Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Får nesten bare gutterelasjoner?


Anbefalte innlegg

hei,

 

har bitt meg merke i at jeg nesten bare nærmer meg gutter. dette er egentlig tilfeldig fra min side- Uansett, har noen tips til hvordan jeg kan møte flere jenter?

Møter gutter som regel gjennom mine interesser, men burde jo være mange andre jenter som har de samme (turgåing, ski, løping, matlaging osv). Trives best å møtes for å gjøre aktiviteter i lag, da jeg ikke alltid er den beste til å snakke.

 

Det jeg har tenkt er å ta opp en hobby hvor jeg kan dra på aktiviteter på studiet mitt hvor det mest sannsynlig er mest jenter - strikking. Dette er noe jeg også har lyst til å lære, så nå har jeg en større motivasjon til å ta fatt på det.

Muligens å også møte opp i noen foreninger og slikt hvor jeg vet det er mange jenter. De vennene jeg har nå kommer ofte av at jeg er med "guttevennene" mine også introduserer de meg for andre gutter, og slik vokser nettverket mitt. Men det er ikke sånn at jeg henger mye med gutter, er mest det at det er de jeg som oftest ender å finne på noe med i ny og ne.

 

En tanke jeg har hatt er at jeg vokste opp i et nabolag med ca bare gutter, så endte såklart opp med bare guttevenner i ung alder, var eneste jenta på fotballaget etc. Flyttet senere fra dette stedet, fikk jentevenner, 1-2 nære. Men opplevde å bli utfryst av jentegjengen i ungdomsskole-tid, og har etter det slitt med relasjoner. 

 

Jeg har ikke problemer med å nærme meg andre og snakke med nye folk, men å knytte videre relasjoner etter det. Synes ofte det kan være slitsomt og krevende, men slik er det kanskje for de fleste? Og det er jo ikke nødvendigvis noe en MÅ ha i livet? Men i blant tar jeg meg i å tenke at det ville vært koselig å ha noen å invitere på middag, på en tur i skogen e.l....

 

Dette ble litt lenger enn jeg planla, men håper noen kanskje har noen gode råd til meg? Problemet ligger kanskje mest i meg selv, jeg mangler initiativ, ville markedsført meg selv som kjedelig og har liten tro på at noen andre ser verdi i det å tilbringe tid med meg



Anonymous poster hash: e3f97...b5b
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den korttenkte versjonen: Er vel fordi dem har lyst på deg sikkert. Hvilken annen grunn kan det være?

 

Den politisk korrekte og urealistiske versjonen: Finnes gutter som har jentevenner og det aldri oppstår intime følelser. Virker litt rart at de "introduserer deg for andre guttevenner" da.

Endret av Taurean
Lenke til kommentar

Henger det at du tror ingen ville sett verdien i å tilbringe tid med deg med det tror du? Gutter kan være enklere å relatere til rett og slett når man er yngre og det du kjenner på er nok savnet etter venner som du kan relatere til mer nå. Det er tøft å være født kvinne, og av og til så trenger du å bare ta en prat med en annen kvinne, jeg antar at det samme gjelder menn. Noe kan bare menn forstå og noe kan bare kvinner forstå.

Lenke til kommentar

Tror mange kan slite litt med dette med å få venner. Når en er barn så finner en ofte venner på skole eller i nabolaget. Eller så er det vel gjennom aktiviteter og interesser en kan komme til arenaer der en kan treffe og bli kjent med nye folk som etter hvert kan bli venner. Det kan være idrett, eller hobby. Kan også være jobber, frivillig aktivitet, utflukter, ferieturer osv. Ikke så stor forskjell på jente og guttevenner tenker jeg.

Endret av Svein M
Lenke til kommentar

Jeg tror ikke det er tilfeldig at du har fått deg guttevenner: 

- Du opplevde avvisning fra jenter mens du var yngre. Det kan føre til at du er redd for å slippe jenter tett nok inn på deg til å danne et nært vennskap og at du er forsiktig. Kan det være mulig at du, ubevisst, formidler et avvisende kroppspråk grunnet usikkerhet (frykt for å bli såret igjen) Det vil jo gjelde selv om du tørr å snakke med dem? 

- Du er vokst opp med gutter; ikke alltid så lett å bryte vaner

- Guttene i vennenettverket du kjenner introduserer for andre gutter fremfor jenter: Hva med å be dem introdusere deg for jenter?

- Hvis du er attraktiv, så er det jo en viss sjanse for at du gjør jenter sjalu og gutter interessert. Men: jeg må selv, som er trygg på meg selv og vet jeg er en attraktiv kvinne, si at jeg foretrekker pene kvinner som venninner. Dette fordi jeg opplever at disse kvinnene er tryggere på seg selv, så det vil nok avhenge av hvor trygg kvinnen er på seg selv 

 

Prøvd GoFrendly? HeyVina? 

Lenke til kommentar

Jeg er mann og får nesten bare jentevenner. Har lurt litt på hvorfor det er sånn med meg, men jeg tror det har noe med at jenter ofte ser mine kvaliteter og finner meg behagelig å være rundt.

 

De fleste guttevennene jeg har i dag er en del år eldre enn meg. Vet ikke helt hva det er med gutter på min alder som gjør det litt mer vrient

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...