Gå til innhold

Vivaldi legger stoltheten sin på hylla for å unngå slike problemer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, jeg har sett det der flere ganger de siste ukene, mot aldri eller nesten aldri før - siden Vivaldi var ny. Dette lukter av gamledager og forskjellsbehandling fra late webutviklere som heller tester to browsere enn å følge/validere etter standarder. Tenker de i Opera/Vivaldi trodde de var ferdig med slik når de ble flytta over på Blink-motoren. Feature detection har jo vært standarden i mange år nå. 

Teams er nok viktigst av de tjenestene jeg har fått dette opp i. Der kan det være verd å nevne at Explorer også har forsvunnet fra lista over browsere Microsoft hevder å støtte. (I teorien, i praksis tillater de deg fortsatt å laste siden i iexplore.) 

Dette er ganske sjofelt gjort mot de av oss som forsøker lage statistikk over nettleser-bruk :g 

 

Endret av tommyb
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Trist at dette er nødvendig. Brukte nesten tjue laken på TV fra Samsung, men appen som fulgte med fungerer bare mot noen få nettlesere.

Jeg har Vivaldi installert på telefonen (som default browser), men web-view appen bruker for innlogging krever Chrome eller "Samsung Internett". Ergo får jeg ikke koblet opp. Ingen stor krise, men allikevel irriterende. 

 Håper dette løser seg ved at også Vivaldi på mobil utgir seg for Chrome. Også håper jeg noen utviklere i Samsung får et kraftig spark bak! For ærlig talt!!

Lenke til kommentar

Samme problem som Windows 10 Mobile ble utsatt for. For å kunne vise webapper i mobilformat, måtte Edge på mobil late som den er Safari på iOS. Men på enkelte websider, fikk dette den elendige bieffekten at man ble sendt rett til iOS sin App Store, selv om websiden egentlig hadde fungert bra på mobil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...