Jump to content

taleg

Medlemmer
 • Content Count

  575
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

174 :)

About taleg

 • Birthday 05/02/1972

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

4171 profile views
 1. Har tilfeldigvis snublet over et par sider som fungerer heller dårlig under chrome bannerne, så jeg vet ikke helt om det er bra eller ikke.
 2. Flere kabler ble kuttet på forskjellige steder nesten samtidig er ikke en tilfeldighet eller et uhell, det er en bevist handling for å oppnå noe, spm er bare hva?
 3. Ikke gjør det, jeg har ikke hatt annet en problemer etter at jeg oppgraderte, feil med nettverk, feil med lyd, feil med usb, feil med bluetooth og haugevis av forskjellige blåskjerm kræsj, gjerne flere om dagen og da etter hverandre. Det rare er at booter jeg linux så forsvinner alle problemene.. så jeg vet med 100% sikkerhet at det er windows 10 som er synderen. De skulle bug testet det mye mer før de hele tatt tenkte på å gi det ut.
 4. Fikk installer intel driveren nå med å bruke den nest nyeste, 23.4 tror jeg, driver 24.2 har fjernet støtten for det nettverkskortet, Det pluss de andre tingene jeg har gjort vil kanskje hjelpe, det eneste jeg ikke har prøvd nå er re-installere windows. Når driver 23.4 var inne fikk jeg lagt inn 24.2, har ikke merket noen nedgang i nedlasting hastigheten etter det, men av og til tar det timer før nedgangen i starter, så jeg må avvente. En restart er nok også en god idea. Ifølge device manager så er denne driveren fra sommeren 2016 og er i versjon 12.15.31.4, hvis det fungerer så må jeg holde et øye med windows update... En litt pussing ting er at denne maskinen bunner ut nå på rundt 180 Mb/s, mens en linux maskin som står koblet til samme switch i nettverket viser 240 Mb/s når jeg tester mot samme online tjeneste. Så vi får se hvor lenge det holder. Har alt merket en annen ting, den ene audio buggen har tilsynelatende forsvunnet når jeg resatt nettverket, med å bruke funksjonen under innstillingene. Må se hva som skjer de neste timene nåå som jeg endelig har fått byttet til intel drivere og ikke skitten fra MS så håper jeg at dette vil hjelpe. Men vi får se. Bare det blir litt bedre er et stort fremskritt, hvis det holder må jeg finne en løsning på buggen med bluetooth rekkevidden og kanskje også wifi problemene. Men det er mindre viktig en lan hastigheten. For å kommentere bluetooth problemet så kunne jeg før dette kaoset startet gå rundt med en sony bluetooth høyttaler i hele leiligheten uten problemer, ink baderommet som har en murvegg mellom senderen. Nå så sliter jeg med å få synket ting som er mer enn 2 meter unna og bluetooth høyttaleren fungerer bare 3-5 meter unna.. Veldig irriterende når jeg liker å høre på audiobøker når jeg vasker opp og det ikke går lenger av tilsynelatende ingen klar grunn. Tusen takk for hjelpen så langt, dere ga meg en del nye innspill og et par hint jeg ikke har sett online tidligere, Oppfølging kommer hvis problemet fortsetter.
 5. Vel, ja jeg har prøvd den nyeste driveren og en eldre kjører driver versjon 12.17.10.8 Tok akkurat å resett alt av nettverk, noe som skaper en del andre problemer med config, men håper at det kanskje hjelper.. Må vente å se.. Skulle gjerne ha fått tak på den driveren du bruker -KooPa. Har fulgt linken som har blitt gitt og testet den, men får beskjed om at jeg ikke har noe intel netverk i systemet, noe som er rart for det er jo det device manager forteller meg. Har vurdert å kjøpe et nytt kort, men da styre klar av intel, for i følge hva jeg har oppdaget på nett er det mange som har hatt problemer med intel nettverkskort, men de er ofte svindyre eller vanskelige å få tak på. Skal prøve win 8 x64 driveren hvis problemet fortsetter, for den nye som microsoft her gitt ut suger. Har prøvd rollback uten at det hjalp, så noe har blitt endret på et dypt nivå. Men det er mulig at jeg ikke rolledback laangt nok. Noe rart er det, for etter resetting av netverket, får jeg max 170 Mb/s, mens andre maskiner på nettverket topper ut som de skal med 250 Mb/s. Jeg tror ikke det er driveren som er hovedproblemet, siden en deaktivering og reaktivering av nettverkskortet gjør at alt fungerer igjen, i det minste for en liten stund. Og hva enn det er så har det affektert wifi og bluetooth også, wifi bruker jeg ikke så det betyr lite og bluetooth har jeg mer eller mindre fått til å fungere igjen, dog med sterkt redusert rekkevidde. Hele problemet er veldig forvirrende da ting er affektert forskjellig, men kun ting med signaler inn/ut av maskinen ble affektert og det over hele linja. Så noe affekterte signal sending klobalt, men ting ble forskjellig affektert. F.eks så sliter jeg fortsatt med bluetooth høytalere og rekkevidden på bluetooth, wifi oppfører seg bare rart og fungerer og fungerer ikke alt etter hva det føler for. Jeg er ikke den eneste som opplevde slike problemer etter creator update, men jeg er en av få med dette merkelige download slowdown problemet. Jeg har også audio bugs, men de er mindre irriterende. Når det gjelder driveren til nettverket, så nekter windows å la meg installere andre drivere da driveren som er installert er nyere og fra microsoft. Argh. Og Roll back driver er av en eller annen grunn ikke en mulighet. Desto mer jeg har gravd i dette så har det blitt klart at problemet ligger et sted i windows mellom drivere og resten av systemet. Det er det eneste som kan gi en slik global feil, hvis ikke det er driveren. Men hvorfor bare download, upload er ikke affektert i det hele tatt. Hadde jeg hatt penger til det og ikke brukt en del windows only programmer så hadde jeg byttet hardware og og installert linux over hele linja. Jeg er en smule irritert på windows av et par endre grunner også og dette var dråpene som fylte begeret. Skal holde et nærmere øye med det etter det nye jeg har prøvd, jeg kan leve med 170 mb/s så lenge det er stabilt.
 6. Har sjekket med en livecd ubuntu og problemet er ikke der, har også en ssd med multiboot på som jeg bruker til testing mm, og der er det heller ikke noe problemer. Har vurdert å legge til en clean windows 10 og teste det også. Windows 7 og 8 har ikke det samme problemet ei heller windows 10 før 1809 oppdateringen. Har også litt tro at det er noe med driveren eller da leddet mellom det og windows. problemet er å få tak på drivere som ikke er fra microsoft. Det er ikke virus, da jeg sjekker relativt ofte og med flere løsninger. Har av-installer driveren og installer ny ren driver, men nå så får jeg driveren fra microsoft og asus har fjernet driverne til hovedkortet fra siden deres. (argh). Intel har en driver som skal fungere, men den finner ingen intel nettverks enheter.. noe som er rart da jeg samtidig kan se intel nettverkskort i device manager. Nettverket er ofte under høy load da jeg streamer en del og ofte tester linux versjoner i en wm på en annen maskin som blir lastet ned og oppdatert. Det er mer eller mindre konstant trafikk på nettverket, men det her det vært hele tiden. Problemet dukket først opp rundt oppdateringen 1809 og 1903, er litt usikker faktisk når nøyaktig. Det skjedde mellom en reboot og neste. Jeg fikk også problemer med bluetooth som fortsatt er noe buggy, men fungerende (rekkevidden sank fra ca 10 meter til 2 meter) og wifi ble deaktivert. Noe ble endret i windows 10 og det forårsaket problemet.. Men for alt jeg vet er det en feil i downstream delen av driveren pga en eller annen dypere endring i windows eller noe annet rart. Det som gjør det snodig er hvordan det kommer tilbake og da forsvinner når nettverkskortet blir deaktivert og reaktivitet, men så kommer feilen tilbake etter en stund. Nesten som en container som blir fult opp og det skaper problemet.Bare mens jeg har skrevet dette her max farten sunket fra 250 Mb/s og ned to 50 Mb/s, og det synker mens jeg ser på eller bruker nettverket Jeg hører på en audiobok som ligger på nettverket og det er nok.. Og mens jeg har skrevet denne linjen så har farten sunket enda mer, helt ned til 3 Mb/s og det synker fortsatt. Mens dette skjer så er upload hastigheten helt stabil, så dette affekterer bare nedlasting. Under ip sjekker har jeg merket at når dette er pågående, har jeg også ca 30% pakketapp, men en nettverks reboot og vips problem bort. Hva skjer i systemet når nettverkskortet blir deaktivert og deaktivert, hva endrer seg og hva struper deretter download.
 7. Jeg har et rart problem som jeg ikke skjønner og jeg har prøvd alle triks og tips jeg finner på nett. Det eneste som ikke er prøvd er en reinstallasjon av windows. (noe jeg hadde prøvd hvis dette er maskinen jeg bruker til alt, så jeg liker ikke å re installere den, det tar dager med alt av programmer, spill og konfigurering.) Jeg finner ingen feil eller løsningting på problemet, men det som skjer er at nedlasting farten minsker til bare noen Kb/s etter en stund, noen ganger kan det vare ok i en dag, andre skjer det etter bare noen timer. Det pussige er at upload farten ikke er påvirket og det gjelder kun en windows 10 maskin med intel nettverkskort og feilen startet i våres etter en windows update. Så jeg vet at det er denne maskinen som det er feil ved, ikke nettverket. Feilen forsvinner hvis jeg bruker device manager og slår av nettverkskortet og så slår det på igjen, en reboot fikser også problemet for noen timer. Det er det eneste jeg har funnet som hjelper og jeg har prøvd alle tipsene jeg finner på nettet som dekkes av søke ordene windows 10 network slowdown. Ingenting annet en reboot eller slå av nettverkskortet hjelper. Og da er problemet vekk en stund, men det kommer tilbake. Det virker som om en buffer eller begrensende løsning går amok, men jeg har sjekket de jeg vet om inklusiv windows egen begrensing som holder av 20% til windows system filer. Jeg håper at noen her kan hjelpe meg, for dette driver meg til vanvidd. Hovedkort: Asus P8Z77-Pro Network: Intel ® 82579V Gigabit Network Alt av drivere og OS er oppdatert til nyeste utgaver jeg kan finne. Det har drevet meg så langt at jeg har begynt å spare til en ny maskin i et håp om at det løser problemet, men det tar litt tid å spare til hardwaren jeg vil ha.
 8. Dette er et krampe tak fra Intel, og en rehash av en alt eksisterende cpu som gjør akkurat det samme med god kjøling. Dvs det samme puduktet med et nytt navn og litt høyere base clock. Intel har ikke noe å svare AMD med ennå og har blitt tatt skikkelig på senga, Som da flere populære youtubere sier, tabbe alla det AMD gjorde i 2013.
 9. Veldig bra telefon, men som flere andre sony telefoner så blir max volum lavere for hver oppdatering. Man merker det ikke før det har gått en 6-10 mnd, etter 24 mnd er det blitt så ille at man nesten ikke hører telefonen når den ligger i lomma. Mange har klaget på dette uten at noe skjer, nesten som om det var planlagt for å tvinge deg til å bytte telefon oftere.
 10. Men har de løst problemet med synkende ut volum? Jeg har hatt flere sony telefoner de siste årene og samtlig mister høytaler volum etterhvert. Den jeg har nå har blitt så lav og jeg nesten ikke hører telefonen når den ringer i lomma, jeg føler vibreringen mens ringe lyden er for lav. Volumet er satt til maks uten at det hjelper, det som er merkbart er at max volum ble lavere hver gang det kom en telefon oppgradering. Og jeg er ikke den eneste som klager over dette, for det er veldig irriterende. Det er flere tusen som har samme problem med sony telefoner, og sony gjør ingenting, i det minste ikke så langt. Hvis jeg går å tester den jeg har mot en ubrukt uoppdatert telefon i butikken, så hører man tydelig forskjell. Det er nesten som om max volumet har blitt gradvis begrenset etterhvert som tiden går. Nå sist har problemet spredd seg til all ut audio også, så selv hodetelefon lyden har blitt lav nok til å være nesten ubrukelig når man er ute å går. Det samme har skjedd på samtlige sony telefoner jeg har, 4 så langt og jeg tror ikke det blir en til...Dog så digger jeg compact telefonene deres og det er veldig gode telefoner hadde de bare fikset dette helvetes volum problemet
 11. Vel, de fleste IOT aktive tingene har lite eller null sikkerhet så kanskje slike angrep vil føre til at sikkerheten blir bedre.For det trengs virkelig, eh, vi trenger det over hele linja og hele veien fra hardware til alt av software.
 12. Glemte å legge til at det er pr lov ikke lov, verre er at det er skadene for artisten.
 13. Eh, og alt convert2Mp3 trenger å gjøre for å gi nransjen fingern er å lage en app som gjør det samme og legge den ut som free... Det er sikkert en måte å få en liten kickback på for bruk også hvis de tenker seg om... Stenge sånne sider er litt som å plugge en hull i en liten båt, når fisken har borr, Eneste måten å stoppe det på er å bytte hele båten eller da bygge opp bransjen fra bunn av på nytt. For så lenge det er mange nok som er villig til å bruke sånne tjenester (av mange forskjellige grunner) så vil slike tjenester før eller senere dukke opp igjen, og igjen og igjen...
 14. Hm, Ai læringen trenger jo nettop veldig store dataset for å virkelig lære og etter hver vil avvikene hvor systemet er i tvil bli færre og færre. Tesa bruker en slik måte å lære opp kjøre systemet dere. Med slik læring så starter man med kontrollert iniput for å tydelig vise hva man prøver å lære AI'en, etter det så gies systemet tusenvis av eksempler, så millioner av eksempler. Det som blir det interessante etter hvert er avvikene og i en itterativ prosess så blir disse eksemplene dekonstruert og lagt til manuelt evaluering. Derfra bli delene lagt til i læringssystemet og kjørt inntil bildet ikke lengre er et avvik. Om igjen og om igjen. Dette er ikke 100% riktig men min forståelse av læringens måten som blir brukt og det gjør er å kontrollerer alt som systemet skal lære, bit for bit. Når man gjør AI læringen på denne måten så betyr ikke en grønn strek noe, fordi i et gigantisk datasett så er den grønne streken et avvik.
 15. Tesla har brukt en funksjon som de kaller shadow mode til å overvåke bilene sin selvkjøring. Som da har hele tiden kjørt i bakgrunnen mens folk har kjørt rundt så har de brukt et system for å kartlegge avvikene mellom ai systemet og folka som kjører. But for bit har de luktet vekk avvikene og gjort systemet bedre og bedre. De bruker systemet til lære selvkjøringsystemet nye ting, f-eks sp kan nå systemet skille mellom forskjellige typer kjøre tøy og rekke varianter. I demoen jeg så lærte systemet å gjenkjenne biler med sykler i sykkelstativ bak. Dette har de hold på med i flere år og alt er filmet hele tiden for å lære systemet mest mulig. Etterhvert som systemet er blitt bedre så endret de måten shadow mode fungerte på så nå plukkes kun avvikene der bilen ikke vet hva som skjer. Så fort de har nok eksempler på da en gitt ting og systemet lærer å se forskjellen eller løsningen, så oppdateres alle bilene med løsningen. Dette har skjedd om og om igjen til avvikene har begynt å forsvinne helt. De lærer opp systemet med en Big Data variant og det fungerer veldig bra. Hvis ikke det regnes som overvåkning så vet ikke jeg, men det har ingen klaget på. Personlig syns jeg Sentry mode er en god ide jeg.
×
×
 • Create New...