Jump to content

seth_vacn

Medlemmer
 • Content Count

  169
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

98 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bør vel strengt tatt ikke handle elektronikk nå i det hele tatt, følger med på nettbutikkene og alle har skrudd opp prisene sine med over 20% for et par dager siden. 😭😭😭
 2. Har G502 med ledning og er veldig fornøyd med den, har lyst på den trådløse, men leser om flere som sliter med dobbelklikking på de?
 3. Ugh😖 Ja greit å vite. Takk for svar👍
 4. Dritkult! Build the lore! Stemmer forøvrig ja til Mark Hamill som stemmen til Vesemir
 5. Har lyst til å kjøpe denne: https://secretlab.eu/collections/titan-series#titan_2020_softweave-charcoal_blue Noen som har handla derfra før og vet noe om de? Er de flinke med reklamasjon/garanti osv? Lurer også på om noen vet hvor mye ekstra denne kommer på inn til Norge.
 6. Enig med tidshoppingen, men likte sesongen utrolig godt, utrolig god jobb ble gjort av skuespillerene som var Ciri og Yen. Følte nesten dette var vel så mye Yen sin historie som Geralt sin, hun var jo helt rå i tolkningen sin. Folk snakker mye om Game og thrones når de snakker om denne serien, har aldri sett den før så må vel prøve den ut.
 7. Ingen vits for de å gå dit, de får dekning uansett hva de gjør, så de pengene kan de spare seg.
 8. Dritkult! Kan tippe Henry laster ned denne modden å tar en gjennomspilling ja 😆😆😆
 9. Kjøpte det på Xbox 360 før jeg solgte den. Har det på One X, og PC, kjempegøy spill, men har enda ikke runda det...
 10. Har sett to episoder og har alt kommet til scenen hvor Ciri blir tatt vare på av en familie i et telt. De virker veldig hjelpsomme og koselige, men noe skurrer, de har en dverg som slave/tjener, og han ender opp med å drepe moren i familien etter han får nok av rasismen og nedtrykkelsen hun påfører ham. Så jo det er vel aldeles tilstede. Må ikke bare se det du vil se vettu.
×
×
 • Create New...