Jump to content

eloekset

Medlemmer
 • Content Count

  219
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

191 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Google hadde ikke monopol på webben før, men har fått det som følge av at alle webutviklere omtaler og forholder seg til Google Chrome som web standard. Alle andre nettlesere gjør ting feil, mens Chrome gjør det riktig. Så vil brukerne velge den nettleseren som fungerer på de webapplikasjonene man trenger.
 2. QR-kode stemplet i panna når man blir født heller.
 3. Hva er netto økning i arbeidsstokken i regnskapsåret? Særlig Azure satses det veldig på, så her må det ha vært en mye større netto økning i arbeidsstokken enn de andre delene av virksomheten.
 4. Kjell & Co eller Komplett må starte import av denne: https://www.amazon.com/Globalscale-Technologies-Inc-SBUD102-ESPRESSObin/dp/B07KTMBCS1/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1491848966&sr=8-1&keywords=espressobin&th=1
 5. Omtalene har alltid vært at Edge gjør ting feil og Chrome gjør alt riktig. Webutviklerne har seg selv å takke for at Chromium nå i praksis har monopol på weben.
 6. Denne artikkelen bør endres til å opplyse om famileoppsett med forbrukskontroll istedenfor å skylde på Microsoft for at ungen bruker penger. Microsoft har jo lagt til rette for at foreldrene skal ha kontroll, men man må sette seg litt inn i hvordan det fungerer.
 7. Samsung-TV som Internett-tilkoblingen ikke virker på? Det høres kjent ut. Hjelper ikke med fastvareoppdateringer heller. Både trådløst og kablet.
 8. Bra test bortsett fra tullet om at støtten til iPad er bedre. Surface sin støtte er helt trinnløs, og kan brukes i fanget i alle posisjoner fra sittestilling til liggestilling på sofa. iPad står dårligere og har helt statisk posisjon. På Surface kan du ta av tastaturet og sette det opp for å se video, men en iPad vil bare ligge flatt uten tastatur. Apple begynner derimot å nærme seg noe med den siste varianten av fot til iPad.
 9. Vil nettbrett med Windows RT nå kunne bli hackintosh? 🤔 Hva med Raspberry Pi 4? Eller er Apple-ARM så sært at OS-et ikke kan brukes på noen andre maskiner med ARM-prosessor?
 10. Ja, den grønne kraften er solgt til Tyskland. I Norge importerer vi skitten kullkraft, så på papiret er det skitten strøm som brukes av datasentrene i Norge og til å lade elbilene her. Hva som egentlig skjer med strømmen praksis er sikkert veldig uklart. Det er i alle fall ikke fysisk gods som blir transportert. Det handler vel mer om hvordan kraftselskapene kan ta mer betalt for den samme strømmen.
 11. Telenor Secure Cloud Connect kan tilby Express Route til Oslo, men ikke til Stavanger ennå.
 12. Scott Hanselman har flere bloggpostinlegg og videoer om hjemmekontoroppsettet hans. Lysring er visst veldig viktig for å få et kjempebra bilde: https://www.hanselman.com/blog/GoodBetterBestCreatingTheUltimateRemoteWorkerWebcamSetupOnABudget.aspx Her er en video der han sammenliger Logitech webcam og Sony kompaktkamera med og uten ringlight:
 13. Hva handler denne artikkelen om? Microsoft, GitHub, en Microsoft-ansatt eller en tilfeldig brukerkonto på GitHub, eller handler den om backup av GitHub-prosjekter på Svalbard? Synes ikke den ga noen mening i det hele tatt, og overskriften er typisk clickbait samt forsøk på å sverte Microsoft.
×
×
 • Create New...