Gå til innhold

Disorder

Medlemmer
 • Innlegg

  937
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

13 681 profilvisninger

Disorder sine prestasjoner

299

Nettsamfunnsomdømme

 1. https://www.xbox.com/nb-NO/games/store/gears-of-war-ultimate-edition-for-windows-10/9NBLGGH3SHM5 Du har sikkert vært inne på denne linken før Jeg kan ikke så mye om spill på pc, så vet ikke om du har mulighet til å kjøpe til Windows 10
 2. Gears of war (særlig det første) fordi du liker Dead Space og horror. Gears of war 1 er først og fremst et action-spill, men har mange horrorelementer innbakt. Det har også samme kamera og kontrollsystem som Dead Space + coversystem. Veldig bra coop også!
 3. Hei. Jeg har en Xbox Elite series 2 kontroller som har mange uresponsive knapper. Da snakker jeg om en knapp som ikke registrerer trykket hvis jeg trykker på den fra høyre til venstre (vanskelig å forklare) Denne knappen er også veldig "myk" og klikker ikke så bra. Skulderknappene (Rb og Lb) er heller ikke særlig responsive og kan noen ganger registrere 2 trykk på ett, mens andre ganger må jeg trykke kjempehardt for å få noe til å skje. Finnes det noen her som har kompetanse og tid til å fikse på dette, eller vet noen om et sted jeg kan gå til? Jeg har levert til elkjøp der jeg kjøpte den før og fikk bare en ny med lignende problemer (dette er kjente problemer som mange har, men som kan fikses på)
 4. Heisann Jeg skal skrive min BA-oppgave nå og trenger noen gode tips til hvordan jeg kan formulere en bra problemstilling. Jeg tenkte å forme en problemstilling rundt tv-spill, men vet ikke helt hva som kan være relevant. I utgangspunktet ville jeg se på hvordan spill kan være med på å lære oss ting (språk, sosialt, problemløsning osv), men igjen er jeg ikke helt sikker. Er det noen her som kan hjelpe meg litt med å lage en god problemstilling?
 5. Hei, jeg lurer litt på dette med kaloriinntak når man skal opp i vekt (muskler) og når "siste frist" er for å få i seg nok. Synes dette med kalorier er noe herk å balansere. La oss oss si at jeg trener styrke kl 4 på kvelden. Hvis jeg må ha i meg for eksempel 3200 kcal for å gå opp i vekt, må jeg spise de innen jeg legger meg, eller innen 4 på kvelden dagen etter, altså innen 24 timer?
 6. Tror det har vært en lik tråd før, men jeg har ikke sett noe til den på en stund, så jeg prøver å få til en ny en nå. Litt motsatt av "Hva slags stil liker du ikke å se" tråden, vil jeg nå høre hva slags stil folk her på forumet har. Ta gjerne med bilder. Hvis du ikke vil ta bilde av deg selv (eller har) kan du jo også søke på nett etter bilder av folk som har sånn nogenlunde lik stil!
×
×
 • Opprett ny...