Gå til innhold

Listhaug kan passe perfekt for den fossile sinken Frp – men sette oljefondet i spill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kanskje det er håp, i følge Wikipedia er Reagen og Thatcher blant Listhaugs fremste politiske forbilder. Og det disse var jo sentrale i arbeidet med Montreal-protokollen, noen som sikker ikke virket veldig sannsynlig noen år i forveien?

I det minste har hun så vidt jeg vet ikke påstått at ozon-laget fikset seg selv om enkelte partifeller...

Lenke til kommentar
6 minutes ago, 55GE57GD said:

Forbausende? Frp markedsfører seg jo som bil- og oljeparti, og da er vel S.Listhaug å foretrekker fremfor f.eks. den mer moderate Ketil Solvik-Olsen.

Pål Jensen

Det er kanskje noen som er litt forbauset over at til de grader setter partipolitikk over regjeringssamarbeid. Dette kan fort bety slutten på regjeringen Solberg. Men kanskje dette er Frps exit-strategi? :shrug:

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132
55 minutes ago, KWPHWF43 said:

Teknisk Ukeblad kan like gjerne skifte navn til Politisk Ukeblad.

Skal de kanskje ha trigger warnings hvis de kritiserer regjeringen eller FrP i en sak? Eller prøver å belyse negative aspekter ved FrPs valg? Ville det vært greit? Så slipper du å lese disse sakene.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132
9 minutes ago, Emil said:

Jeg sliter med å tro Erna er dum jeg også, men ingen problemer med å tro hun er kynisk på bekostning av miljøet. Lenge vært på høyresiden (sentrum egentlig) men nå er de døde for min del frem til de tar andre grep.

Nå får jeg bare håpe SP ryker nedover sammen med høyre og Frp, og AP føler seg tvunget til å ta en tydelig miljøprofil og drepe leterefusjonsordningen som et av mange tiltak for miljøet.

Jeg vet ikke om dette er så mye Høyres ønske, som det er trykk fra FrP om å få stjernespilleren i en angrepsposisjon før valget. 

Misforstå meg rett, jeg kritiserer gjerne Høyre, men her tror jeg det er FrP som spiller taktisk. De vet de ikke kommer til å få klimastemmer, men de vet også at det ikke nødvendigvis er FrP-velgere som går til MDG.

Nå får FrP en minister som kan "snakke rett fra levra" og angripe Thunberg, MDG, Bellona og hva enn som måtte tenke på å kritisere norsk olje -- og hun gjør det på en brilliant måte. Først kommer en moderat, ganske diplomatisk uttalelse til pressen, deretter kommer sure oppgulp på facebook hvor hordene essensielt blir bedt om å spre det glade budskap. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132
5 minutes ago, EremittPåTur said:

Her var det mye fordommer, hets og uthenging gitt, ... men det er jo greit når det bare kommer fra riktig side. Hehe.

Dere gjør det som dere anklager andre for å gjøre!

Men det tror jeg ikke dere makter å innse.

Kan du peke konkret på hets i denne tråden?

Lenke til kommentar

Det er FrP sin strategi ja men det er jo nok et bevis på hva Erna gjør for å forsøke og gi alle det de vil ha så lenge hun får ha regjeringen sin. Hun skjønner jo FrP sin strategi. Du skal ikke se bort fra at hun godt pleier oljeindustrien også. Hun har jo vært like skeptisk til havvind som Sylvi bare forkledd i høyresjargong og trenering som metodikk f.eks..

Samtidig som vi ble kvitt sylvi fra folkehelseminister posten da så kanskje NOUen om rusreformen som ble lansert idag får gjennomslag.

Lenke til kommentar

Det er vel bra. En statsminister skal ikke føye seg etter hylekoret, som en nybakt forelder etter et bortskjemt barn.

Det må være noe fakta som underbygger nødvendigheten av tiltak, før man setter store ressursjer i sving på å utføre tiltak.

Det fins ingen fakta som underbygger at global oppvarming er menneskeskapt. Det fins bare et stort hylekor, hvor hvert enkeltindivid peker på hverandre og sier "se på alle andre som påstår det samme, da må det jo være sant".

Men ingen av dem fremlegger et eneste bevis.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...