Jump to content
Sign in to follow this  
iR' BR34K

SAMLETEST: Logitech-mus

Recommended Posts

Annonse

Fleire produkt me ikkje har med her. G603, G102/203, G Pro Hero etc. Handlar først og fremst om at me ikkje har fått dei tilsendt. Kan alltids høyre med Logitech, men formane til dei me manglar er jo representert på lista her. G603 er i praksis G703 berre utan RGB og med AA-batteri i staden for Powerplay/internt Li-Po-batteri.

Edited by iR' BR34K

Share this post


Link to post

Advarsel til G Pro kjøpere: Logitech har muligens byttet bryterne til noen som har mange flere feil. Når jeg feilsøkte min fant jeg brukere som hadde den nye og gamle og lyden på bryterne er veldig forskjellig. Jeg måtte sende tilbake tre G Pro mus før jeg fikk en som var akseptabel. Den har fortsatt feilen, men i mye mindre grad. Det er flust av brukere med samme problem på nettet.

Feilen: Hvis du holder en knapp inne vil den tilfeldigvis slutte å bli holdt inne. Noen ganger en brøkdel av et sekund, noen ganger må man slippe knappen og trykke på nytt.

Share this post


Link to post

Er alltid veldig fornøyd med Logitech sine produkter, med noe, få unntak. Har selv Pro musen som er fantastisk. Savner kun at rullehjulet kan klikkes høyre og venstre. GHUB programvaren er derimot noe av det dårligste og mest ustabile de har laget til nå, men får ikke rullet tilbake da jeg har 915 tastaturet og Ghub overstyrer den gamle softwaren. De høyre sideknappene på pro musen er feks. deaktivert, men fortsetter å fungere til stor frustrasjon. Ghub rip.

Share this post


Link to post

Mulig at Logitech er gode på markedsføring, men produktene holder ikke stand. I mine kretser er Logitech et skjellsord. Dyrt, middelmådig og lite holdbart.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Det lurer jeg også på. Har veldig god erfaring med Logitech sjøl når det kommer til mus og keyboard. Høyttalersystemene deres veit jeg ikke om jeg er like glad i, dog.

Share this post


Link to post

Jeg har nettopp byttet ut G700s med en G502 Lightspeed. G700s holdt veldig lenge(siden 2013), så jeg kan ikke klage på kvaliteten. Hvor lenge er det meningen at slikt utstyr skal vare?

  • Like 1

Share this post


Link to post

Jeg har aldri opplevd lignende med min G Pro mus.. Kanskje jeg var heldig når jeg kjøpte den? Hatt den nå i snart 1 år.

Share this post


Link to post

Jeg er veldig fornøyd med musene fra logitech.

Selv bruker jeg g604 til daglig, med 603 som jeg har i sekken til jobb PCen. I tillegg har jeg hatt g502 som nå min samboer bruker, og g900 som jeg brukte før jeg skifta til 604.

Share this post


Link to post

Av alle de forskjellige musene jeg har brukt er det Logitech G300 som brukes nå. De må ha originale drivere for å virke til basic bruk i Direct-X, men med dem er det god knall. Har en Razer Epic Naga mus som er grei nok også, men den stopper USB-init ved power-on på maskinen så hele maskinen låser seg(!). USB-ledningen må derfor tas ut til Windows er startet, så fungerer det. Takk, Packard Bell.

Edited by vidor

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...