemmer
 • Content Count

  149
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vet ikke med reiseforsikringer, men har du LOFavør så er det bare 1000 kr i egenandel.
 2. Dekker ikke vanlig innboforsikring hele telefonen hos de fleste selskapene? Med varierende egenandel.
 3. Vet ikke, men har jeg ikke display på hele tida, varer klokka 2-3 dager, kanskje mer hvis GPS er avskrudd.
 4. Ja, hvordan bruker dere klokkene deres? Må innrømme at, etter et halvår, så brukes min stort sett bare som en vanlig klokke. Jeg har LTE-versjonen, og den eneste virkelig nyttige funksjonen utover å vise tiden, er at folk kan ringe på klokka. Synes ikke den er veldig smart. Den registrerer noen ganger utendørsaktiviteter, aldri noe innendørs. AOD er so-so og bruker mye strøm, bevegelsessensor som skrur på klokka hvis en ikke bruker AOD, er veldig tilfeldig. Jeg hadde nok forventet mer av denne klokka, men kanskje jeg har vært dårlig til å finne bruksområder. Og kanskje er det fordi den er tilkoblet en Huawei-telefon. En annen ting er jo at den kobler seg til og fra telefonen som en... jojo? Plutselig får jeg vibrasjonsvarsel om at den kobler seg av, så til, så av igjen, så til igjen. Jeg har til gode å finne et virkelig nyttig praktisk og pent klokkefjes, så tar gjerne tips der. Ser en på Finn, så ligger det maaange GW, også LTE, der. Jeg er kanskje ikke den eneste som er litt smålunken etter ei stund med klokka?
 5. Begynner å bli gammel denne testen, men hvilke av smartpluggene hos Clas tilsvarer testvinner i dag, om noen?
 6. Ja, er det. Usikker på om Watch får siste versjonen av OS. Det er en del aktivitet på https://www.reddit.com/r/GalaxyWatch/ Ikke usannsynlig at du kan finne noen mer relevante erfaringer der. Kanskje er det til og med noen som vet hva slags klokke de har
 7. Ja, jeg er tydeligvis _helt_ på bærtur! Jaja, samme merke i alle fall! Uansett tror jeg du trygt kan forvente at GWA2 vil fungere (på et vis) med Huawei-telefon, om ikke like bra som med Samsung. Hehe.
 8. For all del, det er ikke noen stor krise, men jeg synes det er litt irriterende at klokka f. eks. ikke alltid klarer å koble seg til telefonen igjen hvis de har vært borte fra hverandre. Nå har jeg LTE-versjonen, så jeg får meldinger og fjas uansett, regner med at det er et større irritasjonsmoment hvis en er avhengig av BT for varsler. Jeg mistenker at Apple Watch og iOS er milevis foran hele Samsung-opplegget, og GT 2 er vel ikke spesielt smart. Når det er sagt, så gjør den visst det den gjør veldig bra og (strøm)effektivt. I dette øyeblikk er ikke klokke og telefon sammenkobla her. Noen ganger driver klokka og vibrerer og maser i ett sett fordi den prøver på noe BT-surr. Wearable-appen klarer å koble seg til noen ganger. Den storen til Galaxy Watch, i alle fall mye av innholdet i den, ser forøvrig ut som noe fra internett ala 1997. Rimelig jalla. Liten disclaimer. Jeg blingset veldig her. Jeg har Watch 2, ikke Active 2! Mulig Active 2 er bedre.
 9. Jeg har P30 Pro med Active 2. Jeg vet ikke om jeg anbefaler det. Den funker jo, men det er noe bluetooth-hikke nå og da. Tror en får mest sømløs opplevelse hvis en kjører samme merke på klokke og telefon.
 10. Helt klart mye for pengene, men ser ut til at den mangler en av de tingene jeg bruker mest på min: 5x tele.
 11. Se der kom den faktisk. Gikk inn på Hicare-appen og fikk opp samme oppdateringsbildet som jeg får opp fra settings-menyen. Men da den sjekket så fant den 10. Kjempegreier!
 12. Alltid like håpefull når det er varsel om oppdatering. Og alltid like skuffa når oppdateringa begynner på 9 🙈 Nå på 9.1.240. Når skal 10 komme?
 13. Er det noen her som har rootet P30 pro, forresten?
 14. Det er vel ikke noe problem å kjøpe fx P30 Pro. Vet ikke om det har kommet modeller etter det som er trygt å kjøpe hvis du vil ha Google-støtte.
×
×
 • Create New...