Jump to content

Disorder

Medlemmer
 • Content Count

  877
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

233 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12041 profile views
 1. For å ikke høres desperat ut kan du skrive at du gjerne betaler for reisen hennes, eller hvis du skal reise til henne, så går det helt fint fordi du har masse tid, men hun skal ikke tenke på penger og du betaler alt hvis det er mulighet for en date.... Men seriøst, bare spør. Avstand trenger ikke være et hinder.
 2. Eneste negative jeg kan si om sekiro er at det dropper veldig i frames (xbox) fra tid til annen og at mange av egenskapene man låser opp er ubrukelige. Jeg fikk en stor mestringsfølelse av bosskampene. Jeg rundet det 4 ganger på rad. Kontrollene er super presise og jeg fikk aldri en billig følelse når jeg døde. Et av mine favorittspill
 3. Hvis jeg husker riktig så hadde vel bomba blitt operert inn i magen? Var det ikke symerker på magen hennes?
 4. Hvorfor er universet så inni helvetes gigantisk?
 5. Jedi: Fallen Order Ganske bra, men kampsystemet kunne vært litt mer presist. Sekiro (som jeg har rundet 4 ganger) gjør nesten en perfekt jobb med lignende kampsystem og jeg skulle ønske Jedi var mer som det.
 6. Virker som om du egentlig bare har et hat mot Phantom Pain spesifikt?
 7. Du ser vel svaret selv på hvorfor den ene krigen hadde en maksgrense på mat, mens den andre ikke?
 8. Kjenner til den følelsen! Er som å gå tilbake i tid og oppleve barndommen igjen. Liker tanken om at alle bare slapper av i samme by/tettsted.
 9. Hvor har du gravd ned liket?
 10. Disorder

  Holde pusten mot angst

  Besvimelse er jo en av kroppens forsvarsmekanismer. Det skjer når hjernen ikke får nok blod/oksygen. Jeg vet ikke om små og korte besvimelser er farlig, men det høres ikke sunt ut å besvime med vilje flere ganger på rad.
 11. Personlig liker jeg alle de rare figurene. Det gir mer spillfølelse. Elsker alle "elite-gjengene" man må sloss mot. Min favoritt er psycho mantis. Kreativ måte å bekjempe han på, creepy design og fantastisk kampmusikk. De het vel kobra-enheten i mgs3? De var ikke like kule, men The End var også en minneverdig boss
 12. Mgs kommer med subtile budskap om krig og terror, samt samfunsproblemer, selv om det finnes bedre eksempler på sånt. Folk trekker f.eks ut en sekvens fra mgs2 som noe av det beste innen spill. På slutten av mgs2 er det mye snakk om datamaskiner og hvordan mennesker forholder seg til nyheter, informasjon osv i en verden som blir mer og mer teknologisk. Mgs2 fra tidlig 2000-tallet advarer mot noe vi i dag begynner å se spor av. Frykt for å bli overvåket 24/7, datamaskiner som tar over og tap av menneskers frie vilje. Tilbake til de tingene du utpeker: I mgs1-3 og mesteparten av 4 ser vi lite til tullball og seksualisering. Phantom pain er et veldig annerledes spill, hvis man sammenligner.
×
×
 • Create New...