Gå til innhold

linux-fan

Medlemmer
 • Innlegg

  531
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

6 894 profilvisninger

linux-fan sine prestasjoner

245

Nettsamfunnsomdømme

1

Hjelpsomme svar

 1. Link var til betaltjeneste. Ikke direkte knyttet til Ukraina, men russland. Forventet først dette var om et annet populistisk parti i Irland. Åpen info fra Raidió Teilifís Éireann aka Radio [and] Television of Ireland: https://www.rte.ie/news/politics/2024/0526/1451336-politics/ En god del info på wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Clare_Daly
 2. Det er da greit å lese bøkene på dansk, eller svensk, for nordmenn, ofte billigere også. Dansk skriftelig er mye lettere å forstå enn muntlig.
 3. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/ukrainas-nya-taktik-sa-vill-man-locka-soldater-till-armen Ukrainas nya taktik – så vill man locka soldater till armén ... Enligt AP kan kandidater nu välja vilka enheter som lockar och vilka som inte gör det, men även hur länge man kan tänka sig att tjänstgöra. ...
 4. Entrecote og snitzel av kalv. Guava Juice til 12 SEK/l. Italiensk espressokaffe. Lindt og Anton Berg sjokolade. Ulike belgiske øl (Saison Dupont, trappist, Rodenbach..., ikke pils), rundt halv pris av vinmonopolets, bruker også vin og spritkvoten til øl. Youghurt, spesielt 1l spann, holder seg en stund hvis uåpnet, se datostempel. Oster, som Snowdonian (walisisk) som er pakket i voks og ganske små og holder seg lenge. Pianøtter for fugler i store pakker. Alkolholfritt øl som Erdinger.
 5. Der er svindelen selve parkeringsselskapene, kombinert med parkeringsbøter og gebyr.
 6. vg.no: SISTE: EU-landene enige om 57 milliarder kroner i Ukraina-støtte EU-landene er enige om å bevilge fem milliarder euro i militær støtte til Ukraina.
 7. https://www.nettavisen.no/nyheter/nrk-beklager-ukraina-innslag-pa-dagsrevyen-dette-tar-vi-lardom-av/s/5-95-1661185 NRK: Vi burde ikke ha løftet opp uttalelsene fra Russlands forsvarsminister i introen på denne måten. Vi skal bestrebe oss på å sette sånne uttalelser i kontekst. Det tar vi selvfølgelig lærdom av, og jobber med, legger Tetlie til.
 8. Du kan tilby veiledning for elever/studenter innen IT via nettet på ulike steder som w3schools.com.
 9. VG (TV): Ukrainas militær hevder å ha satt et russiske Yastreb-AV system ut av spill.
 10. VG 2023.12.14 01:59: Russland trodde de slo ut et ukrainsk jagerfly. De ble lurt. Russland trodde de slo ut et ukrainsk jagerfly. De ble lurt. Det russiske forsvaret publiserte en video av at de bombet et ukrainsk jagerfly i fillebiter. Det er bare én hake: «Flyet» sto der bare som en lokkedue.
 11. linux-fan

  Tesla - kaféen

  Til info: Started på å legge til blue tooth key i oppdatert Tesla app, og etterpå dukket plutselig Controls, Climate og Schedule opp igjen.
 12. linux-fan

  Tesla - kaféen

  Tok reinstall på app uten det endret noe. Skal prøve å legge til blåtann nøkkel og se om det endrer noe.
 13. linux-fan

  Tesla - kaféen

  Tesla app (for Tesla 3) virker ikke for meg i dag. Charging og location ser ut til å virke så GSM på tlf må fungere, men controls og climate i app har plutselig forsvunnet! Har restartet bil og telefon, oppdatert software i bil og Tesla app på telefon (iPhone), ingen endring. Må bruke nøkkelkort (Bruker ikke bluetooth key). Er det Elon Musk som har blitt sint på norden etter streik i Sverige?
 14. Hvis man flytter ut, må/bør vel en også ha en egen privat sykeforsikring, som ikke er gratis. Noe spesielt her hvis man er ufør, har diabetes etc.? Norske kroner er ganske lite verdt i forhold til Euro for tiden, selv om mat og alkohol er en del billigere i EU enn i Norge. En ting er å emigrere fra Norge, men man også se hvilke regler som gjelder immigrasjon til de aktuelle land for lovlig opphold. Noen planer for alderdom, er vel ikke bare å flytte tiilbake uten videre?
 15. Nettavisen:  Russland   – Har lammet kritisk ledd mellom Russland og Kina Den 15-kilometer lange tunellen ligger dypt inne i Russland, i Burjatia-republikken, og er en vital del av Russlands handelsrute med Kina.
×
×
 • Opprett ny...