Jump to content

Disorder

Medlemmer
 • Content Count

  890
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

240 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12333 profile views
 1. Visste ikke at man kan kjøpe ekstern ssd. Jeg kan ingenting om sånt. Nå kommer jo den nye xboxen om ikke så alt for lenge, så jeg venter til da.
 2. Gears of war 4 (fordi Gears 5 er søppel) Destiny 1 (litt sent ute, men det er veldig moro)
 3. Hvor mye koster egentlig en 20-pack eller en rullingspose nå? Da jeg røyka som 17-18 åring, så kosta det rundt 90kr for en 20-pack og 40-50kr for 10-pack.
 4. Tror du skriver i feil tråd
 5. Fikk lyst til å lage en tråd hvor folk kan dele hva de hater mest her i verden, om det så er en liten filleting eller ikke, alt er av interesse. Tenkte først at den "ting som irriterer"-tråden ligner, men den handler mer om irriterende ting man støter på i hverdagen. Denne tråden handler om hva vi innerst inne hater mest i denne verden. (Lenge leve negativitet?) Jeg kan starte: Nachspiels (gjerne inkludert en dude med kassegitar) Jeg hater stemningen på nachspiels. Alle skal åpne opp om sine følelser eller tanker som aldri blir fulgt opp. Man er som regel sliten og møkkings. Sitter det en fyr med kassegitar og synger hits fra de siste tiårene, så får jeg lyst til å brenne ned hele huset mens alle fortsatt sitter der. Til slutt, alle skal absolutt sette på en sang man bare MÅ høre. Og "man må høre på det verset der, for det bare gir så mange feeeels" Selvfølgelig har jeg ikke bare negative holdninger mot nachspiels, men poenget med tråden er å lufte litt forakt over det man snakker om
 6. Notert. Gleder meg ihvertfall till SSD! Den skal bli god å ha
 7. Har ikke fått lest meg opp så mye på den nye xboxen. Har hørt at man kan spille alle One-spill på den sånn at de funker litt bedre. F.eks vil Halo Infinite lanseres både på One og den nye. Er det riktig å si at den nye ikke blir et stort hopp i teknologi som for eksempel One var i forhold til 360, men heller en liten oppgradering slik One Slim og One X var?
 8. Det er like mye lov å være glad og positiv som det er å være å være trist og bekymret i disse tider. Jeg er introvert og må si at jeg har det ganske bra. Jeg får tid og ro til å gjøre ting jeg liker alene. Det sies jo at introverter lever i en ekstrovert sin verden, men nå om dagen føler jeg at det har blitt motsatt. Hehe Ikke for å bagatellisere pandemien eller menneskers følelser, men man kan nå virkelig se hvor mye folk sliter på egenhånd. Det er rart å se at så mange ikke takler å være med seg selv og faktisk kjenne på tanker og opplevelser som ikke handler om kjapp stimulering og hyppig interaksjon mellom alt og alle. Jeg tror på én side at dette er ganske sunt for samfunnet. Jeg snakker selvfølgelig ikke om gamle og svake som føler seg ekstra alene og redde. Det er noe vi må jobbe for å hindre at skjer
 9. Nei, det er å generalisere. Det finnes utallige eksempler på at man ikke trenger de tingene du har listet opp. Bare se rundt deg. Å si "dette liker jenter/gutter" er idiotisk. Alle er forskjellige. Ja, jeg vet hvordan medier og "samfunnet" kanskje beskriver en perfekt partner, men verden viser noe annet. Samfunnet generaliserer, men hvis man prater med forskjellige mennesker, så hører alle slags grunner til hvorfor de valgte kjæresten eller finner noen tiltrekkende. Også har det noe med hvor man leter/oppholder seg. Driver man med tinder/nettdating hvor et bilde kanskje er eneste inntrykk, ja, da finner man forfengelige mennesker på den andre enden også. Det handler om miljø i stor grad også.
 10. "Tipsene" dine er helt idiotiske. Forfengelighet på sitt verste. Men å skrive noe morsomt eller beskrive seg selv godt, er jeg enig i.
 11. Etter 22 Jeg lar selvfølgelig ingen andre bestemme fpr meg, men når mange sier "hæ, bytte nå igjen?? Du kommer vel til å like det du gjør nå også" osv osv, så kjenner jeg på tvilen. Føles ut som om jeg sitter i et mørkt rom uten å kunne se 2 cm foran meg engang...
 12. Født i mars, så har Væren jeg har lenge vurdert å ikke ta en utdannelse. Jeg er tross alt ikke helt sikker på hva jeg vil her i livet, og en stabil og vanlig jobb kan være greit. Men nå har jeg bestemt meg for å slutte på det jeg driver med og gå tilbake til det gamle studiet. Jeg ringte og jeg ligger godt under 60 poeng-grensen som tilsier at jeg bare kan starte på nytt med støtte fra Lånekassen. Har ingen i familien eller i vennekretsen som gjør noe som jeg bare kan bli med på.
 13. Jeg finner **** meg ikke ut hva jeg vil her i livet. Jeg er nærmere 30 enn det jeg er 20 og trives ikke på mitt nåværende studie. Jeg sluttet på mitt forrige studie fordi jeg ville prøve ut noe, som jeg i ettertid ikke fikk noe ut av. Nå studerer jeg et annet fag, men når jeg kjenner etter, så føler jeg at dette er litt feil for meg. Jeg vil egentlig litt tilbake til mitt gamle studie ( I det faget var jeg faktisk litt interessert i å lese pensum), men har hørt at Lånekassen ikke gir støtte til folk som starter på et studie de før har avsluttet. er dette sant? Pluss! Har noen vært, eller er noen i samme båt, som også kan gi litt fremtidsveiledning. Det er frustrerende å ikke være sikker på noe her i livet.
 14. https://youtu.be/Iy7NzjCmUf0 Et svart hull komner vi aldri til å møte på så lenge det er mennesker på jorda, tror jeg.
 15. Jeg tror vi vet mye mindre enn det vi selv tror. Verdensrommet er så stort at vi mennesker ikke kan klare å fatte det. At noe sånt finnes nært vårt solsystem hadde ikke overrasket meg.
×
×
 • Create New...