Jump to content

h4nseN

Medlemmer
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 :)

About h4nseN

 • Birthday 02/25/1998

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Jeg har aldri opplevd lignende med min G Pro mus.. Kanskje jeg var heldig når jeg kjøpte den? Hatt den nå i snart 1 år.
 2. Jeg anbefaler på det sterkeste at du samler noen å spille med, aller beste er hvis dere er 4! Spillet er, i mine øyne, et skikkelig gøyalt spill når du spiller med 3 andre. Å spille det alene kan bli fort kjedelig og vanskelig, spesielt hvis man ikke helt vet hva man gjør, da kan det igjen være bedre å ikke vite noe sammen med andre.
 3. "100 mill mennesker uten et liv" Unødvendig kommentar, but hey, you do you. Jeg kan tenke meg at faktisk en god del av de som er subscribed til han har bare ikke unsubscribed/bruker ikke YT lengre, men når det er sagt så kan han være underholdende til tider.
 4. Forskjell på faktisk innhold utvidelser som gir flere timer ekstra innhold, og loot box's. Eller en dlc som gir simple kosmetiske forandringer til upris. Skal du prøve å putte CDPR i samme gata som Electronic Arts, Activision-Blizzard etc, så blir det veldig feil. Husk at dette er samme person som forsvarer lootbokser, så han putter nok CDPR i samme gata som alle de andre verstingene.
 5. Håper nye NFS er en oppfølger til Payback (noe som hintet sterkt til på slutten av Payback). Payback var faktisk et realt gøy NFS spill igjen på flere år.
 6. "Betydelig" er nok ikke ordet du lette etter, "marginalt" passer nok bedre. PS4 har også kun Sata 2 støtte, (men PS4 Pro støtter vel Sata 3). Med Sata 2 hastighetsbegrensningene på bus'en, vil ikke disken oppnå mer enn 3 GB/s uansett. Generelt burde jo en oppgradering fra en snurredisk til en SSD gi mer enn dobbelt så rask overføring, i og med at man går fra en disk som støtter maks 3 GB/s, til en disk som støtter 6 GB/s, samt at det er raskere å finne dataene i NAND enn på plater som snurrer. Men, selv i testene til TEK ser man altså dette ikke er tilfelle her, det går altså fra 22 sekunder til 20 sekunder, som er så lite at det egentlig ikke er verdt det, og er en marginal hastighetsøkning. "Betydelig" ville vært om det tok 10 sekunder i stedet for 22 sekunder. For all del, hvis du bare spiller spill på størrelse med Overcooked etc så er det selvsagt ikke en betydelig forskjell, men hvis du spiller Horizon Zero Dawn eller Final Fantasy XV etc så er det tydelig verdt det og samtidig betydelig forskjell. Jeg ser på de største spillene, og derfor jeg skriver betydelig.
 7. Leste du artikkelen? Her har jo Tek dokumentert at du får betydelig raskere loading i div. spill.. Alt ble jo raskere, så skjønner ikke hvor du har "hørt" det du skriver der..
 8. Jeg tar gjerne en Coop i nyeste ES spillet. Istedenfor at moddere må lage noe som gjør at man kan spille Coop, men vet aldri om hvor stabilt og bra det blir. Men det tror jeg blir for mye å be om:/
 9. Det er jo forsåvidt råbillig etter hva man må betale for en tlf pr. dags dato.
 10. Forhåpentligvis putter de prisen lavt nok til at de får flest mulig med på å prøve dette. For hvis de putter prisen rundt 300-400kr++ i mnd så får de nok ikke mange med på dette og det er jo selvsagt skadelig, men man får også ikke testet det skikkelig heller. Så jeg håper så inderlig at de putter en god pris på det i første omgang sånn at serverne etc får kjørt seg.
 11. Gambling er når man bruker penger på og åpne noe, og dermed håpe man får noe bra. Fifa pakker feks blir at man åpner en, håper at en får Messi, får ikke Messi, og da åpner en ny i håp om at kanskje i DENNE pakken får jeg Messi, får da ikke Messi. Rinse and repeat. Samme med Hearthstone pakker. Der har man legendary kort, og hvis man åpner en pakke og den ikke har en legendary, så åpner man neste i håp om at dette er pakken jeg får legendary. Rinse and repeat. Imo, det er gambling om man kan omsette det man får til IRL penger eller ei, og jeg er bare enda mer positiv til dette og håper at flere land følger og ikke bare noen få land..
 12. Nå er det jo ikke sånn at du er den eneste som bruker mobil her i verden heller. Jeg kjenner flere som bruker SMS og MMS, ja og meg inkludert. Jeg syntes det er helt greit å fremheve SMS og MMS, uansett hvilken tidsalder vi er i.
 13. Er jo også enda bedre at du nå kan ta noen byer hvis du får en surprise war på deg, uten at du blir sett på som en Warmonger. Warmonger har jo vært/er et stort problem i Civ 6.
 14. EQ ligger jo allerede i appen. "En timer som automatisk stopper musikken fordi du sovner" Det er en innstilling på mobilen din (ihvertfall iPhone), hvorfor skal Spotify da ha den funksjonen, når den funksjonen allerede finnes? (iPhone) Hvis du går inn på klokke appen, så har du noen valg nede på en linje. Hvis du velger den helt til høyre, setter en timer også kan du da velge hva som skal skje når den timeren slutter. Da kan du velge at når timeren slutter så skal den stoppe musikken.
×
×
 • Create New...