Jump to content

PV-fan

Medlemmer
 • Content Count

  84
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

200 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1038 profile views
 1. Det er bygd solcelleparker uten subsidier i både Tyskland og Spania. Snart er det ikke behov for subsidier siden kosten fortsetter å rase nedover. Solenergi er billigst energi i 2/3 av verden. Subsidiering av fossilenergi er 10 ganger høyere enn til fornybar i verden. Solenergi er veldig stabil i områder med mye sol (mange områder i verden med over 300 dager per år med sol). I disse områdene trenger man ikke lagring over lang tid, kun til bruk på kvelden. Da holder det med lagring på batteri for husstander.
 2. La en fra Venstre få denne posten i tillegg til å ha Miljødepartementet. Da kan endelig de to departementene samarbeide bedre enn tidligere.
 3. Erna bør invitere Waymo til Norge. Trondheimsfjorden er godkjent som test arena for autonome fartøy. La Trondheim by bli uttestingsby for autonome biler.
 4. Det er du som står stille. Bruker flere år gammelt argument (Kina bygger 1-2 kraftverk i uken).
 5. De kan bygge så mange kullkraftverk de bare orker så lenge de står stille. Er det vanskelig å innrømme det klassiske gamle argumentet «Kina bygger 1-2 kullkraftverk i uka» ikke betyr noe som helst?
 6. Norges «kull» er gasskraft. Så da er det den som må vike for fornybar kraft. Norge har ingen forpliktelser overfor kullkraftverk i Polen eller i Hellas.
 7. Å kjøpe seg en ny bensin/diesel bil i dag er galskap. Om fem år er de omtrent verdiløse. Hvor skal man kjøpe bensin/diesel i 2030? Jeg trur de må på apoteket som i starten på bilindustrien. I løpet av 2021 vil elbilandelen komme opp mot 100%. Alle vil kjøpe seg ny elbil før avgiftene økes. Toyota forhandlere vil gå konkurs og alle andre bilforhandlere uten elbiler.
 8. Dere i klimarealistene er mange forskere og vet hvordan vitenskapen fungerer. Det er publikasjoner i anerkjente tidsskrift som teller i vitenskapen. Hvis denne flat jorden modellen har så åpenbare feil, kan dere vel publisere dette i et anerkjent tidsskrift. Når det er så åpenbart, vil vel mange andre forskere anerkjenne resultatet og henvise til deres publikasjon. Det slik man skal jobbe i vitenskap. Dere i klimarealistene har mange argument mot konsensus i klimavitenskapen og som dere mener er «sannheten». Eneste måte dere bør jobbe på er å publisere forskning som motbeviser konsensus. Lykke til.
 9. Erna gir blaffen i klima. Hun klarer ikke å nå målet fra Stortinget om kutt i klimagassutslipp innen 2020. Hun prøver ikke engang å nå målet. Ingen tiltak overhode. Hun har satt nytt mål for 2030. Fremdeles ingen iverksatte tiltak (kun noen kosmetiske tiltak som betyr veldig lite) for å nå målet. Hun ansetter Sylvi som olje og energi minister. Erna driter i klima.
 10. Erna gir blaffen i klima. Hun klarer ikke å nå målet fra Stortinget om kutt i klimagassutslipp i 2020. Hun prøver ikke engang å nå målet. Ingen tiltak overhode. Hun har satt nytt mål for 2030. Fremdeles ingen iverksatte tiltak (kun noen kosmetiske tiltak som betyr veldig lite) for å nå målet. Hun ansetter Sylvi som olje og energi minister. Erna driter i klima.
 11. Erna gir blaffen i klima. Hun klarer ikke å nå målet fra Stortinget om kutt i klimagassutslipp i 2020. Hun prøver ikke engang å nå målet. Ingen tiltak overhode. Hun har satt nytt mål for 2030. Fremdeles ingen iverksatte tiltak (kun noen kosmetiske tiltak som betyr veldig lite) for å nå målet. Hun ansetter Sylvi som olje og energi minister. Erna driter i klima.
 12. Hvor lett er det å koble seg fra nettet i vinterlandet Norge???? Lont kan ikke mene på alvor at dette er en stor trussel.
 13. Det er ikke noe tvang til å redusere utslipp, men det vil selvsagt være dumt økonomisk. Full valgfrihet.
×
×
 • Create New...