Jump to content

Milarwen

Medlemmer
 • Content Count

  147
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 :)

Recent Profile Visitors

934 profile views
 1. Hvis de gjør det samme med denne som de andre HD-remasterne så forbedrer de textures, sprites og GUI. Hva er det å klage på? Det er samme spillet, bare bedre tilpasset for moderne skjermer og oppløsninger.
 2. For min del har jeg ventet på en HD versjon for Skyward Sword, da de allerede har gitt ut HD remaster av Windwaker og Twilight Princess. Naturlig nok er Skyward Sword neste spillet kronologisk. Det neste Zelda-spillet etter det er faktisk Breath of the Wild. Hvis du tenker på eldre spill enn det, så fikk jo Links Awakening en remake, for ikke lenge siden.
 3. Det er sant men siden dette er en skyrim-mod så blir dette antageligvis litt anderledes. Levels mer eller mindre som i Skyrim. Har fulgt med en stund nå og det er ikke sikkert det blir helt som gamle Oblivion. De jobber med å få til spell creation, men så langt har de f.eks ikke fikset det, men combat blir mer eller mindre som i Skyrim. Tror til og med sprint vil fungere. Noe som ikke var lagt til i Oblivion.
 4. Blir et gledelig gjensyn forhåpentligvis. Jeg likte historien i Oblivion bedre enn Skyrim, men combat er langt bedre i Skyrim, så blir et vidunderbarn med to stolte foreldre, hvis alt klaffer.
 5. Det er fullt lovlig. Men så vidt jeg forstår er Skyrim VR et separat spill, så da må den tilpasses for den versjonen i så fall. Selv mellom PC, PS4 og XB1 må jeg lage separate versjoner, men er ofte ikke mer jobb enn å konvertere dem. Derimot VR har jeg aldri konvertert mods til, da dette kom etter jeg ga meg.
 6. Absolutt enig i alt du sier men de måtte vel på ett eller annet tidspunkt ha skjønt at last gen versjonen kom til å få en trøblete start. Folk godtar sannheten bedre enn løgner. Det ser vi jo klart.
 7. Jeg mener, alle med buksene tredd på riktig vei ville umiddelbart forstå at dette kunne by på problemer. Kan ikke se for meg at de på noe som helst punkt trodde de ville slippe unna med det her. Må være mer som hører til historien. Jeg kan ikke skjønne at de på død og liv skulle i det hele tatt gi ut spillet for PS4/XB1. Gir ikke noe mening.
 8. Godt vi alle er litt forskjellige. At man ikke liker et spill pga bugs, holdning til ansatte osv er en ting, men man må vel kunne syntes at det er et bra spill? Til tross for alle problemene folk har rapportert, har det vært lite trøbbel for meg og jeg liker også spillet. Jeg fant et aspekt i spillet jeg liker og har nå 200+ timer i spillet. Tviler på at jeg hadde spilt så lenge om jeg ikke likte det, og jeg har enda ikke runda det.
 9. Har spilt siden dag 1 og har snart 170 timer i CP77. Til tross for masse kritikk, klarer jeg ikke legge fra meg spillet. Sjelden jeg har kosa meg så masse med et spill. Jeg har snart flere timer i CP77 enn det jeg har i f.eks BOTW, med alle shrines tatt.
 10. Tror nok de rushet spillet fordi de ville gi det ut i 2020, som en tribute til opphavet Cyberpunk 2020.
 11. De har kun hatt ett spill som har vært must buy og det er The Witcher 3, som igjen har skapt hypen bak CP2077.
 12. Men på en annen side er det PC som fører teknologi-loket her. Teknologi som ofte er i eksperimentsfasen blir testes og modnet før den evnt blir tatt i bruk på konsoller. Et godt eksempel er ray-tracing.
 13. 1. Selvsagt en uting, men spillet ser faktisk veldig bra ut. I alle fall på PC/Stadia og nyeste PS5/XBSX. 2. Dette skulle de selvsagt ha gjort, men sånn de ser ut nå, burde de droppet den gamle generasjonen helt. Det kommer til et punkt der du kan piske en død hest så mye du vil, men den våkner ikke til live igjen. 3. Fair point. De burde ha informert om at PS4/XB1X-versjonene ikke hold stand. 4. Overarbeid er en uting, og jeg betaler gladelig mer hvis dette gir arbeiderne bedre kår. Hva mener du vi som konsumere bør gjøre for å få bukt på problemet? Hvis du og jeg ikke kjøper, vil fortsatt millioner av andre gjøre det. 5. På hvilken måte mener du de fremstiller transpersoner feil? Finnes det noe korrekt svar? For meg er identitet individuelt. 6. Du har nok rett her, men ikke konsoll, kun PS4/XB1X-versjonene, til og med PS4Pro er langt bedre, bla. 7. Det er kun antagelser og spekulasjoner. Jeg satt pris på å ikke bli bombadert med anmeldelser før lansering. Fins det good guys? De er et selskap med hensikt å tjene penger, de som alle andre.
 14. Er delt opp i områder med levels i CP2077 som i The Witcher 3. Du kan se på kartet hva slags danger level det er, China Town/Watson, der du starter er Low/moderate men fins high/very high etter hver. Hvis du kommer for nær så vil de advare først, og så angripe. Et unntak er om du møter folk fra samme gjengen. De kan brått kaste seg inn i fighten. Var borti det i et spesifikt oppdrag selv.
 15. Ligger klart i Steam, men angrer litt på at jeg ikke skaffa meg det på GoG. Mer inntekt til utvikleren ^^. Siden de eier GoG mener jeg.
×
×
 • Create New...