Jump to content

Milarwen

Medlemmer
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

77 :)

Recent Profile Visitors

1135 profile views
 1. Er vel i grunn ikke overrasket da Wii Sports er Nintendos mest solgte spill noen sinne. De prøver vel å melke litt av succesen fra den gang?
 2. Enig! Og spilte det sist ifjor. Men dette erstatter på en måte Curse. Tar opp historien etter 1 og 2. Curse er nummer 3 i serien. Selvsagt vil en oppfølger av 1 og 2 fra "the man himself" Ron Gilbert bli spennedne men jeg syns Curse of Monkey Island er et mesterverk isolert sett. Murray the invincible demonic skull skal mye til for å toppe, selv for Ron Gilbert, selv om han vitser om Murray teaseren.
 3. Skal si meg enig i det siden Nvidia gjør ray tracing mye bedre enn AMD RDNA 2. Om DLSS hadde vært tilgjengelig på PS5 også, hadde vi kanskje sett spill i 4K 60FPS som standard?
 4. Regna ut at jeg betalte ca 15.000 for Asus TUF Gaming RTX 3080 Ti, når jeg kjøpte ferdig montert fra komplett. Skulle gjerne bygget selv, men da hadde jeg nok betalt 20 laken kun for grafikkortet.
 5. Fiender Skyrim og morrowind tåler mye mindre enn hva du finner i looter shooter. Selv fra level 1 kan du kverke fiender på 1-3 treff enten det er med bue eller sverd. Noen fiender tåler mer ja, men de fleste gjør ikke. (Eller i the wicher, et spill laget av CDPR) I looter shooters tåler selv vanlige fiender "irriterende mye" man kan min/maxe med å lage feks handcannons som er noe jeg gjorde i både cyberpunk og i feks Mass Effect spillene. Og holer man seg til headshots kan man slippe den mest ekstreme følelsen av bullet spoonge. Men det er også litt kjedelig å alltid måtte gå den veien. Og når da resten av spillet bare er meh, var 8 timer nok. Cyberpunk 2077 er RPG fordi man kan velge vekk looter shooter delen og ta ned fiender på helt andre måter. Det er mulig å ta ned alle fiender i f.eks the heist med kun stealth. Eller kun hacks. Har gjort begge deler. Uten å røpe noe, kan enkelte ting få andre utfall, ut i fra hvilken strategi du velger. Du får nesten prøve selv.
 6. Man kan fint lage rollespill uten at det er looter shooter bullet spoonge fiender, igjen jeg var ikke overasket over dette, jeg sa bare at det ødelegger spillet for meg. Du er klar over at fiender i looter shooters ofte tåler mye flere "hits" enn fiender i rolle spill tåler hits fra sverd og magi, det er ikke noe som helst must at rollespill krever at fiender tåler latterlig mye. Det er en cop out, det er helt greit at noen LIKER looter shooter gameplay og det er helt greit, men ikke prøv å unnskyld det med at det er et rollespill. Du har tydeligvis aldri spilt et JRPG-spill. Selv om JRPG ofte går i turn based combat, så tåler fiendene ofte sykt mye. Dessuten så er jo faktisk Cyberpunk 2077 basert på et tabletop RPG som heter Cyberpunk og forfatteren av originalen var involvert i utviklinga av Cyberpunk 2077.
 7. Er en audio enhancer, og kan avinstalleres selv om det er litt tungvint. Bare google how to uininstall Nahimic.
 8. På 20 dager hadde de tjent tilbake 5,4 milliarder kroner i kun digitale koper. Kaller du det nyere tids flopp? Hvis vi trekker fra produksjonskostnadene så har de tjent omtrent halvparten av det, så 2.7 milliarder kroner.
 9. Ikke helt enig der, cyberpunk har 57 på metracritic. Horizon forbidden west fikk 89. Ser gamer ga cyberpunk 8/10, ganske overraskende med tanke på spillet hadde så mye feil at Sony valgte å fjerne det i flere måneder fra den digitale butikken. Man får heller tenke flertallet vinner, tror ikke en eneste spillside har gitt det 6/10 og det er ikke rart folk reagerer, man har lov til å gi hva slags score man vil så klart, og man kan også velge å være veldig uenig. Haters fortjener ikke gamer, ingen skal verken hates eller henges ut pga et spill 😊 Cyberpunk 2077 har 86 i score så vidt jeg kan se. Om du mener spesifikt PS4 så er jeg enig eller egentlig så burde Cp77 aldri vært gitt ut på den konsollgenerasjonen i det hele tatt.
 10. Deviks daughter var så som så med sine quicktime events. Så langt syns jeg Crime & Punishment er best av forrgjengerne. Men høres bra ut det her. Er krimgåtene jeg likte best uansett.
 11. Noe jeg heller ikke skrev. Men alle ti eller super har alltid hatt høyere ytelse enn sine navnebrødre. All erfaring tilsier derfor at 3080 Super/ti (hvis det kommer) vil ha høyere ytelse enn 3080. Og jeg tror derfor Nvidia avventer å lansere Super. Hvorvidt 3090 heter titan spiller ikke noen rolle. Du skrev at Nvidia aldri har tatt livet av et flaggskip. Noe de gjorde i 2017. I dag er 3090 flaggskipet. .
 12. Og at neste forsøk, atlså PS2 er den mest solgte noen sinne med 158 millioner solgte. Tror ingen forutså at Sony skulle entre arenaen med et slikt brak.
 13. Det nærmeste jeg har kommet The Witcher 3 er AC: Odyssey av alle spill. Har du spilt det? Hvis du har spilt det og ikke fikk den følelsen, fair enough. Man merker at ubisoft ikke er helt drevne i RPG storylines men Odyssey er et RPG med RPG mechanics, av den lette varianten. Med NG+ og over level 50 kan du sette stats i mer konkrete stats istedet for abilities. Tipper valhalla får samme behandling etterhvert når oppdateringer og DLC-er blir shippet ut.
 14. Jeg er motsatt og syns verdner er for små. Eneste spillet jeg har spilt som føles oppriktig stort nok, er JC3. Just Cause 4 føles mindre ut igjen, siden det for det første er halvparten av størrelsen av JC3 men også fordi de har pressa inn 3 forskjellige biomes på kartet uten å ha noen spesiel overgang og variasjon på det. Når det kommer til de 3 siste AC-spillene så føles det veldig trivielt at en landsby har det problemet, og 100 meter unna er det ikke noe problem fordi det skal liksom i virkeligheten være flere mil, kanskje titalls mil også, med masse villmark i mellom. Jeg sier ja takk for det fins nok av spill som presser inn alt i et lite område.
×
×
 • Create New...