Jump to content

eloekset

Medlemmer
 • Content Count

  224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

196 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er dessuten drøyt at dere tar bilde av iPad-en med en mus ved siden av, for å skape et falskt inntrykk av at den er egnet med mus. Musen er ikke engang tilkoblet, og tastaturet har ennå ikke en trackpad. Hva med karakter 1 av 10 i denne testen?
 2. Tok dere egentlig utfordringen på alvor? Ser alt mulig annet enn omtale av hvordan den evt fungerer som alternativ til PC. Konklusjonen er også at den egner seg om en ekstraskjerm til PC, og at den er “i toppklasse” og får karakter 8 av 10. Har f.eks. Apple endelig fikset noe så enkelt som at høyre lydknapp justerer volumet opp og venstre ned når den brukes i landskapsmodus med tastatur? Det er noe Surface-nettbrettene har hatt som funksjon helt fra starten. De er nemlig designet som PC-erstatter, og egner seg derfor til det i en helt annen grad enn iPad gjør - skal vi si “i toppklasse”?
 3. Problemet er vel ikke at linken er lang, men at den peker til et annet domene enn norsk-tipping.no. Kunne enkelt vært fikset ved å peke til eget domene, og derifra sende videre til tjenestene på dynamics.com.
 4. Google hadde ikke monopol på webben før, men har fått det som følge av at alle webutviklere omtaler og forholder seg til Google Chrome som web standard. Alle andre nettlesere gjør ting feil, mens Chrome gjør det riktig. Så vil brukerne velge den nettleseren som fungerer på de webapplikasjonene man trenger.
 5. QR-kode stemplet i panna når man blir født heller.
 6. Hva er netto økning i arbeidsstokken i regnskapsåret? Særlig Azure satses det veldig på, så her må det ha vært en mye større netto økning i arbeidsstokken enn de andre delene av virksomheten.
 7. Kjell & Co eller Komplett må starte import av denne: https://www.amazon.com/Globalscale-Technologies-Inc-SBUD102-ESPRESSObin/dp/B07KTMBCS1/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1491848966&sr=8-1&keywords=espressobin&th=1
 8. Omtalene har alltid vært at Edge gjør ting feil og Chrome gjør alt riktig. Webutviklerne har seg selv å takke for at Chromium nå i praksis har monopol på weben.
 9. Denne artikkelen bør endres til å opplyse om famileoppsett med forbrukskontroll istedenfor å skylde på Microsoft for at ungen bruker penger. Microsoft har jo lagt til rette for at foreldrene skal ha kontroll, men man må sette seg litt inn i hvordan det fungerer.
 10. Samsung-TV som Internett-tilkoblingen ikke virker på? Det høres kjent ut. Hjelper ikke med fastvareoppdateringer heller. Både trådløst og kablet.
 11. Bra test bortsett fra tullet om at støtten til iPad er bedre. Surface sin støtte er helt trinnløs, og kan brukes i fanget i alle posisjoner fra sittestilling til liggestilling på sofa. iPad står dårligere og har helt statisk posisjon. På Surface kan du ta av tastaturet og sette det opp for å se video, men en iPad vil bare ligge flatt uten tastatur. Apple begynner derimot å nærme seg noe med den siste varianten av fot til iPad.
 12. Vil nettbrett med Windows RT nå kunne bli hackintosh? ? Hva med Raspberry Pi 4? Eller er Apple-ARM så sært at OS-et ikke kan brukes på noen andre maskiner med ARM-prosessor?
 13. Ja, den grønne kraften er solgt til Tyskland. I Norge importerer vi skitten kullkraft, så på papiret er det skitten strøm som brukes av datasentrene i Norge og til å lade elbilene her. Hva som egentlig skjer med strømmen praksis er sikkert veldig uklart. Det er i alle fall ikke fysisk gods som blir transportert. Det handler vel mer om hvordan kraftselskapene kan ta mer betalt for den samme strømmen.
×
×
 • Create New...