Jump to content

Disorder

Medlemmer
 • Content Count

  932
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

304 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13233 profile views
 1. Bare for å uttrykke meningen min på en klar måte: Hvem i helvete skal bestemme hva jeg kan mene og ikke mene? Jeg skal ha full rett til å mene det jeg vil
 2. Mye mulig. De gangene jeg ikke kan slå den på etter å ha skrudd den av så har jeg spilt ganske lenge. Akkurat som om den er for varm? Hva kan jeg gjøre med det eventuelt?
 3. Hmm, rart. Kanskje jeg skal teste ut en annen kabel. Jeg får jo spilt som vanlig, men må bare trekke ut og inn strømmen ved oppstart (Og kanskje hvis jeg skal skru av og på skjermen)
 4. Jeg bruker den med Xbox Series S, ikke PC. Jeg skal sjekke ut tipsene deres. Jeg har ikke brukt en annen kabel eller noe. Hdmi-kabelen kan det ikke være noe feil med da dette ikke skjer på andre skjermer med samme kabel. For meg virker det som at det har noe med strømmen å gjøre, men jeg kan ta veldig feil der
 5. Men hvorfor skjer det dette da bare under oppstart? Hvis skjermen er defekt, hadde jeg ikke da sett slike problemer under hele økten?
 6. Hei, like før jul kjøpte jeg en HP Omen 27i monitor og er generelt ganske fornøyd. Jeg har dog noen problemer som oppstår når jeg skrur den på og etter den har vært på en stund. Når jeg skrur den på etter den har vært av en stund, så kan det hende at bildet flikrer eller at bildet henger igjen, ting som vises nederst også vises øverst på skjermen osv. Da må jeg trekke ut enten strømmen eller hdmi-kabelen. Etter det funker skjermen som vanlig. En annen ting er at skjermen noen ganger ikke vil slå seg på igjen etter jeg har slått den av. Da må jeg igjen trekke ut strømmen og plugge inn igjen. Skjermen funker fint etter jeg har gjort det. Lurer da på hva problemet kan være. Får også "signal out of range" noen ganger, men det er sjeldent. Det kan vel ikke være monitoren som er ødelagt? Kanskje noe med strømadapteren?
 7. Det du nevner her om Oslofolk er jo et fellestrekk mange nordmenn deler. Siden Oslo er samlingsplass i Norge, så vil man vel kanskje se mer til sånne folk akkurat der. Bare en tanke
 8. Oslo er et møkkasted. Skjønner ikke hvorfor alle absolutt skal dit. Helt enig
 9. Kan jeg bytte eller levere tilbake en brukt vare hos Elkjøp? Kjøpte en monitor for 2 dager siden, men den falt ikke i smak
 10. Er enig i spekulasjonene dine. Jeg holder fortsatt en knapp på at 120fps på S blir noe vi kan forvente av multiplayer fremover, dog. Som nevnt har Gears 5 120fps med 1440p i mp, og det er et ganske tungt spill. Halo Infinite kommer også til å kjøre 120fps, men det blir også utviklet på vanlig One, så man kan vel kanskje ikke bruke det som referanse når man snakker om next gen...? Vi kan jo til nå se at S holder det den lover når utviklere har brukt tid på optimalisering. Se Sea of Thieves, Hitman og gears 5 f.eks. De kjører jo dritbra.
 11. Sier ikke at S kanskje mister en del funksjoner i forhold til X, men det kommer an på hva man er ute etter. Ray tracing fungerer på S også. Personlig bryr jeg meg ikke om ray tracing. Jeg behøver ikke å se meg selv i et butikkvindu mens jeg løper rundt, så det er ikke et stort tap på min side. Det du nevner om spill som har blitt optimalisert bedre på x enn s, er sant. Men du må huske at de spillene allerede har blitt laget og har bare blitt overført til helt nye maskinvarer. Selvfølgelig vil det være lettere å få mer ut av en sterkere maskin. Ja, spill blir nok mer avanserte i årene som følger, men jeg tviler sterkt på at de lager spill og så tenker de etterpå "Oi, dette funker jo utrolig dårlig på S". Husk at det er først nå de kan skreddersy spill ordentlig sånn at de funker optimalt på de nye konsollene, både S og X. Det er forskjell på et spill som har blitt laget for en bestemt maskin og et spill som har blitt porta eller utgitt på en annen maskin. Se 360-spill på Xbox One, fore eksempel. Veldig mange spill slet med utrolig dårlig framerate på en sterkere One, men kjørte helt fint på original maskin. Halo Reach er et bra eksempel. Dette er bare mine tanker rundt temaet. Vi må nesten bare vente og se.
 12. Alt dette trodde jeg i starten også, men etter å ha lest mye, så tror jeg S er mer enn bra nok. Du må huske at mye av den ekstra kraften til X går til fin 4K med 60 fps.S ble designa for å klare det samme uten at skjermen skinner like fint. Størrelsen på spillene kan bli nærmest dobbelt så store på X enn de blir på S bare på grunn av 4K. Så lagringsplassen er ganske dårlig på begge, vil jeg si. Ikke glem at nå har de solgt en god del S og annonsert (og skrevet tydelig på esken) at den har 120. Microsoft kommer til å optimalisere godt for S. Jeg tror i verste fall at S holder X tilbake fordi S skal klare alt de har lovet, bare uten 4K. Optimalisering er nøkkelordet her. Jeg har spilt Gears 5 på S og det flyter som en drøm i campaign med 60 fps. har ikke monitor med 120hz enda, men 120 fps i multiplayer er ganske sykt. Gears er tross alt meget tungt grafisk sett. Alt handler om hva utviklere gidder å gjøre for å få det til å funke. Har ikke lest at S holder noen ting tilbake enda, uansett.
 13. OK, det er litt vanskelig på finne et definitivt svar på om S er like grei å ha, hvis man ikke bryr seg om 4K. Jeg har det fint med full HD og vil bare ha bedre lastetider og 60-120 fps. Tipper jeg tok det riktige valget da
 14. Fikk Series S i går og elsker den! Lastetidene er korte og opgraderinger i framerates er veldig velkomne. Jeg vet at S er litt svakere enn X, men 120 fps blir vel tilgjengelig på begge? Det er ikke sånn at S som regel må kjøre i 60 maks? Jeg fikk det for meg at 4k er den ene greia som S ikke skal kunne klare, men alt det andre er like bra.
 15. Helt riktig, men jeg snakker om Norge og vesten generelt. Som sagt støtter jeg feminisme når det er ekte ujevnheter mellom kjønn. De landene du nevner kunne hatt godt av feminisme, men vi i vesten trenger det ikke. Feminister liker å vise til alle problemene jenter har i dag, akkurat som om de er de eneste med problemer. Jeg trenger ikke å være feminist for å anerkjenne et jenteproblem. Jeg trenger heller ikke å hate kvinner for å nevne problemer som menn har. Begge kjønn opplever problemer. Det er ikke en konkurranse om hvem som har flest problemer. Likestilling handler om å ha like muligheter og rettigheter i samfunnet. Det har Norge og de fleste land i vesten.
×
×
 • Create New...