Jump to content

Lars667

Medlemmer
 • Content Count

  214
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

63 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvis du vil ha 5 store karer i bilen med 20 kg hver + i bagasje, er kanskje ikke dette bilen nei. Midtsetet bak er vel heller ikke full størrelse. Men 315 kg + fører er snaut!
 2. Solgte nettopp en disk-utgave med ny uåpnet ekstrakontroller og lader til 2 kontrollere for 7.000 fordi jeg fant ut at jeg ikke brukte den nok til å ha så mye penger stående. Markedet er ikke så hett som det var. Hadde brukt den i 3 uker, riktignok. Så det er bare å prøve å gi bud noe under utropspris.
 3. Det er flere som har klart å kjøpe med andres kode, men hvis det er flere som prøver på samme koden, er sjansen der for at de blokkerer den. Derfor er det best å bli enig med noen på PM og dele ut koden til 1 person. Alt annet blir bare tull.
 4. Når du sier hurtiglader virker bedre, bruker du samme som på p30? Har ikke samme erfaring med hurtiglader fra p30p. Synes det er digg med s21 sammen med galaxy watch og buds da. Strømdeling er konge!
 5. Har nettopp fått S21. God telefon, fin ytelse og alt det der. Men jeg skjønner ikke helt at den får skryt her og der for batteritid. Den virker for meg ganske dårlig. Det blir ikke bedre av at den knapt nok støtter hurtiglading. Jeg har prøvd å tweake litt på strømstyring, men siden 120Hz skjermoppfrisking er en av få litt unike high-end-features på denne, vil jeg helst ikke skru av dynamisk skjermoppdatering. Hva synes dere andre?
 6. Takk, håper det blir bra. Vi har hatt spill-pcer på en ungdomsklubb her før. Det blir fort dyrt og ressurskrevende å vedlikeholde slik at noen synes det er gøy. Nå har vi fått til et samarbeid med BlueElite E-sports som skal drifte og veilede, samtidig som hardwaren blir mye mer håndterlig (og billig i forhold til gaming-pc-er). Håper det blir brukt! Edit: Håper vi får litt ekstra boost fordi vi fikk tak i PS5 såpass tidlig 🙂 Takk for alle gode oppdateringer her, de kom før jeg fikk noe varsel fra Distill.
 7. Da venter vi bare på siste PS5 av 4 bestilte til spillerom på biblioteket her, den kommer i morgen. Har kjøpt en haug kontrollere og headset i tillegg. Så blir det kanskje en nintendo switch til de aller minste etter hvert, hvem vet. Så fikk jammen jeg kjøpt en ps5 til meg selv og 🙂
 8. Skal poste hvis det dukker opp i distillen her. Skulle til å gjøre det i sted, men noen kom meg i forkjøpet 🙂
 9. Ja, fikk dere ordrebekreftelse er det vel håp 🙂 Merkelig at de ikke reserverer en vare i noen minutter når den ligger i handlekurva, men er sikkert så stor pågang at det blir noe krøll.
 10. Søk i tråden etter distill.io-plugin. Selv fikk jeg ikke satt det opp ordentlig, men har slått på varsler for denne tråden...
×
×
 • Create New...